joi, 25 iulie 2013

Pro Tv iese din lista "must carry". Pro Tv nu mai este "liber la retransmisie"

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat notă de decizia unilaterală a SC Pro TV SA, exprimată prin adresa înregistrată la CNA cu nr. 7901/11.07.2013, şi, în temeiul art. 15 din Decizia 72/2012, a adus-o la cunoştinţa tuturor distribuitorilor de servicii că, începând cu data de 25.07.2013, încetează calitatea de program „liber la retransmisie" a serviciului de programe Pro TV.

Incetarea calitatii de program liber la retransmisie pentru Pro Tv a avut loc din 23 iulie 2013.

Din acest moment, a incetat si valabilitatea oricarui accept de retransmisie oferit de Pro Tv, precum si obligativitatea legala de retransmisie a distribuitorilor de servicii de programe.

Pro TV a solicitat expres renuntarea la regimul "must carry".

Pro Tv si-a motivat decizia prin faptul ca se afla intr-un proces a modificarii strategiei de distributie in vederea trecerii la transmisia digitala terestra si implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel national, dupa un concept care va ajuta televiziunea amintita sa minimalizeze impactul digitalizarii asupra business-ului.

Schimbarile strategiei de distributie nu vor afecta in nici un fel continutul.

Cu alte cuvinte, Pro Tv va cere bani pentru a fi distribuit de catre operatorii de cablu, satelit, tv prin protocol IP? Devine o televiziune "premium" ?

Toate acordurile cu operatorii de cablu, tv prin protocol IP si DTH-urile din Romania vor fi probabil renegoiciate. Oare cati vor fi dispusi sa plateasca pentru retransmisia Pro Tv?


12 comentarii despre subiectul „Pro Tv iese din lista "must carry". Pro Tv nu mai este "liber la retransmisie"”:
Anonim

RCS&RDS prima companie care-l va scoate, dar nu va fi mare pagubă... Rămânem cu PROTV HD... Pe stațiile locale va mai merge?

A doua companie va fi sigur, romttelecom!

ninel

RCS-RDS plateste deja si pentru celelalte programe ale Pro, deci probabil va plati si pentru acesta.

Anonim

După cum e politica lor, probabil că n-o vor mai face...

Anonim

mADE AN ROmaniA.Le introduc obligatoriu apoi dupa citiva ani trebuie sa platesti.

Anonim

Vrem sa ne transmita (daca se poate) si noua PROTV-veul cere sunt acele firme care le retransmit prog.tv prin cablu ,se stie CEVA?

George

n-avem Pro TV retransmit Incetarea 25 lulie 2013 dar avem Antena 1 se Incetarea 16 canale Pro TV, Acasa TV ,Acasa Gold ,Pro Cinema, Pro TV HD ,Acasa HD ,Sport.ro HD, Sport.ro ,MTV Romania ,Pro TV Internațional , VH1, Nickelodeon' Cartoon Network, Boomerang, TCM, Cartoonito, si Intact Media Group: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, Antena Internațional, GSP TV,

George

Nu mai sunt Voyo.ro. Dar n-avem Antenaplay.ro

detrax

George, nu prea inteleg ce spui, dar Pro Tv nu cred ca va fi scos din retelele mari. Poate providerii mici sa fie afectati.

Anonim

va mari abonamentul DTH
SI O SA PLATITI CU TOTI

Anonim

Asta e sigur pentru dth dar pentru cablisti care fura programe tv nu e nici o problema .

Anonim

se poate receptiona din focus, ca nu au sigla ,ca la digi

Anonim

la focussat pro tv acum e în format 16/9

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile