marți, 3 septembrie 2013

Andrei Nourescu se transferă de la Dolce Sport la Digisport, în locul lui Horia Ivanovici ?

Vor fi "transferuri" pe ultima sută de metri a grilei de toamnă, între televiziunile de sport din România ?

Andrei Nourescu, realizatorul emisiunii ”Morning Sport” la Dolce Sport, se transferă la Digi Sport, conform exclusivnews.ro.

Horia Ivanovici pleacă de asemenea de la DigiSport cu tot cu Fanatik Show, conform paginademedia.ro.

Andrei Nourescu a confirmat pentru exclusivNEWS.ro că se află în discuții cu Digi Sport, dar nu a dat cert transferul.

”Nu pot să confirm sau să infirm o informație care nu este în posesia mea… Este adevărat că astăzi am vorbit cu două persoane de la Digi Sport, dar asta nu înseamnă ca voi pleca de la Dolce la Digi… Sigur, nimic nu este imposibil, și noi, ziariștii, suntem ca fotbaliștii, ne putem muta în funcție de cine ne dorește. Dar în clipa asta nu este nimic, aș zice. Sunt ok la Dolce, îmi place ce fac și până în clipa de față nu a apărut ceva care să ducă la o despărțire”, a declarat Andrei Nourescu pentru exclusivNEWS.ro.

Transferul lui Andrei Nourescu la Digi Sport vine ca urmare a demisiei lui Horia Ivanovici.

Realizatorul emisiunii Fanatick show a decis să părăsească Digi Sport după patru ani de colaborare.

Horia Ivanovici a acceptat oferta lui Sebastian Ghiță de a se transfera la postul tv din Ploiești. Ghiță l-ar fi momit pe Ivanovici cu un post de consilier local sau chiar de deputat.

Andrei Nourescu are o experiență de 20 de ani în presă, fiind singurul jurnalist din România care a fost prezent la ultimele șase ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Pe lângă participările la Olimpiadă, Andrei Nourescu a scris trei cărți, una din ele fiind premiată drept cartea anului în 2004, iar alta fiind singurul titlu în limba română din arhiva Muzeului Olimpic de la Lausanne.

De asemenea, realizatorul emisiunii Fanatik Show, Horia Ivanovici, se desparte de Digi Sport, după patru ani, potrivit unui anunț făcut chiar de către jurnalist. A fost ultima ediție a Fanatik Show pe care Ivanovici a prezentat-o la Digi Sport, anunta paginademedia.ro.

„Este ultima emisiune la Digi Sport. După patru ani de emisiune, mă despart de echipa de aici. Am hotărât că este mai bine așa. Avem niște viziuni oarecum diferite”, a spus Ivanovici în ediția de astăzi a emisiunii.

Jurnalistul părăsește Digi Sport cu tot cu emisiunea sa, Fanatik Show. „Ne vom vedea cu Fanatik în altă parte”, a ținut el să precizeze, mai anunta paginademedia.ro.

Surse: exclusivnews.ro,  paginademedia.ro


11 comentarii despre subiectul „Andrei Nourescu se transferă de la Dolce Sport la Digisport, în locul lui Horia Ivanovici ?”:
Anonim

foarte bine !
sa plece !

Anonim

oricum horia este ''probabil''cel mai antipatic moderator de emisiune sportiva!sa plece sanatos...

Anonim

Andrei NU PLEACA DE DOLCE !

marian

mare pacat...ca na plecat mai demult !!!

Unknown

andrei ramai la dolce, eu sunt abonat digi

mishteuse

probabil cea mai buna despartire din romania! lasa-ne cu fanatikul tau.

Anonim

Horia Ivanovici se muta la Look Tv! Oare ce le trebui moderator asa cunoscut?
Cumpara ceva meciuri? Poate Premier League ? Sau va prezenta emisiunea "Fanaticii isi prezinta noul look "? Fanatik Show Look ? Patronul Paszkany de la Look Tv zice ca nu ar fiasa, dar Paszkany neaga lucruri care ulterior se dovedesc adevarate.
Sa vezi ce smecher se face cu Horia Ivanovici. Si apoi RCS cumpara Look Tv, cum a facut si cu Transilvania Look si il da afara pe Horia si aduce pe Closca si Crisan !

Unknown

Nu imi vine sa cred! Cel mai bun realizator emisiuni sportive pleaca de la DIGI? Doamne, dupa o asemenea stire ma duc sa ma imbat de fericire. Nu imi vine sa cred ca nu Lau dat afara pe unflatul asta pana acum.

Anonim

Horia Ivanovici a fost dat afara, nu a plecat. A fost dat afara pe motivul ca ar fi adresat constant insulte presedintelui FRF, antrenorilor si altor oficialitati din sport, iar acestia s-ar fi plans la DigiSport. Dar probabil demiterea nu e parte a unei intelegeri cu autoritatile din sportul romanesc, ci are o motivatie falsa. Asa ca e bine sa fii lingău, daca vrei sa ramai moderator de emisiune sportiva in Romania.

Anonim

go go go ..si nu mai veni inapoi pe sticla..din pacate o sa te vedem in urmatorii ani in parlament..ca ai o gurraaaa.....

Administrator

S-a confirmat, emisiunea Fanatik Show va fi la Etno Tv. Nouttile le gasesti aici: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/09/fanatik-show-la-etno-tv-s-confirmat.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile