vineri, 9 august 2013

OTE îşi revine

Oferta OTE TV prin satelit a determinat incheierea celui de-al doilea trimestru cu un total de 174,964 de abonați la serviciile sale de televiziune.

Acesta inseamna cu 26.000 mai multi faţă de acum trei luni și cu 99.000 (129.2%) mai multi decât în perioada corespondentă a anului trecut.

În ultimul set de rezultate, grecii de la OTE spun că toate aceste creșteri a fost de fapt pentru clientii la oferta DTH, numărul de abonati tv prin protocol IP rămânand stabil.

De asemenea, se spune că se așteaptă o creștere în a doua jumătate a anului, determinata de un conținut bogat de programe, care include si Premier League.

Între timp, în România OTE a fost sprijinit de Romtelecom  şi a incheiat al doilea trimestru cu un total de 1,295,888 de abonați la serviciile sale de televiziune, cu 7,3% mai multi decât cu un an mai devreme.

Potrivit OTE, acoperirea urbană de servicii de televiziune prin cablu Romtelecom a continuat să se extindă în acest trimestru.

OTE a avut venituri de 1,002.5 milioane € în trimestrul al doilea.

Compania OTE spune că este acum în cea mai bună poziție financiară din perioada de după vânzarea Globul Bulgaria.


Un comentariu despre subiectul „OTE îşi revine”:
Anonim

ce se transmite pe otesport 1,2,3,4:premier league,primera division,serie a,bundesliga!e normal sa creasca ote tv dth mai ales ca si pretul e foarte bun fata de rivalul sau nova tv dth !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile