miercuri, 14 august 2013

Charisma Retail, noua facilitate din magazinele Romtelecom, Cosmote, Germanos

TotalSoft a anuntat implementarea solutiei software Charisma Retail, destinata pietei de retail, in cadrul retelei de magazine Romtelecom, membra a grupului OTE. In urma acestei implementari, solutia TotalSoft este utilizata in 344 de magazine ale grupului OTE, magazine apartinand brandurilor Romtelecom, Cosmote si Germanos, anunţă wall-street.ro.

Pentru aceste branduri, TotalSoft a dezvoltat in Charisma Retail functionalitati care permit un control total al stocurilor si o consolidare a incasarilor la nivelul grupului. Incasarea facturilor de servicii se poate face pe baza verificarii numarului de telefon sau a codului de abonat, in orice magazin apartinand grupului OTE.

In urma integrarii bazelor de date cu clientii Romtelecom si Cosmote, operatorii din magazine pot oferi informatii detaliate, informatii privind planul tarifar pe care il au si extraoptiunile pentru care pot opta, incasarea facturilor sau istoricul ultimelor facturi.

Pe piata de retail si distributie produse si servicii de telefonie mobile, Charisma Retail este utilizata in peste 570 de magazine, unitati apartinand celor mai mari lanturi, precum Germanos, Arsis Trading, Say Shops, Cosmote sau Romtelecom, dar si unor jucatori precum Mobiup sau PROGSM.

Primii 4 jucatori ai pietei romanesti de retail gsm au realizat anul trecut, cumulat, o cifra de afaceri de 127 mil Euro, in timp ce topul primilor 5 jucatori din comunicatii electronice au depasit 3 miliarde euro, mai anunta wall-street.ro.

Totalsoft este o companie de IT din România, înființată în decembrie 1994 de către o echipă de șase tineri din cadrul Centrului de Calcul al Energomontaj.

Compania are în prezent (martie 2011) aproximativ 1.500 de clienți din zona publică și privată (din domeniile financiar-bancar, construcții, servicii, retail și industrie) în Europa, USA, Orientul Mijlociu și Africa.

În 2009, 2010 și 2011 TotalSoft s-a clasat pe primul loc în topul furnizorilor de soluții ERP din România, conform studiului realizat de compania de analiză de piață Pierre Audoin Consultants.

TotalSoft a dezvoltat o suită de soluții de business, Charisma Business Suite, care include sisteme de tip ERP, soluții de salarizare și administrare de personal, soluții pentru gestionarea activitații medicale, aplicații de eBusiness. Suita de aplicații este completată de servicii de HR outsourcing.

Cele mai importante venituri ale companiei au provenit, în ultimii ani din vânzarea produsului Charisma ERP, peste 50%, dar și din proiectele de software customizat dezvoltate atât pentru piata românească, și pentru cea externă. Totalsoft este unicul reprezentant autorizat în Europa de Sud-Est pentru Sistemul de project management Primavera. De asemenea, compania implementează pentru clienți și istemul informatic de management al relației cu clienții, Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Concurenții companiei pe piața locală sunt IBM, HP, S&T, Romsys, Romsoft, UTI Systems, Forte Business Services, Net Consulting, Ascenta, Raiffeisen Informatik, Siveco, Ness România și Wizrom.

În anul 2010, TotalSoft a deschis birouri în Bulgaria, Grecia, Serbia și Qatar. Astfel, în 2012 a lansat o subsidiară în Austria, strategia fiind ca până în 2015 să-și extindă prezența regională în alte țări din Europa Centrală și de Est.


Niciun comentariu despre subiectul „Charisma Retail, noua facilitate din magazinele Romtelecom, Cosmote, Germanos”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile