sâmbătă, 13 iulie 2013

Hulu nu mai este de vânzare

Tocmai când se părea că se va vinde Hulu ( un serviciu OTT care ofera o bibliotecă imensă de filme, seriale, emisiuni tv, concerte etc ) cei trei proprietari ai acestuia, respectiv Fox, Disney și NBCUniversal, au anulat vânzarea și au anunțat că vor investi 750 milioane dolari în serviciul de divertisment.  Aceasta miscare reprezinta a doua dată când Hulu a fost retras de la vânzare.

Deși nu mai puțin de șapte cumparatori diferiti au intrat în licitaţie, numărul de ofertanți interesați s-a diminuat când proprietarii Hulu au insistat să primească cel puțin 1 miliard de dolari pentru companie.

"Hulu s-a lansat ca una dintre platformele cele mai favorabile consumatorilor, inovatoare tehnologic în era digitală. Pentru ca evoluția Hulu să continue, Disney si partenerii săi vor investii noi resurse financiare pentru a permite serviciului Hulu să atingă potențialul său maxim", a declarat Robert A. Iger, presedinte si CEO al Walt Disney Company.

"Cea mai bună cale de urmat pentru Hulu este o recapitalizare semnificativă, care va accelera și mai mult creșterea ofertei de continut", a declarat Chase Carey, Presedinte si Chief Operating Officer al 21st Century Fox.

"Am avut discuții semnificative cu un număr de potențiali parteneri și cumpărători, fiecare cu planuri impresionante și oferte bune, dar cum 21 Century Fox și Disney sunt pe deplin aliniate la viziunea noastră și obiectivele de afaceri, am decis să continuăm în acelasi mod si ritm incredibil prin care am construit Hulu în ultimii ani."

Hulu a lansat serviciul premium pe baza de abonament Hulu Plus în 2010, care a depășit în prezent patru milioane de abonați.

Hulu realizat venituri record de 690 milioane dolari în anul 2012.

Hulu primise oferte finale vinerea trecută de la DirecTV, Chernin Entertainment, AT & T și Guggeheim Partners, ultima retregându-si insă oferta la inceputul acestei saptamani.


Un comentariu despre subiectul „Hulu nu mai este de vânzare”:
Anonim

Hulu da, nu Voyo si alte alea. As vrea sa vina si in Romania Hulu, ar rupe tot.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile