vineri, 23 august 2013

Meciul Realitatea Tv - România Tv ajunge din instanţă la CNA

Zilele acestea Realitatea Tv se pare ca este foarte activa in confictul cu RTV. Pe langa razboiul pornit (Realitatea Tv solicită anularea licentei RTV prin satelit, dar si rezolvarea problemelor legate de sigla RTV, care ar fi generatoare de confuzie ), Realitatea Tv Bucuresti are si un ghimpe in spate: trebuie sa obtina prelungirea licentei.

Realitatea Media a câştigat în instanţă suspendarea utilizării mărcilor RTV şi NOI FACEM REALITATEA de către companiile SC Ridzone Computers SRL şi SC RTV Satellite Net SRL, conform realitatea.net

Decizia Tribunalului Bucureşti trebuia aplicată până la soluţionarea acţiunii intentate de Realitatea Media. În urmă cu două săptămâni SC RIDZONE COMPUTERS SRL ŞI SC RTV SATELLITE au fost obligate de instanţă să suspende de îndată utilizarea mărcii RTV, mai anunta realitatea.net.

De asemenea, acţionarul Realitatea Media Cozmin Guşă a anunţat, într-o intervenţie la Antena 3, că a depus miercuri un dosar prin care cere, în baza deciziei Tribunalului Bucureşti, ca în locul RTV să funcţioneze postul trustului Realitatea Media, Money Channel.

Ieri s-a discutat la CNA adresa nr. 8522/02.08.2013 și plângere nr. 8678/1/08.08.2013, de fapt o somație-notificare publică formulată de Realitatea Media prin care solicită revocarea deciziei privind licența audiovizuală pentru difuzarea prin satelit a programului România TV, aparținând S.C. Ridzone Computers SRL Ploiești.

S-a discutat si adresă nr. 8678/08.08.2013 de la Realitatea Media SA referitoare la certificatul eliberat de Tribunalul București, Secția a 7-a Civilă, dar si notificare referitor adresa nr. 8678/1/08.08.2013 referitoare la sigla postului România TV.

În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii posturilor de televiziune Realitatea TV şi România TV, membrii Consiliului au decis, cu 6 voturi pentru şi 2 împotrivă (dna Cristina Trepcea şi dl. Christian Mititelu), trimiterea unei scrisori de atenţionare către postul de televiziune România TV.

S.C. Realitatea Media SA a depus si cerere de prelungire licenta pentru Realitatea TV București. Au fost aduse documente care au fost analizate de Serviciul Juridic al CNA şi s-au solicitat completări. Discuţia s-a amânat pentru o şedinţă viitoare.


2 comentarii despre subiectul „Meciul Realitatea Tv - România Tv ajunge din instanţă la CNA”:
Anonim

Cine castiga? Eu zic ca Realitatea, dar nu in totalitate !

Anonim

pe cei de la RTV (Romania tv) ii doare la palarie de demersurile Realitatea :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile