vineri, 13 septembrie 2013

Dr. Dish TV devine TecTime TV

Canalul de stiri mass-media, sateliți și tehnologie Dr. Dish TV va fi redenumit luni 16 septembrie 2013, ca Tec Time TV.

Tec Time TV se va adresa în continuare clienților finali, respectiv telespectatorilor care sunt interesați de tehnologie multimedia pentru acasă.

Televiziunea va continua sa emita necodat în cadrul sistemului european de sateliti Astra de la poziția orbitala 19,2 grade est. Postul de televiziune Tec Time TV va putea fi recepționat pe frecvența pe care era transmisă și televiziunea Dr. Dish TV.

Parametrii tehnici de recepție :

Satelit Astra (19.2 ° E), frecvența 12.574 GHz, Polarizare Orizontală, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, MPEG-4, SD, FTA . Articol publicat de hdsatelit.blogspot.ro.

Postul de televiziune Tec Time TV poate fi găsit pe aceiași frecvență ca și televiziunea Dr. Dish TV.

Dr. Dish Tv este singurul post de televiziune dedicat pasionatilor receptiei prin satelit si noutătilor multimedia ( receivere satelit, televizoare, lansări de satelit, antene de receptie, tehnologii HD, 3D, GPS etc ).

Daca nu aveti inca o antena de satelit si un receptor HD ( programele sunt transmise in sistem DVB-S2, chiar daca SD ), atunci puteti urmari o parte din emisiuni pe site-ul oficial Dr.Dish Tv, dand click aici.


DrDish Tv ( "dish" se traduce "antena de satelit" din limba engleză ) este asadar un post de televiziune cu subiecte din mass-media și tehnologii de comunicare. Emisiunile DrDish tratează on emisiunile sale subiecte din recepția de televiziune digitală prin satelit, internet, cablu, precum și alte subiecte conexe,dar oferă și asistență privind utilizarea tehnologiilor aferente pentru telespectatorii care trimit intrebări.

În toată lumea televiziunea DrDish Tv este oferită si ca video-on-demand.

Fondator si redactor-sef al DrDish TV este Christian Mass-Protzen, avand numele de nastere Christian Mass, dar este cunoscut in toata lumea ca "Doctor Dish".

Din 8 Aprilie 2010 televiziunea a fost transmisă de la orele 10:00 pana la ora 17:00, în limba germană. Din 9 Aprilie 2010, televiziunea emite non-stop, 24 de ore din 24.

Televiziunea are studiourile de producție la ARRI in München și este ajutată de echipe externe de productie. DrDish Televizor GmbH produce programele.

Dar care este istoria televiziunii Dr Dish Tv ?

Din anul 1994 au existat transmisii DrDish Tv o dată pe lună, timp de trei ore, produse de pasionații receptiei prin satelit pentru cei care împărtășeau acest hobby.

Studioul a fost inițial o sală de conferinte a Deutsche Telekom AG, în apropiere de clădirea vecină de uplink.

A fost initial difuzat pe satelitul Kopernikus 2 la 28,5° ( acum scos din uz ), iar apoi prin intermediul a ltor diversi sateliți.

Echipa principală este formată din Mike Bauerfeind, Matthias Kronbach, Ay Renneberg und Christian Mass (DrDish). Au mai fost ajutati de Petra Hüther (redactor-șef al revistei Tele-Satellite ), de David de Jong de la Dutch Media News șide John Locker cu ale sale Space-News.

Toate emisiunile erau urmărite cu mare placere de catre pasionatii receptiei prin satelit, pentru că în acea perioadă nu existau alte surse de informare larg răsîândite, cum este acum internetul.

Echipa a testat de asemenea on acea perioadp diverse echipamente de receptie prin satelit ( ceea ce face printre altele, și acum ) și a răspuns la întrebările publicului în direct pe telefon.

Din 9 Aprilie 2010 ora 09:00 DrDish tv este în serviciu de 24 de ore pe zi.

Televiziunea ofera și documentare, review-uri si emisiuni despre receptia prin satelit și informațiile despre produse cum sunt receptoare de satelit, difuzate de mai multe ori pe zi.

UPDATE 19 februarie 2016: Televiziunea TecTime Tv HD, fosta DrDish Tv, dedicata pasionatilor receptiei satelit si diverselor tehnologii media si de telecomunicatii, a inceput sa fie transmisa prin Youtube in inalta rezolutie, iar din 22 februarie 2016 va emite in HbbTv. Detalii si video live gasiti AICI.


Un comentariu despre subiectul „Dr. Dish TV devine TecTime TV”:
Romanian Dreambox Info

Ce amintiri placute am cu emisiunile realizate de DrDish....merita urmarit non stop.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile