sâmbătă, 24 august 2013

Televiziunile cu cea mai mare audienţă în Republica Moldova

Deseori discutam doar despre televiziunile din România sau televiziunile vestice si mai rar despre situatia televiziunilor din Republica Moldova.

Conform datelor furnizate de AGB Nielsen Media Research, Prime este lider de audienţă în Republica Moldova, chiar daca nu difuzeaza atat de multe stiri socante cum fac celelalte televiziuni.

Principalele televiziuni de peste Prut, ca audienţă in lunile iunie-iulie 2013, sunt: PUBLIKA TV, RTR Moldova, Sony Entertainment Television, Acasă TV, Moldova 1, MUZ TV Moldova, PRIME, PRO TV Chișinău, СТС, TV7, ТНТ Вravo, 2PLUS, N4, RU TV Moldova,  CANAL 3, REN TV.

Pro Tv Chisinau si Acasa in Moldova nu sunt nici macar in Top 10, dar totusi sunt pe locuri fruntaşe.


Canalele care se situeaza pe primele 3 locuri in functie de timpii totali de publicitate sunt RTR Moldova, THT Bravo si CTC.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunile cu cea mai mare audienţă în Republica Moldova”:
Anonim

din cate stiu eu e discutabila masurarea audientelor in RM. inclusiv televiziunile o incrimineaza. din ceea ce stiu eu lupta se da intre Prime si ProTv. cel putin asa era anul trecut :)

got

In Republica Moldova se folosesc peoplemetre tot ca si in Romania. Deci masurarea audientelor in Republica Moldova este la fel de discutabila ca si In Romania. E la acelasi nivel de corectitudine.

costy79ro

Jurnal TV nu il vad , au filme si seriale noi , dar nu il vad nici in primii 15, cred ca mai tine si de acoperirea pe care o are fiecare canal in R. Moldova.

Anonim

pai toate sunt pe cablu. unele dintre ele emit si terestru. dar in RM erau doua firme care masurau audienta, fiecare dadea alte rezultate :)
cautati pe net si veti gasi reactiile televiziunilor.

Anonim

AGB Nielsen Media Research e una dintre cele mai importante firme de statistici si prognoze din lume, nu e vreun SRL din Moldova.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile