luni, 12 august 2013

Translivania Look a devenit societate pe acţiuni

Asociatii societatii Transilvania Look SRL, cu sediul in Cluj Napoca ( asociatii fiind Paszkany Arpad-Zoltan, Somes Tv SRL reprezentata prin Tomşa Gheorge Adrian ) au hotarat in unanimitate schimbarea formei juridice a societatii in societate pe actiuni.

Ca urmare a schimbarii formei juridice a societatii in S.A., o parte sociala va deveni o actiune, avand valoarea nominală de 1 leu/actiune.

LOOK TV este prima televiziune generalistă cu sediul în Cluj-Napoca şi acoperire naţională, reprezentând astfel un produs unicat pe piaţa audiovizualului din România. LOOK TV face parte din trustul Transilvania Media Group şi emite 24 de ore din 24, acoperind un segment larg de programe. Postul poate fi recepţionat analogic, digital, cât şi prin satelit.

Programele LOOK TV se adresează unui public vast, atât din punct de vedere al vârstei, cât şi al intereselor telespectatorilor săi. De la emisiuni de divertisment pentru cei mici şi mari, la emisiuni informative, transmisiuni sportive, reality-show-uri, ştiri sau filme, canalul îşi adaptează grila în funcţie de aşteptările şi cerinţele publicului său, urmărind obţinerea unei audienţe cât mai extinse. LOOK TV transmite în procent de 60% producţii proprii, restul de 40% fiind achiziţionate de la alţi producători. În ceea ce priveşte tipul programelor transmise, 55% din ele sunt programe de divertisment, filme (30%), restul procentelor fiind acoperite de emisiuni educative, culturale, sportive, etc.


Un comentariu despre subiectul „Translivania Look a devenit societate pe acţiuni”:
Unknown

INTRU -CAT POSTUL A DEVENIT NATIONAL , AR TREBUI CA CEI CARE PREZINTA EMISIUNI , DE ORICE FEL SA VORBEASCA LIMBA LITERARA , CA SA INTELEAGA SI MOLDOVEANUL SI REGATEANUL , NU NUMAI ARDELEANUL .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile