marți, 27 august 2013

Meciurile Premier League, transmise la OTE Sport

Operatorul telecom elen OTE a obtinut drepturile exclusive de difuzare a meciurilor de fotbal din Premier League, pentru a fi transmise prin intermediul serviciilor de televiziune cu plată OTE TV. Meciurile vor fi difuzate pe canalele OTE Sport.

OTE Sport 5 va fi lansat pe 29 august 2013, în timp ce canalul OTE Sport 3 va trece la transmisia in HD.

Meciurile Premier League vor fi completate de ştiri pe canalele OTE Sport.

În plus față de drepturile de difuzare pentru Premier League, OTE a obtinut drepturile tv si pentru alte competiții europene importante, cum ar fi Liga Campionilor, Bundesliga și Serie A.

În prezent, clienții OTE TV se pot bucura de mai mult de 200 de transmisii live pe lună prin intermediul celor noua canale de sport ale grecilor de la OTE.

Platforma DTH OTE TV este difuzată prin satelitul Eutelsat 9A ( 9° Est ), iar emisia este criptată în VideoGuard.

Compania OTE detine in Romania actiuni la Romtelecom, divizia Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv si canalele Dolce Sport ), precum şi subsidiara Cosmote. Asadar, putem spera ca vor achizitiona drepturile de difuzare a meciurior din Premier League si pentru Dolce Sport ?


3 comentarii despre subiectul „Meciurile Premier League, transmise la OTE Sport”:
Claudiu

Se pare ca fac investitii importante in tara mama, nu ar fi exclus ca si in Romania sa faca aceste mutari...

Anonim

Digi Sport HU

Anonim

Nu prea are cum pentru ca din cate am inteles drepturile pentru Romania le detine o firma spaniola, care cere cam 25 mil pentru 3 ani, numai daca nu cumva platesc acesti OTE si pt noi romanii, ceea ce mi se pare greu stiind ca elenii sunt in cadere din punct de vedere financiar

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile