miercuri, 14 august 2013

EuroGsm vinde abonamente la Orange Tv

Retailerul EuroGsm, controlat de antreprenorii locali Silvia şi Zsolt Fodor, a început de aproape o lună comercializarea serviciul de televiziune prin satelit Orange TV.

Fiecare dintre cele trei abonamente oferă acces la posturile TV pe televizor şi pe computer, abonamentele fiind disponibile şi pentru clienţii altor reţele de telefonie mobilă şi pot fi activate în oricare din cele 113 magazine din reţeaua EuroGsm, anunta zf.ro.

Serviciul Orange TV este disponibil şi prin internet, putând fi accesat deja de pe computer, desktop sau laptop, iar în curând, şi de pe smartphone sau tabletă, în cadrul aceluiaşi abonament TV.

EuroGsm, al doilea mare retailer controlat de antreprenori români din piaţă şi partener al operatorului de telefonie mobilă Orange România, are sediul central în Cluj-Napoca şi o reţea de magazine extinse în toată ţară. Compania comercializează telefoane, accesorii, precum şi toată gama de servicii de telefonie mobilă ale operatorului partener, respectiv abonamente de voce, internet mobil sau telefonie fixă.


Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 22,7 mil. euro, conform datelor de la Ministerul de finanţe.

Reţeaua de magazine de telefoane, servicii şi accesorii telecom ale EuroGsm s-a extins treptat şi numără în prezent 113 magazine, în 80 de oraşe ale ţării.

Proprietarii EuroGsm, oamenii de afaceri clujeni Silvia şi Zsolt Fodor, au intrat în acest business în anul 1997, EuroGsm fiind unul dintre cei mai vechi parteneri ai Orange din România.

Ofera EuroGsm pentru Orange Tv o gasiti aici.


2 comentarii despre subiectul „EuroGsm vinde abonamente la Orange Tv”:
Anonim

E mai mult un articol publicitar... si alti parteneri Orange vand abonamente la TV, pe langa telefonie, nu e nici o noutate!

Anonim

Eu nu stiam ca vand si altii abonamente la orangetv dth. info util

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile