luni, 12 august 2013

Cum poţi să realizezi legal şi gratuit un site de televiziuni online ?

Iată ca ar fi aparut posibilitatea de a realiza siteuri de televiziune online intr-un mod gratuit si facil, dar mai ales, ceea ce este cel mai important, intr-un mod legal, după cum declara cei de la filmon.com. Si nu doar atat, ci poti câştiga si bani (33%), daca te inscrii in programul de afiliere. Daca este legal sau nu, nu ne putem pronunta, ci doar sa consideram reale declaratiile celor de la Film On, pe baza bunei-credinte.

Serviciul de streaming tv prin internet FilmOn.com, care declara ca ar detine licențe de conținut de la sute de difuzori și furnizori de conținut premium la nivel mondial, a lansat un sistem pentru siteuri de televiziune în direct și aplicații mobile, astfel încât adminsitratorii de astfel de siteuri pot avea acces gratuit la gigantica oferta de conținut care include NBC, CBS, Fox și ABC.

FilmOn oferă de asemenea importante canale din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, cum ar fi BBC și MBC.

Sugerând ca va creşte veniturile din publicitate și abonamente de servicii premium, FilmOn a automatizat distributia de televiziune on-line, oferind partenerilor de afiliere acces la ceea fondatorul său Alki David descrie ca "o afacere online de conținut dintre cele mai profitabile".

Potrivit lui David, în scurt timp, afiliatii pot difuza continutul pe propriile lor websiteuri ( inclusiv mobile), marcate cu logoul propriu, preîncărcat cu reclame și pachete de abonamente. Nu există taxe de instalare, dar există mai multe opțiuni pentru a adăuga conținut.

FilmOn, care oferă peste un miliard de fluxuri video de o lună, a incheiat un parteneriat cu rețelele publicitare și agenții de publicitate on-line, inclusiv Videology, BrightRoll, Yume, Google, Evolve Media.

În ceea ce este descris ca un proces simplu pas cu pas, un editor de websiteuri pot crea propriul brand Live TV, site care de asemenea funcționează ca o aplicație de telefonie mobilă. În doar câteva minute, se pot încărca logo-uri și fundaluri personalizate și să fie puse la vânzare abonamente sau furnizată publicitate online la audiențe globale sau locale.

Sute de editori web prolifici și agenții de publicitate au îmbrățișat deja platforma de afiliere tv live FilmOn, care vine la pachet cu o bibliotecă conținut de peste 600 canale TV liniare în direct și 45 000 titluri Video On Demand.

Potrivit Angel Leon, FrostWire este una dintre cele mai populare aplicatii de partajare de fișiere de pe net și, mai recent, în lumea mobilă.

"De la început, FrostWire a lucrat la nivelul creatorilor care doresc să ofere conținut gratuit on-line pentru o audiență care se bucură de download-uri gratuite. Parteneriatul cu FilmOn ne oferă o oportunitate de a oferi gratuit conținut TV în direct comunității noastre din întreaga lume într-un mod greu de obtinut anterior cu atata ușurință ", a spus el.

"În doar câteva săptămâni de testare a platformei FilmOn pe utilizatorii nostri mobile, am putut vedea valoarea tv on-line in direct. Aceasta este o ofertă foarte atractivă, care ii face pe utilizatorii noștri sa revină zilnic. Cu o oferta tot mai mare de canale și cu noua platforma de afiliere, credem FilmOn are toate sansele să devină echivalentul unei rețele tv la nivel mondial, un fel de televiziune prin cablu a internetului, disponibila pe toate dispozitivele, ceva care ar putea aduce o concurenta majoră în industria TV ".

FilmOn anunta că ar avea licențe de conținut de la mulți furnizori premium din SUA, Europa și alte părți ale lumii. FilmOn are geo-filtre pentru piețele sale de distribuție în funcție de acordurile cu furnizorii de conținut și cele a partenerilor săi de afiliere. Totusi parca as pune un mic semn de intrebare daca intradevar detine toate aceste licente, dar pana la proba contrarie, trebuie sa ii credem pe ei.

Scipturile embeded se pot obtine de aici, iar aplicatia Film On poate fi descarcata de aici pentru Android si de aici pentru iOS . Exista aplicatie si pentru Windows si MAC, care poate fi descarcata de aici. Afiliat poti deveni aici.

Mai jos aveti un exemplu de script cu toate canalele live, compatibil inclusiv pentru telefoane mobile:

<iframe src="http://www.filmon.com/mobile/" name="tv online" scrolling="no" frameborder="no" align="center" height = "2800px" width = "650px">
</iframe>


5 comentarii despre subiectul „Cum poţi să realizezi legal şi gratuit un site de televiziuni online ?”:
Anonim

Multumim !!!! O adevarata mina de aur !

Anonim

bun si articolul asta! foarte bun!

Laurentiu

S-ar putea sa devina partial ilegal pana la urma, desi cu greu se va putea dovedi ca este asa. Cică de la 3 radiodifuzori nu ar fi avut de fapt acordul pentru difuzarea canalelor si acestea au fost scoase de pe FilmOn.

Furnizorul de televiziune online FilmOn TV se confruntă cu un viitor incert după ce un tribunal federal din Washington DC, a emis un ordin preliminar la reclamatia unor radiodifuzori din SUA.

ABC, NBC și televiziunea Fox au susținut că FilmOn "încalcă dreptul exclusiv de performanța publică a operelor lor, drepturi de autor, care includ programe locale și unele din țară, dar si cele mai populare emisiuni de televiziune de seară".

Cu toate acestea, într-un interviu cu CEO-ul FilmOn, acesta a declarat că serviciul va continua fără rețele de televiziune amintite. A luat deja pauza de o luna de la de streamingul, în luna mai.

Într-o declarație, radiodifuzor Fox a declarat, "Suntem încântați, dar nu surprins, că instanța a recunoscut că retransmiterea comerciala a semnalului difuzat fără permisiune sau compensare este o încălcare clară a legii. Această decizie ar trebui să pună în cele din urmă problema și va descuraja, sperăm, alte servicii ilegale de la a încerca să fure conținutul noastru. "

FilmOn, care difuzează si în Europa, are 200 de canale TV în direct, plus 500 de fisiere video, și podcast-uri audio de la branduri premium.

eduard

Pai si pana la urma e legal sau nu ? Sau doar partial? Ca nici eu nu sunt lamurit, tot ca si voi.

detrax

Probabil daca celelalte sute de canale nu au facut plangeri, e legal si au intelegeri cu ei. Pana la proba contrarie, trebuie sa dam prezumtia de nevinovatie celor de la Film On. Daca va fi inchis, e ilegal. Pana la proba contrarie, nu se poate pronunta nimeni. Eu persoanal cred ca nu au licente pe toate canalele, dar pentru mare parte au.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile