luni, 26 august 2013

Un sultan la Mamaia

S-a încheiat Carnavalul Mamaia 2013, care a facut parte din FashionTV Summer Festival 2013, ce a fost difuzat in direct in 193 de tari ( fac pariu ca multi nu stiati asta :) ) prin intermediul televiziunii Fashion Tv, in parteneriat cu Primaria Constanta.

Unul dintre elementele de atractie ale spectacolelor a fost chiar primarul Radu Mazare, care s-a costumat in diverse personaje si chiar a urcat pe scena pentru a prezenta colecţii de modă pentru Botezatu si iubita sa Roxana Mihalache.

La scena in aer liber din Piaţeta Cazino Mamaia s-au strans mii de turisti, pentru a vedea in realitate ceea ce vad doar la televizor.

Sultanul Suleyman Magnificul, conducătorul Imperiului Otoman si ajuns sub influenta unei sclave din haremul său, dar si personaj din telenovela turceasca, a fost ales ca final "apoteotic" al interpretarilor primarului, la incheierea festivitatilor.


Mazare a mai fost costumat in Ludovic al XIV-lea, regele Nabucodonosor al Babilonului, Indiana Jones, rege african, maharajah, samurai, luptator din Sparta, lord, mafiot... Cateodata a mai fost customat si în primar.

Rolul Carnavalului a fost de promotor la litoralului romanesc si al distractiilor estivale, inlocuind Festivalul Muzical de la Mamaia, care in 2013 ar fi implinit 50 de ani de la prima editie, dar nu s-a mai tinut din... lipsa de finantare. Dar Radu Mazare promite din 2014 un festival muzical mult mai modern decat "invechitul" festival muzical Mamaia.


2 comentarii despre subiectul „Un sultan la Mamaia”:
George

mizerie de primar nu il mai suport deloc

Anonim

De ce? Mie imi place de el. A facut pentru localitatea voastra mai mult deca au facut majoritatea primarilor pentru alte localitati: locuri de munca din turism. Promovare. Inedit. Implicare. Vino la mine in localitate sa vezi ca au de munca 5% din oameni. Daca ar candida la presedintia Romaniei, ar fi alegerea mea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile