miercuri, 7 august 2013

Unul din opt oameni va deţine o tabletă în 2017

Până în anul 2017, mai mult de o optime din oamenii de pe Pământ vor detine cel puţin o tabletă.

Tableta va deveni un dispozitiv util şi frecvent intalnit în rândul consumatorilor și întreprinderilor din țările dezvoltate, se anunta intr-un studiu Forrester.

Tablete sunt deja dispozitive populare, dar până în 2017 vor exista 905 milioane utilizatori la nivel mondial, comparativ cu doar 15 de milioane în anul 2010.

În Europa, 42 % dintre consumatorii online vor deține o tableta, in SUA  60 % si in ţările in curs de dezvoltare doar 25 % .

Între timp, vânzările anuale de tablete la nivel mondial vor crește de la 122 milioane în 2012 la 381 milioane în 2017, cu o rată de creștere anuală de 25,6%.

Un procent tot mai mare din această piață de proprietari existenti de tablete le vor schimba, cumpărând modele mai noi si mai performante.

Deși majoritatea tabletelor va continua să fie cumpărate de către consumatorii casnici, achizițiile efectuate de întreprinderi vor totaliza 18% din vânzările anului 2017.

Tabletele vor deveni omniprezente la locul de muncă în țările dezvoltate sau in regiunile dinamice ale țărilor în curs de dezvoltare, dar vor fi de asemenea din ce în ce mai importante în anumite sectoare, cum ar fi asistența medicală, precum și în rândul anumitor categorii de lucrători care au nevoie de acces la documentele lor în timp ce sunt în mișcare.


Niciun comentariu despre subiectul „Unul din opt oameni va deţine o tabletă în 2017”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile