luni, 8 iulie 2013

Mesaje de eroare la receptorul Romtelecom Dolce Tv

Iată ce poţi să faci în situaţiile în care primeşti mesaje de eroare pe receiver-ul Dolce Romtelecom sau întâmpini alt gen de probleme., dupa cum recomandă chiar Romtelecom.

Mesaje de eroare

„Vă rugăm să introduceţi cardul de vizionare. Vă rugăm să nu îl scoateţi, decât dacă vi se solicită să faceţi acest lucru”
Cardul de vizionare este introdus în faţa decodorului şi este acoperit de o clapetă cu logo-ul DOLCE. Se va scoate cardul din decodor şi se va introduce la loc cu cip-ul metalic în jos şi săgeata albastră înainte. Se va decupla decodorul de la sursa de tensiune şi se va cupla la loc. Dacă deranjamentul nu s-a rezolvat, sună la serviciul de relaţii cu clienţii pentru a solicita intervenţia unei echipe.

„Vă rugăm să vă verificaţi cardul de vizionare şi apoi să îl introduceţi din nou, înainte de a apela Serviciul Clienţi”
Cardul de vizionare este introdus în faţa decodorului şi este acoperit de o clapetă cu logo-ul DOLCE. Se va scoate cardul din decodor, se va şterge cu o cârpă moale şi uscată şi se va introduce la loc cu cip-ul metalic în jos şi săgeata albastră înainte. Se va decupla decodorul de la sursa de tensiune şi se va cupla la loc. Dacă deranjamentul nu s-a rezolvat, sună la serviciul de relaţii cu clienţii pentru a solicita intervenţia unei echipe.

„Vă rugăm să apelaţi la serviciul clienţi pentru a vă abona la acest canal”
Asigură-te că eşti pe un canal la care eşti abonat. Este posibil ca decodorul tău să fi fost suspendat temporar pentru neplata facturii sau să fi fost nealimentat cu energie electrică pe o perioadă mai lungă de timp. Sună la serviciul clienţi pentru remedierea deranjamentului.
Pentru a evita dezactivarea temporară a cardului, te rugăm să ţii tot timpul decodorul conectat la priza de curent şi la antenă.

„Cardul de vizionare nu este autorizat - vă rugăm să aşteptaţi”
Notează seria Decodorului şi seria Cardului după care sună la Serviciul Clienţi pentru activare. Seria Decodorului o poţi găsi sub acesta. Este un cod de bare care începe cu 33FDBF sau cu 0495.

„Regretăm, acest canal nu este disponibil”
Apare în general atunci când se comută decodorul pe un canal free-to-air, dar smartcardul nu este activat corect. Sună la serviciul de suport tehnic clienţi la numărul de telefon gratuit 0800.836.523 (08008 DOLCE) pentru remediere.

„Vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienţi”
Se restartează receptorul din comutatorul On/Off din spatele acestuia.

„Vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienţi. Cardul de vizionare nu este autorizat pentru utilizarea în acest decodor”
Există posibilitatea ca respectivul card să nu fie introdus în receptorul corect.

„Cardul introdus nu este un card de vizionare”
Se restartează receptorul din comutatorul On/Off din spatele acestuia. Dacă mesajul reapare sună la serviciul de suport tehnic clienţi la numărul de telefon gratuit 0800.836.523 (08008 DOLCE) pentru remediere.

„Cardul de vizionare nu este un card NDS. Vă rugăm aşteptaţi”
Se restartează receptorul din comutatorul On/Off din spatele acestuia. Dacă mesajul reapare, sună la serviciul de suport tehnic clienţi la numărul de telefon gratuit 0800.836.523 (08008 DOLCE) pentru remediere.


Defecţiuni

Decodorul nu poate recepţiona semnale.
Se restartează receptorul din comutatorul On/Off din spatele acestuia;
Se verifică conexiunea cablului coaxial LNB-STB în spatele receptorului;
Sună la serviciul de suport tehnic clienţi pentru remediere la numărul de telefon gratuit 0800.836.523 (08008 DOLCE);

Receiverul a rămas blocat pe un anumit program şi nu mai primeşte nicio comandă.
Se restartează receptorul din comutatorul On/Off din spatele acestuia.

Bruiaj sonor pe fundal, sunet neclar.
Se comută din telecomanda DOLCE sonorul la maxim, apăsând butonul V+ şi din telecomanda televizorului nivelul de sonor la mediu, urmând ca după aceea volumul sunetului să se regleze din telecomanda televizorului. Dacă nu se rezolvă, se scot şi reintroduc mufele de legătură receptor-televizor.

Lipsă semnal
Se verifică dacă STB-ului este pornit (ledul roşu se află în partea stângă a ceasului pe panoul frontal al receptorului DOLCE), se verifică tipul de legătură receiver-televizor şi se procedează astfel: dacă legătura s-a făcut prin cablu EuroScart sau RCA trebuie setat televizorul pe modul AV, iar dacă acea conexiune s-a realizat cu cablu coaxial (RF) se caută pe televizor pe frevenţa UHV, canalul implicit de ieşire fiind 24.

Lipsă sonor şi/sau lipsă imagine, imagine distorsionată.
(Sony/Philips Digital Interconnect Format) este o interfaţă de conectare audio pentru semnal digital.
Se creşte volumul televizorului şi al receptorului;
Se verifică dacă este introdus corespunzător cablul euroscart: se scoate şi se introduce din nou în receptor şi în televizor.

Ceasul nu mai apare pe receptor, iar EPG-ul nu mai este afişat.
Se restartează receptorul din comutatorul On/Off din spatele acestuia.

Imagine distorsionată
Te rugăm să verifici cablul euroscart să fie bine introdus atât în televizor cât şi în decodor. Scoate cablul din decodor şi din televizor şi introdu-l la loc. Resetează decodorul Dolce, prin decuplarea sa de la sursa de curent. Dacă deranjamentul nu se rezolvă, sună la serviciul clienţi pentru intervenţia unei echipe.

Pe display-ul decodorului nu mai apare nicio lumină.
Te rugăm să verifici conexiunea decodorului la reţeaua electrică şi dacă butonul on-off din spatele său este pe poziţia "1". Resetează apoi decodorul prin decuplarea de la sursa de curent. Dacă deranjamentul nu s-a rezolvat, sună la serviciul clienţi pentru intervenţia unei echipe.

Telecomanda Dolce nu mai fucţionează.
Verifică bateriile telecomenzii. Resetează apoi decodorul. Dacă deranjamentul nu s-a rezolvat, sună la serviciul clienţi pentru intervenţia unei echipe.


91 de comentarii despre subiectul „Mesaje de eroare la receptorul Romtelecom Dolce Tv”:
Anonim

Am receiver negru, fara ceas care nu mai da nici un semnal ,este in garantie .Solicit sprijin pentru rezolvare .

Anonim

Incearca sa il tii scos din priza vreo 15 minute, cu toate cablurile deconecate. Daca nu isi revine, ceea ce probabil asa va fi, mergi cu el la garantie, acolo de unde l-ai luat, nu ai ce sa ii faci acasa, probabil e defect electronic.

Anonim

BUNA ZIUA.AM SI EU O PROBLEMA CU RECEIVERUL,IMI APARE PE MONITOR NUMAI CEASUL SI LEDUL ROSU DIN STANGA JOS.IN REST NU MAI APARE NIMIC.AM INCERCAT DESCONECTAR SI CONECTAR IN NENUMARATE RANDURI DAR FARA SUCCES ,LA FEL AM SCOS CARDUL SI L-AM INTRODUS INAPOI DAR FARA REZULTAT.sUNTETI DRAGUTI SA IMI SPUNETI CE TRBUIE SA FAC IN ACEASTA SITUATIE?MENTIONEZ CA LOCUIESC IN SPANIA SI AM INCERCAT IN NENUMARATE RANDURI SA IAU LEGATURA CU DVSTR PRIN TELEFON DAR NU AM PUTUT.VA MULTUMESC PTR INTELEGERE SI ASTEPT RASPUNSUL DVSTR URGENT .O ZI BUNA IN CONTINUARE

Anonim

1. Ai incercat sa ii suni la numarul de telefon +40 766 12 1234 ?

2. Ai incercat sa ii contactezi prin formularul de contact de la adresa de mai jos ?

https://telekom.ro/contact/

Anonim

Al doilea decoder HD nu merge zice ca nu poate primi semnal si totuşi ălălalt merge ce sa fac

Anonim

Ai incercat sa conectezi pe cel care nu merge direct la cablul de antena satelit, sa vezi daca merge pe direct?

Unknown

Buna ziua,am si eu o problema cu un receiver dolce hd ....dupa 6 luni akum imi da o eroare.....eroare de imperechere este mesajul......stie cineva solutia?multumesc

Anonim

Opreste receptorul, scoate-l din priza, scoate smarcardul, curăță-i contactele cu o cârpă uscata si introdu din nou cartela in receptor, apoi porneste receptorul. Daca nu isi revine, incearca si o restare receptor la setarile din fabrica. Daca nici asa nu functioneaza, trebuie sa suni la Telekom, probabil e o eroare de la ei din server.

Anonim

Buna ziua .am unable decodor hd si nu mai merge pornit .a ramps scris pe fata da cuvintul boot .ce pot face

Anonim

Daca il scoti din priza, il lasi putin si nu isi revine apoi, probabil trebuie rescris bootloaderul. Mergi cu el la service.

Unknown

Pe Unul dintre decodare imi rămân aprinse amândouă ledurile (cel rosu si cel galben) când îl pornesc iar pe ecran apare mesajul te rugam sa aștepți inițializare. Dacă îl opresc si încerc peste juma de ora funcționează. La început se întâmplă rar dar în ultimele zile se întâmplă foarte frecvent. Ce trebuie sa fac?

Anonim

Sunt probleme hardware probabil. La service cu receptorul...

Anonim

peste 50 de min in asteptare la telefon in Spania ptr remedierea erorii(4) dupa ce am efectuat plata corespondenta in cont ..si degeaba,nu au binevoit sa raspunda la apel!nu-i nimic dragi colegi DIGI tv abea asteapta un nou client!!RUSINE

Anonim

Serviciile Telekom Tv prin satelit nu sunt decat pentru utilziare pe teritoriul Romaniei. Spune mersi ca te-au ajutat cand le-ai spus ca esti in Spania. Sau nu le-ai spus ? :)

Anonim

Primul decodor functioneaza dar al doilea a ramas blocat cu ledul rosu ,dreapta,aprins si inscriptia "P 35". Pe ecranul tv apare mesajul " FARA SEMNAL".Am restartat aparatul de la butonul din spate si...acelasi rezultat.

Anonim

Decodorul a ramas blocat cu ledul rosu ,dreapta,aprins si inscriptia "P 35". Pe ecranul tv apare mesajul putere semnal 239 dar calitate 0...

Anonim

P 35 inseamna lipsa semnal.

Unknown

Buna ziua am un decodor Dolce si a rama blocat pe P 35 ne umblind la el si nu vrea sa mai ia nici-o comanda ce trebuie sa fac in acest caz, Va multumesc anticipat

Anonim

Pai a raspuns cineva chiar mai sus, P35 inseamna lipsa semnal.
Scoate-l din priza prima data, apoi reporneste-l si daca isi revin comenzile, vezi daca ai semnal.
Daca nu poti sa mai intri in meniul nici dupa ce il scoti din prinza si il repornesti, necesita o plimbare la service...

Unknown

Buna ziua am un decodor Dolce si a rama blocat pe P 35 ne umblind la el si nu vrea sa mai ia nici-o comanda ce trebuie sa fac in acest caz, Va multumesc anticipat

Anonim

Elena, tu glumesti ? Ai mai pus deja aceeasi intrebare de 2 ori si o data ti-am raspuns eu si alta data altcineva.

Anonim

Am un receptor Dolce HD PVR de la Kaonmedia care este blocat cu mesajul "u1.23".Stie cineva ce inseamna si cum se poate debloca?

Anonim

Inseamna ca e defect alimentatorul.

Unknown

Buna ziua!Locuiesc un Anglia plătesc factura la zi , dimineața îmi arată toate canalele blocate cu acest serviciu este blocat (4).Ce pot face?

Anonim

Daca decodorul tău nu a fost suspendat temporar pentru neplata facturii, e posibil ca decodorul a fost nealimentat cu energie electrică pe o perioadă mai lungă de timp.

Trimite gratuit un SMS la 0766121234 de pe un numar de telefon Telekom Romania cu urmatorul text:

Exemplu:000002337535 Eroare TV

Seria cardului ce asigură funcţionarea Telekom TV Satelit se află inscripţionată pe cardul aflat în interiorul receiverului tău. Această serie este scrisă în formatul: 000000xxxxxx.

Dupa trimitere vei primi un mesaj de confirmare si va trebui sa verifici imaginea pe canalul TVR1

Pentru a evita dezactivarea temporară a cardului, trebuie să menţii tot timpul decodorul conectat la priza de curent şi la antenă.

In cazul in care nu ai un numar Telekom Romania contacteaza Serviciul de Relatii cu Clientii la 1234 pentru a remedia situatia.

Unknown

Am avut o pana de curent câteva minute,si după ce a revenit curentul decoderul îmi arată mesajul: Un soft nou se descarcă.... Problema e ca atunci când se descarcă softul 100% apare mesajul că softul nu a putut fi descărcat si practic se reîncepe automat descărcarea softului. Si asta face decodorul de câteva ore. Am încercat să apăs butonul on/off dar de fiecare dată reîncepe automat descărcarea softului. Nu pot nici măcar să folosesc telecomanda, nu îmi permite.

Anonim

1. Scote-l din priza dupa ce iti apare mesajul ca softul nu a putut fi descarcat ( atentie, doar dupa acest mesaj si imediat, nu inainte!).
2. Mai exista posibilitatea ca atunci cand a revenit curentul, sa fi fost un mic soc de tensiune care a deteriorat receptorul sau memoria ori software-ul.
3. Daca nici asa nu merge, încearcă un update forțat, adică oprești receptorul de tot, apoi il pornesti si cand apare ecranul albastru apesi repede de doua ori pe butonul BACK si apoi pe butoanele 2, 4, 8, 5, in ordinea asta si il lasi sa faca update fortat.
4. Mai exista si posibilitatea sa se fi dereglat antena, si din cauza asta nu gaseste semnalul de unde sa descarce soft-ul pentru update.

Anonim

buna . decodorul meu HD de azi dimineata nu mai merge ..Acest serviciu este blocat.(4). mentionez ca totul este patit . pana acum totul a mers . ce e de facut ? mutumesc .

Anonim

In acest caz trebuie sa suni la operator sa vada ce problema este.

Anonim

Este posibil ca schimbind lnb-ul sa ramina fara semnal decoderul,tocmai l-am adus de la reparat si scrie p35,nu are nici o reactie,care-i motivul?si ce este de facut?

Anonim

Ce ai adus de la reparat, LNB-ul sau receptorul ? P35 inseamna lispa semnal, dar pot sa fie una sau mai multe explicatii: receptor cu tuner defect, conexiuni incorecte, LNB gresit reglat, LNB defect, antena dereglata.

Anonim

Buna seara.Incerc sa conectez un al doilea tv prin cablu coaxial,nu reusesc.Trebuie activat ceva din decodor?Si.. ce inseamna , "canalul implicit de ieşire fiind 24 ".Multumesc.

Anonim

Nu trebuie activat nimic in receptor. Scaneaza pe canalul 24 ( sau scaneaza toate frecventele in televizor ) si vei gasi semnalul de la receptor.

Anonim

Am tot scanat,4 televizoare..,care mai de care.De aici si nevoia de ajutor.Am schimbat cablul,am si doua receptoare cu iesire "LOOP OUT".Mai insit.Oricum.. multumesc.

Anonim

Iesirea Loop Out nu e pentru televizor, e pentru alt receptor!!

Anonim

"RF out".Scuze

Anonim

Bună ziua.Părinții mei mi-au făcut un abonament pt Italia acum o luna,am instalat kit-ul,timp de 3 zile am reușit să văd toate programele foarte clar după care în partea de jos pe banda îmi aparea (2) iar deasupra ecranului e o săgeată (ca și cum cardul nu ar fi introdus) ...Au sunat la serviciu clienți și le-a spus ca-i pt Italia abonamentul,nu pt Romania (cu toate ca cei de la serv clienți nu stiau ca-i pt străinătate dar oricum le-a spus la ai mei ca l-au programat pt aici) ,lor le apare ca-mi ajunge semnalul,abonamentul e plătit...Nu reușesc sa-i dau reset,pare a fi blocat cardul...Ce trebuie sa fac?!

Anonim

Scoate cardul cu receptorul oprit si introdu-l din nou in receptor, apoi porneste receptorul si verifica in meniu daca iti recunoaste cardul. Telekom nu are cum sa vada daca tu ai sau nu ai semnal pe receptor, deoarece sub nicio forma receptorul nu transmite semnale catre Telekom sau oricine altcineva, ci doar receptioneaza semnale.

Unknown

Buna seara. Receptorul meu Dolce nu mai merge. E in priza dar nu se aprinde ecranul si nici un beculet. Incerc sa-l resetez dar nu are nici un buton in spate. Daca cineva ma poate ajuta. Este modelul Huawey DS 530. Multumesc.

Anonim

Buna ziua , decodorul meu de azi dimineata numai merge , imi apare pe tv Acest serviciu este blocat 4. Factura este plătită la zi , ce as putea face ? Am sunat si la 1234 pentru al activa din nou dar cand bag seria cardului imi spune ca nu e corectă

Anonim

Suna la Relatii clienti si intra in legatura directa cu un operator pentru a rezolva problema.

Anonim

Am fost plecat in concediu acum de sarbatori si am lasat receptoarele scoase din priza pentru 3 zile. Acum nu pot sa vad o serie de programe, apare mesajul de lipsa semnal, dar alte programe merg fara probleme. Credeti ca este ceva "de la mine" sau "de la ei"? Receptorul este model din acela negru. Multumesc

Anonim

E de la tine, dacă merg unele canale si altele nu merg. Fie ti s-a dereglat antena un pic si mai merg doar frecventele cu semnal mai bun, fie nu mai ai actualizata lista de canale.

Anonim

Multumesc pentru raspuns. A venit reprezentantul service de la Telekom si a inlocuit un receiver care "decedase" scos din priza. problema actuala este ca in continuare nu merg unele programe, si, ca sa fie ceata si mai deasa va dau un exemplu: ProTV nu merge dar PRO2 merge. Cand intru in meniu, la ProTV semnalul este 100 dar calitatea este zero. La Antena1 este la fel. Ma gandesc sa se fi dereglat antena dar cu restul programelor nu am probleme. Ce as mai putea sa fac ca sa nu chem din nou, si degeaba, service-ul? Mersi!

Anonim

Eu te-as sfatui sa ii chemi din nou, trebuiau sa verifice si aceasta situatie atunci cand au venit sa verifice receptoarele. Nu te mai necaji cu supozitii, e obligatia lor sa vada care e problema. Asa online nu prea ai ce sfat sa primesti, daca nu vede cineva exact situatia la fata locului.

Anonim

Am antena la care sunt conecate 2 receptoare.
Pe unul din cablurile coaxiale , indiferent ce receptor / receiver este conectat se reinitializeaza receiver-ul fara sa se umble la alimentarea lui.
Stiti cumva care poate fi cauza ?

Anonim

Scurt circuit pe cablu? LNB sau diseqc defect?

Anonim

Scurt circuit pe cablu coaxial ?

Anonim

Da, poate se atinge masa izolatoare cu miezul la cablu undeva, probabil pe la vreun conector. Sau una din cele doua iesiri ale LNB-ului are o problema.

Anonim

Multumesc.
Incerc sa verific .

Anonim

Buna ziua.De ieri nu mai am semnal pe canalele HD.Receiverul este cel HD Samsung de la Telekom.Am incercat toate cele 9 Entry point, am revenit la setarile din fabrica, am scos cartela,dar nimic pana acum.Nu inteleg de ce doar la cele HD nu am semnal.M ati putea ajuta?Multumesc

Florin

E grea intrebarea ta, si chiar mai greu sa deduci un raspuns la distanta. E oarecum posibil sa fie putin dereglata antena, iar canalele SD, fiind mai putin pretentioase la semnal, sa functioneze. Comuta pe un canal HD si impinge putin de antena stanga-dreapta, sus-jos, fara sa slabesti suruburile, cu timp de asteptare de macar 10 secunde intre teste, asa cu antena impinsa, sa vezi daca exista vreo imbunatatire si se receptioenaza vreun un canal HD. Mai pot exista si probleme in demodulatorul receptorului, pentru modulatia DVB-S2, utilizata la canalele HD.

Anonim

Iti multumesc mult ptr raspuns, Florin.Voi incerca sa fac asa cum spui, sper sa fie doar de la antena.

Unknown

Buna seara, detin un riceiver ROMTELECOM dolce, s-a pierdut semnalul am incercat resetarea,apoi am incercat sa pun setarile din fabrica si a ramas blocat. La ultimul pas indica" semnal blocat" Ma poate ajuta cineva? Multumesc

Anonim

Incearca sa scoti receptorul din priza si sa il reconectezi din nou.

Dar, daca s-a dereglat antena, va trebuie reglata. Daca s-a defectat LNB-ul, trebuie inlocuit. Daca e o conexiune cu probleme, trebuie verificata si reparata. Pentru toate acestea, apeleaza la un instalator de antene sau suna la serviciul de relatii clienti al Telekom.
Daca s-a defectat receptorul, trebuie sa suni de asemenea la Telekom si sa predai acest echipament pentru reparatie sau inlocuire.
Astfel de probleme nu prea ai cum sa le rezolvi prin apasarea unui buton si nici online...

Unknown

buna seara,,,eu am un decoder dolce telecom si locuiescin italia si pina acum o luna am locuit in alta parte dar acuma schimbind locuinta nu mai reusesc sa vad nici un canal,,facturi toate platite si pe televisor imi apare semnal blocat si semnul unui lacat deschis ce este si cum se poate rezolv?

Anonim

Buna ziua! Aseara internetul a mers foarte greu, dar dimineața si-a revenit. Astazi am o problema cu televiziunea. Totul este negru, imi apare doar sa instalez canale. Menționez ca aseară nu s-a întâmplat nimic. Era totul in ordine. De ce?
Sa nu uit. De cand am instalat Windows 10 rețeaua wireless nu mai funcționeaza, iar la calculator se întrerupea conexiunea. Am mutat cablul din lan 1 in 2 si am reușit sa am o conexiune mai buna. Nu cred ca acesta este motivul, dar in fine.. Ma poate ajuta cineva

Anonim

Probabil vrea sa faca update la lista de canale. La relatii clienti la ei ai sunat? Asta trebuie sa faceti prima data cand aveti probleme cu serviciile unui operator, nu sa cautati raspunsul pe net, ca e destul de dificil si pentru cine ar vrea sa va ajute, si pentru tine.

Anonim

Pai, nu imi place sa vorbesc la telefon. Tocmai de aceea am amanat sa ii contactez. Calculatorul il folosesc mai mult cand am proiecte si am zis ca nu are rost sa ii sun. Vad eu, aștept pana maine. Poate se rezolva. Mulțumesc frumos!

Anonim

Apelul telefonic la Relatii clienti e primul lucru pe care trebuie sa il faci. Eu ma pricep de exemplu destul de bine la tehnica, dar prefer sa ii las sa isi rezolve problemele. De ce sa renunt la timpul si dreptul meu, incercand sa rezolv problemele pe care ar trebui sa le rezolve cei pe care ii platesc? Doar ca nu imi place sa vorbesc la telefon? Nu, nici mie nu imi place uneori atitudinea celor de la Relatii clienti, dar vreau sa le dau de lucru, sa isi faca treaba atat ei, cat si echipele lor tehnice, de aceea ii platesc. De ce sa stau ore sau zile sa incerc sa rezolv o problema a carei rezolvare poate nici nu se poate face tehnic de catre mine?

Oricum, repet, sunt sanse mici ca o persoana online sa te poata ajuta cu un raspuns util, daca nu are 100% toate datele problemei, ci doar asa, cateva informatii. Trebuie facute teste, verificari ale orientarii antenei, ale functionalitatii LNB-ului ( de exemplu, nici nu ai spus daca e vorba de cablu, satelit sau IPTV), verificat semnalul, conexiunile, receptorul, facuta o resetare si multe altele, nu se pot face decat la fata locului, si doar de tine.

Anonim

Multumesc din nou pentru deranj!
Am rezolvat...
Seara frumoasa!

Anonim

Eroare U123. Am inlocuit transformatorul. Nici o schimbare. Nu locuiesc in Romania. Are vreo legatura?

Anonim

Salut. Am o problema cu decoderul Telekom Samsung. Îmi afiseaaf pe TV ora eronata ( cu doua ore in urma). Care ar putea fi problema? Mulțumesc anticipat.

Anonim

Setează fusul orar corect al României, +3 sau +2, dacă ai o astfel de opțiune prin meniu.

Anonim

Știe cineva ce înseamnă (probleme de securitate 11)? Asta îmi apare pe ecran, de câteva ore.

Anonim

O fi vreo eroare din cauza cartelei, nu o citeste bine din cauza prafului sau oxidarii acumulate pe contacte. Daca are cartela receptorul, opreste-l, scoate-l din priza, apoi scoate cartela si curat-o cu o carpa moale, mai ales contactele, apoi reintrodu cartela in receptor, apoi receptorul in priza si vezi daca si-a revenit. In caz ca nu merge asa, nu ai decat sa suni la serviciul lor de relatii clienti, alta metoda nu stiu.

Unknown

am decodor analogic dolce care s-a blocat pe satelitul hellas ep1 fara a mai exista posibilitatea din telecomanda sa -l trec pe hellas ep 2.decodorul afiseaza semnalul p35 .Am verificat conexiunile la LBN si la decodor,am inchis decodorul din butonul din spate,am scos cartela si am sters-o,am initiat reinitializarea la tel 076612124 ,ce sa mai fac ?Am acelasi raspuns pe ecranul televizorului hellas sat ep1 fara putinta de schimbare

Anonim

Nu ai semnal. Reglează antena, verifica toate conexiunile. In plus, acel decodor, care nu e analogic, ci e digital, poate s-a defectat. Mai poate sa fie și problema de la lnb, dereglat sau defectat, sau poate receptorul e greșit setat. Deci defectul poate sa fie din diverse cauze. Prima dată te sfătuiesc să resetezi receptorul la setările de fabrica, apoi verifici restul posibilelor cauze.

Unknown

De ce sunt blocate anumite canale de sport (look tv..)dacă până acum câteva zile au mers?

Laurentiu

Le-au mutat în extraoptiunea Telekom Sport+.

https://hdsatelit.blogspot.com/2018/10/telekom-sport-1-si-telekom-sport-1.html

Unknown

Buna ziua am si eu i problema cu receptorul dolce telekom am montat antena satelit semnal ful dar a ramas blocat la ultimul pas unde scrie setare instalare initiala apoi va rugam asteptati si am asteptat deja de 3 zile ce pot sa fac an acest caz multumesc frumid

Anonim

Buna ziua. Am un reciver Samsung de la Telekom pe care incerc sa l montez in Franta. La semnal nu mi arata nimic, 0 si am inteles ca asta pentru ca este pe Entry Point 9. Va rog sa mi spuneti de ce nu pot sa schimb de pe Entry Point 9 pe Entry Point 4 sau 3. Nu merge de nici un fel si daca nu mi arata deloc semnal la putere nu am cum sa reglez antena si sa prind posturile. Va rog sa mi dati un sfat. Mentionez ca am crezut ca e stricat LNB ul si am cumparat altul, dar nimic. Multumesc anticipat.

nichifor

Pentru ultimii doi anonimi, nu aveti antena reglata bine. Chemati un prieten care se pricepe foarte bine la reglat antene, iar in cel mai rau caz, platiti un instalator de antene. Asta e, trebuie sa castige si intalatorii de antene un ban. Sau invatati sa reglati, nu e foarte greu, doar cateva zile de teste de dimineata pana seara si pana la urma sigur reusiti, doar nu trebuie sa abandonati. Cu un pic de noroc, puteti reusi si in cateva ore. Eu asa am facut acum cativa ani. Nu se poate invata reglajul decat testand practic pana reusesti, cu multa rabdare si mult timp liber. Folositi si calculatoare care va prezinta date exacte de reglaj a antenei, cum ar fi de exemplu:

https://www.satlex.ro/ro/azel_calc-params.html

Anonim

Multumesc pentru raspuns. Eu stiu ca trebuie sa testez foarte mult sa prind semnal, dar nu pot sa schimb pe Entry Point 4 ca sa vad la semnal cum se misca gradatia. Aici e problema.Am mai instalat o antena si am reusit in jumatate de ora dar era pe EntryPoint 4, semnal putere 205 si calitate 0 si am ghidat o pana am reusit sa prind semnal 100%, dar repet eram pe Entry Point 4 si fluctua grila se semnal. Multumesc.

nichifor

Vezi ca iti arata semnal si cand esti pe alt satelit, aici se incurca multi. Iti arata ca ai semnal, dar tu ai orientat de fapt antena pe alt satelit, de la alta pozitie orbitala, de aceea nu iti arata si calitate si probabil de aceea nu poti sa schimbi pe alt Entry Point, deoarece vede ca nu e semnal de la Telekom, ci de la alt operator prin satelit.

In mod normal, antena nu se regleaza cu receptoarele oferite de Telekom si alte firme similare, ci cu Sat Finder sau cu alt receiver care nu e de la un operator roman, receivere FTA care nu au astfel de limitari si entry pointuri, ci iti arata exact numele satelitul Hellas Sat 3 si frecventele asociate si cu care poti selecta orice satelit, chiar daca nu are semnal.

Anonim

Multumesc mult. M am lamurit care e problema. Trebuie instalata antena perfect si apoi pot schimba entrypoint 4 si recepcionez si programele tv. Multumesc. O seara frumoasa.

Unknown

Eroare U123 poate fi remediata acasă sau sunat la service ?? Multumesc

Anonim

eroare u 1.23 receiver dolce hd cu inregistrare

Salut tuturor
Am reusit sa rezolv lipind unul din firele cablului de alimentare al hdd-ului intern care era desprins. Hdd-ul nu primea curent iar receiverul nu reusea sa boot-eze.
Sper sa fie de ajutor informatia

Unknown

Am instalat al doilea decoder iar pe tv î-mi spune cà cardul introdus nu este un card de vizionare (2) Ce aş putea face care ar fi prob multumesc

Unknown

Decodorul este blocat pe monitor e scris mesajul Bine ai venit pornire STB te rog sa astepti un moment. Dacă poate cineva să mă ajute

Anonim

Salutare!
A mai gasit cineva o rezolvare la eroarea u1.23 la receiverul hdmi?
Va multumesc

nicu

Daca ai inlocuit alimentatorul de 12v 5A si tot apare eroarea u123 trebuie sa mergi la un specialist. Este cineva in Piatra Neamt care repara asa ceva cu sanse de reusita 90%.

Unknown

La decodorul meu de la dolce apare info eroare 2n:0t:4c:0 are putere semnal 80% calitate semnal 0 .Ce pot sa fac? 8 octombrie 2020

Roxana

Cardul introdus nu este unul de vizionare(2)Am acest mesaj pe televizor Ce pot face ?Multumesc frumos

Unknown

Buna ziua am un rizaiver care nu mai functioneaza am mesaj confirmare de plata (4) dar e plătită factura care ar fi problema
Multumesc

Eugen

Buna seara,
Nicu , ma poti ajuta te rog cu datele de contact ale persoanei care repara receivere la Piatra Neamt?

HD Satelit România

Eugen, nu este permisă publicarea de adrese email, numere de telefon privare etc din motive de confidențialitate și protecția vieții private. Îmi pare rău, va trebuie să cauți personal depanatori radio tv.

Anonim

Receiver cu inregistrare HD satelit..Apare u123 .Am inlocuit alimentatorul , e la fel ?!!

Unknown

Cardul introdus nu este un card de vizionare{2} nu stim ce sa facem ne ajuta cineva multumim frumos

Darius

Salutare!Folosesc de 14 ani serviciile Dolce (am antena si 2 receivere); de-a lundul anilor am achizitionat mai multe receivere pentru ca se stricau la 3-4 ani . Acum am unul cu ceas (generatie mai veche) si unul DVB -cutie neagra. Parintii mei au avut si ei o antena cu 2 receivere, dar au renuntat la serviciu si mi-au dat mie receiverele lor. Am incercat sa inlocuiesc receiverul cu ceas cu unul negru si am mesajul " cardul este invalid pentru acest IRD (eroare de imperechere). Nu pot contacta Telekom-ul deoarece sunt in strainatate. Multumesc

Anonim

Receptorul trebuie împerecheat cu cardul de Telekom, altfel nu va merge. Receptorul trebuie sa fie unul oficial furnizat de Telekom România, altfel nu ți-l vor împerechea. Trebuie sa existe și numere de contact (+40766121234 nu merge?) sau formular de contact online ori email ori modalitatea de contact din contul tău de client, tot online.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile