luni, 9 septembrie 2013

Sky Italia va folosi pentru DTH cipuri video programabile

DTH-ul prin satelit Sky Italia a devenit primul client care va implementa platforma de compresie AVP 4000 de la Ericsson, care este procesata de primul cip video programabil al companiei.

Cipul poate fi programat sa proceseze atat continut SD si HD, cat si Ultra HD 4K, in functie de necesitatile operatorului.


Creșterea eficienței oferite de noua tehnologie Ericsson va permite DTH-ului Sky Italia să lanseze canale suplimentare HD la aceeași înaltă calitate și fară nici un cost suplimentar de bandă.

Cipul Ericsson a fost proiectat sa procesezee continut video dedicat, iar arhitectura sa poate oferi cea mai mare performanță cu cel mai mic consum de energie.

"Abonații cerere calitate tot mai mare. Performanța compresiei Ericsson AVP 4000 ne va permite sa extindem serviciile noastre într-un mod foarte eficient privind costurile, cu o recuperare rapidă a investiției.", a declarat Massimo Bertolotti, șeful de tehnic de la Sky Italia, citat de advanced-television.com.


3 comentarii despre subiectul „Sky Italia va folosi pentru DTH cipuri video programabile”:
Anonim

Sper ca nu trec pe H.265 HEVC sau alta nebunie de codec sa nu mai mearga decat cu receiverele lor.

Anonim

va copiat unu stirea aici si spune ca e tradusa de el: :-)

http://forum.softpedia.com/topic/939232-sky-italia-va-folosi-pentru-dth-cipuri-video-programabile/

Administrator

Stimate cititor anonim, cum am mai explicat acum cateva luni, Softpedia este un forum foarte dezvoltat, cu vechime si cu administratori si moderatori cu experienta vastă, pentru care avem tot respectul, motiv pentru care am si adaugat de mult timp link direct catre Softpedia pe absolut toate paginile HD Satelit.

Volumul de informatii care se adauga pe Softpedia de catre diversi membri ( din diverse surse, inclusiv HD Satelit ) este foarte mare si este normal ca moderatorii sa nu aiba timp sa poata verifica absolut toate postarile si topicurile.

Daca o informatie de aici a fost utila acolo, e foarte bine, fiindca ajuta la popularizarea hobby-ului nostru, indiferent ca are sursa specificata sau nu.

Nu avem decat sa multumim ca exista unul sau mai multi cititori care duc informatii si traduceri de aici pe alte site-uri. Inseamna ca munca noastra prezinta interes. Cu atat mai mult ca este promovata pe Softpedia, fapt care pe mine personal imi aduce multumire.

Bineinteles ca suntem de acord sa fie preluate informatii din cand in cand. Aceasta nu inseamna clonare, cum s-a incercat de mai multe ori de alti administratori de la alte siteuri in trecut, care au clonat sute de articole consecutiv si absolut tot ce publicam, in timp foarte scurt.

Oricum, nu există site care sa nu fi preluat stiri si informatii de la alte siteuri. Si vorbesc de portaluri si siteuri de agentii de stiri cu sute de angajati, nu de bloguri sau comunitati de pasionati, care nu au tangenta atat de mare cu surse oficiale cum au agentiile de stiri.

Deci, problem is closed. :) Va invitam sa nu mai trimiteti astfel de atentionari prin formularul de contact. Multumim pentru intelegere.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile