luni, 22 iulie 2013

NUsicTV, un nou canal Full HD 1080p

LandscapeHD Broadcast Network isi extinde repertoriul cu o serie de noi canale tv, concentrându-se pe diferite piețe din industria muzicală.

Primul dintre acestea este NUsicTV, un canal de televiziune Full HD 1080p ce va difuza non-stop muzica internationala in formatul utilizat si de LandscapeHD, respectiv formatul 1080p, care este cu adevarat Full HD si mult diferit de standardul 1080i folosit de majoritatea covârsitoare a televiziunile Full HD din lume.

NUsicTV va fi disponibil prin intermediul retelelor care difuzeaza LandscapeHD prin satelit, cablu tv, tv prin protocol IP și OTT la nivel global.

Spre deosebire de LandscapeHD care utilizeaza ca fundal sonor muzică din genul clasic, NUsicTV se va concentra pe videoclipuri muzicale încluzand chiar si rock și diverse genuri muzicale electronice și va da posibilitatea partenerilor de conținut de a-si oferi muzica global, in format Full HD 1080p.

Sky din Anglia este unul dintre operatorii care va difuza NUsicTV, alaturi de Landscape HD, in format 1080p.

Oare merită să aşteptăm ca şi un operator de cablu digital sau tv prin protocol IP din România să aiba inţitativa de a transmite cel putin unul dintre aceste două canale de televiziune cu adevarat Full HD, în format 1080p ?


Un comentariu despre subiectul „NUsicTV, un nou canal Full HD 1080p”:
Anonim

E bine venit abia ne mai inmultim si noi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile