marți, 13 august 2013

Ce televiziuni din România vor transmite Premier League ?

In februarie 2013, Premier League anunța că Multi Media Sport Group (MMS) a castigat drepturi exclusive audio vizuale de difuzare în România si Spania pentru toate cele 380 meciuri pe sezonul de Barclays Premier League, pentru sezoanele 2013-2014, 2015-2016.

Dar până acum MMS nu a precizat cu ce televiziune va colabora in Romania si nici o televiziune din Romania nu s-a promovat ca ar difuza aceste meciuri din Premier League.

Drepturile pentru cele două tari au fost achiziționate prin licitație separată.

Seful executiv al Premier League, Richard Scudamore, declara în acel moment: "Suntem extrem de încântați că MMS a ales să investească în drepturile de difuzare în România si Spania pentru sezoanele 2013-2014 si 2015-2016. Asteptam cu nerabdare sa colaborăm și suntem convinși că vor distribui meciurile Barclays Premier League într-un mod cuprinzător și inovator pentru fanii nostri din ambele țări."


Ylan Singer de la Multi Media Sport a declarat si el: "Suntem incantati sa colaborăm cu Premier League din nou și așteptăm cu nerăbdare să le consolidăm valoarea și si prin aceste drepturi fantastice de difuzare pe care le-am castigat si le vom distribui pentru România si Spania."

Multimedia Sport are sediul în Barcelona ( Spania ) și are de asemenea birouri in Miami ( Statele Unite ale Americii).

MMS si-a axat activitatile pe managementul drepturile de sport in televiziune si organizarea de evenimente sportive axate pe fotbal.

În ceea ce privește managmentul drepturilor de difuzare in televiziune, printre clientii principali se număra cu canale de televiziune din Europa, SUA, America Latină și Asia. De asemenea, MMS are relatii profesionale cu mai multe echipe din La Liga, Premier League, Bundesliga, Calcio și MLS.

Premier League a cesionat drepturile de televizare catre Multimedia Sport în ultimii ani ca titular exclusiv în Portugalia, Turcia, România și Spania.

Ramane de vazut catre cine va revinde aceste drepturi compania MMS, pentru a fi difuzate meciurile si la televiziunile din Romania, fiidnca nu a fost anuntat nimic până acum, desi probabil cumparatorii vizaţi erau RCS-RDS sau / si Romtelecom.

Singura oferta concreta ar fi venit din partea RCS, care ar fi oferit mai puţin de o treime din suma ceruta. Desi sunt zvonuri ca MMS ar fi renuntat la ideea distributiei meciurilor Premier League in Romania, totusi zvonul pare putin probabil, mai ales ca MMS a investi sume de bani importante in aceste drepturi de difuzare în ţara noastră. Poate chiar o televiziune sau o companir internațională, cu capital disponibil suficient, ar putea să cumpere aceste drepturi de difuzare in România, una care să fie transmisă la mai multi operatori de cablu si/sau DTH sau care sa revândă aceste drepturi altor televiziuni, desi este mai putin probabil aceasta varianta cu revânzarea, in detrimentul transmisiei directe pe postul/posturile proprii.

Oricum, vor fi probabil negocieri dure in continuare, dar nu vor putea sa tina la preţ la nesfarsit, pentru că au cumparat aceste drepturi pentru a le revinde si nu pentru a le păstra in seif.

Sau vom vedea la televiziunile romanesti meciurile din septembrie, daca se va ajunge la o intelegere mult mai tarziu, după inceperea Premier League 2013-2014 ?

UPDATE 19 decembrie 2013: Răspunsul corect este EUROSPORT. Detalii în articolul de aici.


40 de comentarii despre subiectul „Ce televiziuni din România vor transmite Premier League ?”:
Anonim

Sunt zvonuri ca vor fi transmise meciurile de DigiSport, altii cred ca doar de DigiSport Ungaria, altii ca de Sport.ro si mai multe pe Voyo.ro, unii cred ca pe GSP TV vor fi unele meciuri, iar ca Sport 1 va emite non-stop si va difuza meciuri tari din Premier League.

gean

Va spun eu , se lanseaza LPF TV si el va difuza meciurile din PL de saptamana viitoare !!!

Anonim

Se poarta negocieri pentru exclusivitate cu DolceSport. Oricum, prima etapa nu va fi transmisa de nici o televiziune din Ro !

Anonim

Nu stiti decat sa comentati aiurea. Va spun eu ! meciurile deja sunt in program la Digisport Ungaria si aceasta e o dovada ca vor fi si in Romania, dar trebuie sa aveti rabdare cateva etape !

Anonim

bala bla,,,,, nu vor tranmite niciunul vreo 5-10 etape si apoi aia de la mms se vor speria si le vor vinde meciuri la toti ieftin.

DTH Fan

Asta e unul din momentele cand ma bucur ca am antena satelit si nu depind de muraturile de televiziuni, DTH-uri si tv cabluri din Romania.

Anonim

Din informatii sigure vor fi pe TVR 2. Se vor intoarce de la Dolce ca si comentatori Gradinescu si Enachescu. :)

Anonim

Negoita a intrat pe fir, acum cateva zile. Va transmite campionatul englez prin Dinamo TV (lovitura de teatru, va fi lansat curand, in secret, o numeroasa echipa muncind non-stop pt a face posibil acest lucru).

Partea interesanta e ca, Negoita face presiuni in Anglia, pt ca Dinamo sa evolueaze acolo.Negoita a mai afirmat ca Dinamo este o echipa prea buna si prea curata pentru Romania iar in ultimul meci cu Steaua, trebuia sa castige clar, doar arbitrii impiedicand acest lucru.Furt pe fata, Borcea afirmand si el acest lucru la iesirea din stadion.

Asta e si motivul pentru care noul patron al lui Dinamo a desfiintat echipa a 2a:

NEGOITA: "Pentru ce domne s-o mai tin, eu am venit la Dinamo sa investesc multi bani, asa ca mutam echipa mare in Anglia.Se va numi Dynamo RedDogs London.Vom face istorie, sunt sigur de asta.Dealtfel cei de acolo tot trag de mine,sa vin mai repede, chit ca ne vor baga din timpul sezonului, vor sa aiba si ei un nume comunist autentic in campionat, ca de nume capitaliste gen City sau United. Roman Abramovic va investi si el impreuna cu mine acolo"

detrax

Campionatul englez va fi transmis pe Pandurii Tv, Condescu vanzand numeroase vagoane de carbune pentru a face posibila aceasta...

Anonim, tocmai ce ai venit de la un chef si nu prea esti constient de ce scrii ?

alexe

Il vor da pe Digi Sport, cei mai tari no 1 !

Anonim

mai putem sa vedem la digi sport premier league?

Anonim

Da, va fi, dar mai tarziu. Asa cred cel putin, ca sa mai scada preturile.

Anonim

Antena 1 va transmite sezonul acesta Premier League !

nicu

Pai hotarati-va cand comentati, ba Antena, pe Digisport, ba LPF... Daca oamenii astia spun in articol ca inca nu se stie nimic oficial, de unde **** stiti voi ?

Anonim

premier league va fi transmis de Disney Channel, acestia afirmand ca in desenele lor ar fi loc si pt jucatori gen torres(emisiunea ratarile lui torres) sau **** all the girls ( rol principal john terry)

Niels

Ce comentarii ratate de microbisti ofticati.
Luati-va antena de satelit si receptor profesional ( nu conserve de la DTH-uri romanesti ) si aveti zeci programe care transmit meciurile din Premier League.

detrax

Au fost cerute 25 de milioane de euro si RCS a oferit doar 8 milioane. S-ar putea sa nu mai avem Premier League anul acesta la o televiziune din Romania.

Anonim

Multi Media Sport Group MMS nu va lasa la pret, ca a dat vreo 15 milioane euro pt Romania, cum sa dea cu 8 milionae, sa iasa in pierdere?

detrax

MMS au dat 30 de milioane pentru 4 ţări, deci vine 7,5 milioane de euro pentru o ţară. RCS-RDS Digisport le-a oferit 8 milioane. 500.000 euro castig erau si aia buni , nu crezi?

Anonim

Eu le vad meciurile pe DigiSport Hu ! :-)

got

Pai si cum poti face abonament la Digi Tv Ungaria, daca locuiesti in Romania ?

ce ziceti de altii,precum Sky Sport,Al Jazeera Sport sau ESPN!!!

admin,pacea fie cu tine!,vezi ca acum nu mai sunt cuvinte considerate obscene in comentariul meu,l-am editat,asadar nu ai niciun motiv sa nu-l publici acum,traisca familia ta!

Ce naighba,ma,hacker-ilor,da' de streaming n-ati auzit?eu numai asa vad toate meciurile la care vreau sa ma uit,cu comentarii profesioniste in engleza,fara sa ma nenoroceasca la creier comentatorii astia de cacao de la gigi sport,mai ales ala cu fata aia de sobolan oparit,care urla ca un bolnav psihic la fiecare gol(un alt comentator mai naspa,mai stresant decat ala nu e decat inca unu',e jmecheru' ala de la Eurosport,care comenteaza si ciclism,e si pe sporn.ro,traiasca mama lui de nu-i 'al mai mare jmecher din industria asta:ciclism - doar "main event-urile",tati,nu se-ncurca,doar Tour de France si tot asa,meciuri din Bundesliga,meciuri din Japonia,nesfarsitele meciuri de juniori "under" - asta numai la Eurosport,apoi isi da cu parerea si pe sporn.ro la emisiunile alora pt oameni cu un IQ sub medie.. La naiba,NIMENI nu mai e ca el,da-l inspre laurii succesului de specialist ca-nimeni-altu'!Bine i-a facut Giovani ca l-a urecheat putin atunci,ca l-a flegamat si injurat o leaca,mi se pare ca e un om de cacaoa cacaoei ala,nu-l suport,schimb canalul imediat cum ii aud glasul,trai-i-ar copilasii lui de inalt prea-sfintia lui de specialist infinit in toate sporturile!) si fara sa aud de cel putin 2-3 ori pe parcursul fiecarui meci transmis programul meciurilor din urmatoarele 2-3 zile("si nu uitati,doamnelor si domnilor,in aceasta seara,imediat dupa acest meci,puteti viziona pe gigi sport 1 partida dintre (...),apoi de la 9 este partida dintre (...).Pe gigi sport 2 aveti meciul mult asteptat dintre (...),dupa care urmeaza mult-asteptatul derby dintre (...),iar pe gigi sport 3 aveti de la ora 7 marele meci dintre (...).Imediat dupa acest derby urmeaza tot pe gigi 3 meciul (...).Astea pe ziua de azi.Maine avem urmatorul program: (... ... ...),iar poimanie (... ... ...) - cum naiba sa fie posibil asa ceva?!) - de curand,chiar la stiaua vs dynamo,unul din comentatori s-a apucat in min. 30 sa faca clasicul promo la meciurile viitoare,moment in care am schimbat instantaneu,naiba,pe alt program!Cine oare i-o fi invatat ca asa atrag audienta,repetand la infinit ce meciuri transmit,nu-mi pot da seama,in conditiile in care oricum dau foarte multe promo-uri de cacao zi si noapte,f stresante,la toate meciurile lor... In schimb,e cu totul alt aer pe canale cu o indelunga experienta si civilizatie precum Sky Sport,Al Jazeera Sport sau ESPN(astia-s mai putin placuti la auz,ca americani fiind,au o alta cultura,ei spun "soccer",nu fotbal etc).De exemplu pe Sky Sport comenteaza Gary Neville meciurile importante,e o adevarata placere sa asculti cu cata echidistanta si profesionalism comenteaza,nu conteaza ca e un meci al lui United!Pe cand aia de la gigi sport lauda cu o fervoare nesfarsita pe madrid si barcelona aproape cu acelasi zel cu care ridica in slavi pe defunctul boom sport fostul crainic de pe ghencea la meciurile marii iubiri a vietii lui - real madshit(apropo - cum de gsp tv l-a pastrat pe ala,in conditiile in care chiar si aia de la stiaua l-au dat afara,asta dupa ani multi in care dadea tonul mereu de la microfon: "am avut si vom avea mereu (...)" - pai cum sa fie posibil asa ceva intr-o tara care cica e in UE!?).Asadar,exista alternative,dragii mei.Ok,calitatea e mai slaba decat la tv,posibil sa fie multe reclame stresante,da' chiar si-asa eu unul nu ma uit la meciuri cu comentarii in romana decat daca imi e lene sa deschid comp-ul,iar daca ma oftica prea mult nenandertalii de comentatori rrom-ani,tai naiba sonorul,sa nu-i mai aud.SI cu asta,basta!
allah akbaaaaar!!!

Anonim

itzic a dat 1 euro si vrea din vanzarea in ro 3 milioane ...

Anonim

Semneaza Petitia ca sa vedem meciurile din EPL in Romania: www.yousign.org/EPL

Anonim

Si ce faci cu petitia? Ii obligi pe RCS sa plateasca 25 de milioane de euro sau pe MMS sa scada pretul ? :-)

Anonim

o sa transmita digi sport si dolce sport inpreuna cate trei meciuri fiecare

Anonim

de unde stii?

Anonim

a citit in stele :D

Anonim

Cei aia Premier League? Eu ma uit la Bundesliga.

Anonim

si eu

Anonim

fratilor vorbiti prosti otv osa difuzeze :-j:)))))

Anonim

Dolce Sport ? Ia cititi articolul asta daca nu l-ati vazut:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/08/meciurile-premier-league-transmise-la.html

Unknown

Eu cred ca PL va fi difuzat pe digisport.
Din ce am citit probabil vom apuca sa vedem PL prin septembrie.

Anonim

unde ai citit k din septembrie putem sa vedem PL din septembrie

Unknown

in stele:))) ca altundeva sigur nu gasesti nici o informatie clara, doar speculatii

Anonim

mms dai drumu odata la drepturiile alea sa fie transmise de cineva!!!!

Anonim

CEL MAI TÂRZIU DUPĂ SĂRBĂTORILE DE IARNĂ, DOLCE TV ÎMPREUNA CU DIGI TV VOR TRANSMITE îN ROMANIA MECIURILE DIN PREMIER LEAGUE.

Anonim

eurosport pana la urma

Cristy

Cu ocazia asta poate vor creste cererile si vor introduce si cei de la RCS Eurosport HD

Administrator

După atatea zvonuri, Eurosport este televiziunea câștigătoare:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/eurrosport-va-transmite-premier-league.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile