joi, 25 iulie 2013

OTV se relansează - Dan Diaconescu va oferi gratuit 2 milioane de antene de satelit ?

Patronul OTV a anunţat că va relua emisia prin satelit, pe baza unei licenţe luate în Italia.

De asemenea, la o emisiune B1 TV ( "Sub semnul intrebarii" a lui Robert Turcescu), Dan Diaconescu a anuntat telefonic ca va fi folosit satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est. pe acest satelit exista mai multe televiziuni romanesti, precum si recentul lansat DTH românesc Freesat.

La aceeasi emisiune, Dan Diaconescu a spus ca pe lângî televiziunea cumparata din Italia, a mai cumparat o televiziune din Spania si o licenta prin satelit din Marea Britanie. De asemenea, Dan Diaconescu spune ca cumparat antene de satelit si a dat comanda de receivere, pentru a oferi instalatii de receptie romanilor, incat sa poata receptiona relansata televiziune OTV. Otv se poate relansa in orice moment, nu neaparat in septembrie, conform lui Dan Diaconescu.

Uplinkul semnalului se va realiza din Londra. Studioul va fi in Italia. Acolo vor emite prima emisiune dintr-o garsoniera din Vatican, exact cum a fost la inceputul OTV-ului in Romania..

Dan Diaconescu a spus ca vă putea deschide si un punct de lucru in Romania.

Dan Diaconescu, Florin Condurăţeanu, Sorin Ovidiu Bălan şi compania sunt gata să se întoarcă pe micile ecrane.

Dan Diaconescu este plin de surprize. Când nimeni nu mai credea, OTV se întoarce spectaculos pe micul ecran, cu licenţă din Italia şi cu emisiunile în direct realizate acolo. Mai mult, liderul PP-DD este gata să pună la bătaie, gratuit, două milioane de antene-satelit pentru membrii partidului.

"Iniţial, am achiziţionat în România două licenţe: One TV şi Top TV. Când Diaconescu şi Condurăţeanu s-au dus la CNA şi au recunoscut că le aparţin, amândouă licenţele au fost anulate cu unanimitate de voturi. Aşa s-a luat decizia să se cumpere două licenţe pe teritoriul UE, din care una în Italia. "Ne vom supune legilor de acolo şi vom plăti taxe în ţările respective. Vom fi aşa, un fel de Noua Europa Liberă a României noastre", explică Sorin Ovidiu Bălan, realizator OTV, pentru EVZ.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a ridicat licenţa OTV pe 22 ianuarie 2013. Soluţia găsită de Dan Diaconescu fentează astfel deciziile şi controlul CNA, care sunt exercitate doar pe teritoriul României şi pentru licenţele audiovizuale înregistrate aici. Patronul OTV va scoate însă din buzunar mai mulţi bani. "Este foarte scump. Numai licenţa, cazarea şi transportul nostru cât costă. Noi, aşa zisele vedete ale OTV-ului, practic o să ne mutăm acolo. Nu suntem pretenţioşi, dar o cameră cu pat şi baie tot ne trebuie", explică Sorin Ovidiu Bălan.

Cum se "prinde" OTV ?

Jurnalistul a confirmat pentru EVZ că emisia OTV va fi reluată în luna septembrie, iar acum se poartă discuţii cu societăţile de cablu pentru preluarea postului. "Cabliştii ar fi interesaţi să ne preia, aşa cum au fost şi până acum. Mai ales că, după pauza asta, vă daţi seama ce audienţă o să facem. Suntem însă pregătiţi să dăm gratuit antene - nu este o elucubaraţie a lui Dan Diaconescu (...). Avem circa două milioane de antene şi vrem să le dăm membrilor noştri de partid", a declarat Ovidiu Bălan pentru Evenimentul Zilei.

Cum arată grila de programe ?

"Vom transmite 24 din 24 de ore. O să venim cu o nouă grilă, care va cuprinde talkshow-ul lui Diaconescu, un pic schimbat. Eu voi avea intervalul 18-20, probabil în direct şi pe care o să-l împart cu Florin Condurăţeanu, şi mai realizez două emisiuni, din care una o să fie "Brigada mobilă". O să renaştem talk-show-ul de tip thriller, deci fără Magda Ciumac&Co, care, să recunoaştem, era o pată de culoare", a încheiat Bălan.

"Vom fi un fel de Noua Europa Liberă a României. Poate o să punem şi deschiderea cu Rapsodia."
Sorin Ovidiu Bălan, jurnalist

Diaconescu se va supune legilor din Italia.

Vestea întorcerii OTV pe sticlă nu a ajuns încă la CNA. Narcisa Iorga (foto) confirmă însă că este legal să achiziţionezi o licenţă într-o ţară de pe teritoriul UE şi să emiţi în România.

"Dan Dia­conescu va plăti taxele la nivel european, în euro. Cumpărarea licenţei pe teritoriul UE scoate OTV de pe principiul must carry. Diaconescu va trebui să poarte discuţii cu cabliştii, pentru ca postul să fie introdus în grilă. Consiliul Naţional al Audiovizualului va face monitorizări, ca şi pentru celelalte canale, şi dacă membrii CNA vor ajunge la concluzia că au fost încălcate unele reguli, vom sesiza instituţia din Italia ce se ocupă de audiovizual. După cum se ştie, în UE amenzile sunt cu mult mai mari decât în România, ajungând chiar la zeci de mii de euro", atrage atenţia Narcisa Iorga.


26 de comentarii despre subiectul „ OTV se relansează - Dan Diaconescu va oferi gratuit 2 milioane de antene de satelit ?”:
Anonim

sa le fie rusine CNA pt ca dupa 23 de ani de la revolutie am ajuns cu jalba in protap la portile UE ca la noi in tara numai ce le convine la unii si numai despre ce vreu si doresc sa se vorbeasca ne d-au voie vezi acum se leaga si de A3 cine ii devina sa plateasca personal nu include toata televiziunea si mai ales populatiei noastre care a ramas anesteziata si inca nu s-a trezit

ina

Normal ar fi sa emita din Romania. Mi-e greata de ce se intampla in tara noastra.

detrax

Va dati seama ce va creste Freesat? Toti cei interesati isi vor lua antene sa prinda Otv si apoi vor lua cartele si la Freesat, ca e pe acelasi satelit ! Nu e exclus ca din aceasta cauza, Freesat sa depaseasca numarul de abonati ai Orange Tv!

Nici nu va dati seama ce mana de ajutor le-a intins Dan Diaconescu la Freesat DTH !

Anonim

LOL,DD isi face retea dth?

Laurentiu

Dar numai daca a intrebat Dan Diaconescu vreun specialist si a comandat receivere DVB-S2 ( HD MPEG 4 ) si compatibile cu cardul Freesat, ca altfel nu ii ajuta cu nimic pe cei de la Freesat.

Anonim

Poate cumpara DD pe cei de la Freesat? :))) Si le lasa la liber pe toate? Cool ! :)))

detrax

Nu va radeti ca nu ar fi o idee rea, daca nu i-ar inchide CNA pe Freesat imediat dupa ce i-ar cumpara Dan Diaconescu.

Anonim

Pachet Popular: OTV, DDTV.

Pachet Premium: OTV HD, DDTV HD.

Pachet 3D: OTV 3D, DDTV 3D.

Pachet VOD: DD Direct VOD

DTH Fan

Cert e ca e un şut de propulsare pentru Freesat. E corect ce spui Detrax.

Anonim

2 milioane antene si receivere x 100 euro minim pe kit = 200 milione Euro. Nu are banii astia, ce a declarat Ovidiu Bălan pentru Evenimentul Zilei, nu stie ce vorbeste.

Baga atatia bani in antene si receivere Dan Diaconescu ? Nici nu stiu daca are de unde atatia bani. Cred ca antenele vor fi date gratuit, dar numai la membri de partid care vor solicita.

Pe de alta parte, cred si eu ca va fi o colaborare mai degraba intre Freesat si OTV si DD o sa sponsorizoze acolo 5.000-10.000 de kituri de receptie ca premiu la emisiuni.

Anonim

O sa le cumpere in China cu 6 ,7 E kitul de antena

nicu

Numai tranportul cred ca va costa atat, adica 6-7 euro pe kit ...

Unknown

Cine naiba se uita la tomberon TV?habar nu am,numai bazaconii are în cap DD asta,pe bune.

Anonim

Abonati are destui daca se lanseaza pe satelitul THOR,ceia ce spuneam mai inainte pe acest blog , sa emita din afara tari se confirma.

Anonim

Iar intervine CNA-ul la firmele prin cablu sa nul retransmita.Cea fost o data cu tomb. nu mai e, va fi mult diferi.

Anonim

DA ,cu citeva programe rom,cam ne interesante, cite antene sunt pe 16* si cite sunt pe THOR?

detrax

Pe Thor programele romanesti de care vorbesti sunt codate, iar abonatii Digi Tv de exemplu nu pot receptiona alte programe gratuite in afara de cele transmise de Digi Tv, dupa ultimul update la receiver. Deci nu avea rost sa transmita OTV-ul pe Thor.

Anonim

dan diaconescu a declarat recent ca elodia este vie si traieste bine merci in suedia pentru ca in romania este prea cald

Anonim

Da ,mai e si focusul,dar ma interesez la partid sa vedem unde va fi transmis,mai ales ca primim antene gratis.Montez antene pe THOR numai pentru KANAL D,REALITATEA si INEDIT TV(asta mi se cere).

Anonim

CNA-ul asta se se ocupe de cablisti care fura programe tv fara nici o problema ,de aceia nu vin bani la programele tv si impozit la stat.Daca se ating de OTV sa dea cna-ul in judecata pentru favorizarea unor firme.Exemplu: iam chemat la o firma care furau programe tv si le retransmiteau prin cablu fara a avea contracte cu acestia (fiind recidivista)sa vezi !! Au primit AVERTISMENT ca nu avea programele must carry.Oare de ce nu a fost retrasa licenta de retransmisie!!

George

Nu mai sunt One TV si Top 1 TV pe programului OTV relansa in septembrie si DDTV n-avem romtelecom digi tv si focus sat si in curand orange tv si freesat satelitul Eutelsat 16A

Anonim

acum citiva ani in urma acest cna au instintat toate firmele de cablisti sa scoata OTV-ul din grila de programe ,daca nu o fac vin pe teren si fac controale,pai de cit sa faca controale lau scos din grila.

Anonim

Ne-ati lipsit dle Diaconescu, doar cu dvs sa mai auzim adevarul ca ne-am saturat de hoti si de talhari in tara asta, cred ca nu ar fi pamant in romania de construit inchisori cati hoti avem, de la talhari mila si umanitate nu asteptam, oricum Dumnezeu pe rand ii trimite la cele vesnice, sa ramana numai cei care au muncit cinstit 40 de ani si acum mor de foame. Tineretul nu stie ce il asteapta, tara este vanduta si noi o sa murim de foame, acesta genocid nu pe timpul lui ceausescu, Vor fi judecati de Bunul Dumnezeu ca a luat painea de la gura oamenilor si i-a lasat sa se omoare, ca nu are cu ce isi creste copii si de a-si plati imprumuturile in Banci.Ei se imprumuta si scumpesc toate pe spatele oamenilor. Ei cred ca nu exista Bunul Dumnezeu , nici ei nu vor ramane vesnici ai, dar vor plati si copiii, dar si nepotii ce au facut la sufletele amarate acestei tari.Trezitiva bogatilor ca nimic nu luati cu voi, ganditiva ca si viata voastra are sfarsit, si intr-o buna zi veti pleca de aici, si veti fi bine judecati dincolo, nu cu judecatori ca astia, ce Bun va va judeca drept. Ati distrus toate domeniile pe care le-am construit in 50 de ani, iar voi in 23 de ani v-ati imbogatit , nu va mai saturati.

Anonim

DESCHIDE POSTUL ODATA... RUSINE ROMANIA... CNA.

Anonim

E transmis online otv.com.ro

Anonim

OTV ROMANIA ( nu Italia ) va emite din nou pe cablu până cel mai tarziu din 25 aprilie 2014, pentru ca PP-DD a facut intelegere cu Ponta sa il ajute la Guvern cu voturile, iar Ponta ii va permite ca recompensa lui DD sa dea drumul iar la televiziune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile