duminică, 25 august 2013

România Tv a schimbat sigla

In urma atentionarii primite de la CNA si despre care am discutat in articolul de AICI, televiziunea România Tv a schimbat sigla postului, alegand una dintre cele doua variante care se schimbau alternativ pe ecran.

De asemenea, România Tv a schimbat numele site-ului web promovat alternativ cu sigla standard, din rtv.net in romaniatv.net. Deocamdata ( la data scrierii articolului ), romaniatv.net redirectionează tot catre rtv.net.

Aceste schimbari sunt temporare, pâna la solutionarea definitiva a cauzei.

Realitatea Media a câştigat în instanţă suspendarea utilizării mărcilor RTV şi NOI FACEM REALITATEA de către companiile SC Ridzone Computers SRL şi SC RTV Satellite Net SRL, conform realitatea.net

Decizia Tribunalului Bucureşti trebuia aplicată până la soluţionarea acţiunii intentate de Realitatea Media. În urmă cu două săptămâni SC RIDZONE COMPUTERS SRL ŞI SC RTV SATELLITE au fost obligate de instanţă să suspende de îndată utilizarea mărcii RTV, mai anunta realitatea.net.

De asemenea, acţionarul Realitatea Media Cozmin Guşă a anunţat, într-o intervenţie la Antena 3, că a depus miercuri un dosar prin care cere, în baza deciziei Tribunalului Bucureşti, ca în locul RTV să funcţioneze postul trustului Realitatea Media, Money Channel.

Acum cateva zile s-a discutat la CNA adresa nr. 8522/02.08.2013 și plângere nr. 8678/1/08.08.2013, de fapt o somație-notificare publică formulată de Realitatea Media prin care solicită revocarea deciziei privind licența audiovizuală pentru difuzarea prin satelit a programului România TV, aparținând S.C. Ridzone Computers SRL Ploiești.

S-a discutat si adresă nr. 8678/08.08.2013 de la Realitatea Media SA referitoare la certificatul eliberat de Tribunalul București, Secția a 7-a Civilă, dar si notificare referitor adresa nr. 8678/1/08.08.2013 referitoare la sigla postului România TV.

În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii posturilor de televiziune Realitatea TV şi România TV, membrii Consiliului au decis, cu 6 voturi pentru şi 2 împotrivă (dna Cristina Trepcea şi dl. Christian Mititelu), trimiterea unei scrisori de atenţionare către postul de televiziune România TV.


2 comentarii despre subiectul „România Tv a schimbat sigla”:
Anonim

de ce nu a inerzis cna-ul si sigla ,nu este posibil ca ROMANIA sa fie scrisa ca sigla la un post de televiziune.

Anonim

Daca se poate asa dau denumirea unei firme infintate "ROMANIA SHOW" e bine?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile