sâmbătă, 17 august 2013

Geanina din "Las Fierbinţi" merge la Vocea României ?

Provocarea a fost aruncată, tu decizi cum se termină! De fapt Pro Tv a decis sa trimita pe Geanina din serialul las Fierbinti la "Vocea României", dacă se strang 3000 de Like-uri până joi.

Altfel va fi trimisa sa pregateasca o ciorbă de burtă.

Dar like-urile deja s-au strâns.

Politistul Robi sau Aspirina? In ce echipă va ajunge Geanina ?

De fapt este modalitatea de promovare a serialului "Las Fierbinţi", cu care Pro TV a obtinut audiente bune, in ciuda parerilor impartite ale telespectatorilor.

Eroii din serial lanseaza o serie de provocari VIDEO interactive pe pagina de Facebook ProTV si pe microsite-ul special likefierbinti.protv.ro. In fiecare saptamana, ai o noua provocare.

Cei peste 1.000.000 de fani aleg continuarea cu un simplu Like direct de pe mobil, tableta sau calculator, iar provocarea completa o pot vedea la ProTV si pe pagina de Facebook ProTV.

Prima provocare a venit de la Bobita si Giani, a doua vine de la Celentano si Firicel.

Finalul episodului depinde de numarul de Like-uri stranse, iar intreaga provocare, inclusiv continuarea aleasa, apare la TV, pe Facebook si pe microsite-ul campaniei, tot atunci fiind lansata urmatoarea provocare Like Fierbinti.


2 comentarii despre subiectul „Geanina din "Las Fierbinţi" merge la Vocea României ?”:
Anonim

pro tv ...fssss

Anonim

programe productie proprie praf ca si celalate canale romanesti insa astia de la pro le mai promoveaza excesiv si le lauda de parca au luat oscar-ul, ....pentru retardati

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile