vineri, 27 septembrie 2013

Slingbox 350, dispozitivul care te ajută se vizionezi televiziunile de acasă oriunde ai fi

Sling Media, o filială deținută integral de Echostar Corporation, a lansat Slingbox 350 în Marea Britanie și Europa, dispozitiv de streaming media online ce va fi disponibil pentru clienții prin intermediul retailerilor onlinse si in magazinele de specialitate.

Slingbox 350 este un produs complet reproiectat, care oferă cea mai bună calitate HD din clasa sa, permitand vizionarea ( pe smartphone-uri, tablete, laptop-uri și dispozitivele conectate la internet ) de emisiuni de televiziune in direct, competiitii sportive, programe înregistrate și conținut premium.

"Slingbox este cel mai bun mod de a extinde întreaga experiență de televiziune acasă si oriunde altundeva. Suntem foarte incantati de lansarea acestui nou model pentru clienții europeni", a declarat Michael Hawkey, vice-presedinte și director general Sling Media. "Am reproiectat Slingbox complet, creând unul dintre cele mai performante produse de pe piață", a completat acesta.

Consumatorii europeni vor avea astfel noi modalități de a urmări televiziunea, noul Slingbox oferind întreaga experiență de televiziune din camera de zi, indiferent de locatia telespectatorului ( la birou, in deplasare etc ) și fără taxe de abonament suplimentare.

De exemplu, cu aplicația SlingPlayer, iubitorii de sport pot viziona in direct meciurile echipelor preferate de fotbal pe o tabletă sau pe un smartphone, fie că sunt în bucătărie sau într-o altă țară sau oricand esti departe departe de casă, chiar și vacanță. Părinții ce asteaptă copiii sa îi ia de la scoală pot viziona in direct programele favorite, ca si cum ar fi acasă. Important este sa existe rețea de internet la care sa se conecteze telefonul sau tableta..

Slingbox 350 are inclusa tehnologia TV Anywhere și oferă vizionare HD de calitate pe dispozitive compatibile, iar designul elegant si compact il recomanda pentru orice Home Entertainment Center.

Compania mai comercializeaza n produs asemanator, modelul Slingbox 500, care are in plus față de Slingbox 350 in principal urmatoarele dotări suplimentare:
- telecomanda
- intrare/ iesire HDMI
- built in Wifi

Prețul  pentru SlingBox 350 este de 180 dolari, iar pretul pentru SlingBox 500 este de 300 dolari.

Playerul software ( aplicatia ) Sling Player se achizioneaza separat pentru dispozitivele la pretul 'de 15 dolari, de pe Google Play si alte magazine web. Pentru PC-uri si laptopuri este gratuită.

Conditii pentru rularea SlingPlayer sunt urmatoarele:

Cerințe software:

- Vizionare pe telefon au tableta: sistem de operare Android, iOS și unele dispozitive mobile și conectate.
- Vizionare pe PC sau laptop: Windows sau Mac, mai exact unul dintre urmatoarele sisteme de operare: OS X 10.6.x (Snow Leopard), OS X 10.7.x (Lion), OS X 10.8.x (Mountain Lion), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 (modul desktop numai)
- Browsere: Cele mai recente versiuni ale Chrome, Firefox, Internet Explorer  sau Safari (numai pe OS X )

Cerințe hardware minime vizionare pe PC:

Intel ® Core ™ 2 Duo sau mai bun
Placa video de minimă calitate, cu mai mult de 256 de MB de memorie dedicată

Surse de intrare compatibile

Se poate conecta la oricare din următoarele surse video de înaltă definiție, până la rezolutia de 1080p:

- Receiver digital de cablu
- Receiver digital de satelit
- Recorder video digital (DVR)
- DVD sau Blu-ray Disc player / recorder
- Camere de supraveghere video

Lățime de bandă minimă necesară

Calitatea video este dependentă de viteza și condițiile de rețea.

- Vizionare HD : 2 Mbps
- Vizionare SD : 600 Kbps
- Vizionare mobilă: 250 Kbps

In cutia produsului veti gasi:

1 Slingbox ® 350
1 Ghid de pornire rapidă
1 Cablu compozit video
1 Cablu video component
1 Cablu Audio Stereo
1 Cablu Ethernet
1 AC Adaptor
1 Cablu emitter IR

PS: Atentie, HD Satelit nu comercializează produse. Căutati in magazinele online de specialitate dacă doriti să achizitonati un Slingbox.

UPDATE 17 noiembrie 2020: Slingbox-urile nu vor mai fi comercializate și nu vor mai fi efectuate actualizări ale aplicațiile acestora. Detalii găsiți AICI.


25 de comentarii despre subiectul „Slingbox 350, dispozitivul care te ajută se vizionezi televiziunile de acasă oriunde ai fi”:
Anonim

Este asemanator cu dreambox? Sau este doar un produs cu care poti face streaming cu posturile pe care le receptionezi deja?

Anonim

Exact, faci streaming cu posturile pe care le receptionezi. Nu e ca Dreambox, deci probabil nu receptioneaza isi nu face streaming la posturile criptate. In el bagi o sursa si face streaming. Muti pe DigSport si pleci la plimbare si vezi meciul pe telefon. Nu prea am inteles cun de schimba canalele.

Anonim

E un streamer. Bagi in el semnal si vezi pe net. Mi se pare ca nu merge decat la o persoana simultan vizionarea, care are user si parola, pe un canal. Nu are tv tunner de calu sau satelit din cate vad. Sau are?

Anonim

Ar fi fain sa ai un amic in America cu unul de asta si sa iti dea sa vezi la calitate HD canalele de la ei. Marfa !

George GSLink

mai degraba cumperi un tuner dvb-(C)(T)(S) pui pe o rabla de pc linux si tvheadend si ai tv unde vrei tu :)

cristi

George, merge solutia ta si pe Android? Ai vreun link cu tutoriale ceva sa studiem ? Aparatul asta din articol e tare, dar e asa mai mult pentru incepatori care vor calitate si nu vor sa se complice, ca e simplu de folosit, Dar m-ar interesa o solutie mai ieftina, cum ai zis tu, chiar daca e mult mai complicata.

Anonim

Pai un Pc vechi si o placa de satelit hd dte costa peste 100 de euro.Plus bataie de cap, plus consum mai mare e curent, mai bine iei aparatul asta sau un dreambox, desi nu stiu daca va avea dreambox calitatea aparatului asta la imagiine. Daca ai vreo 2 zile de pierdut, poti incerca si tvheadend ala, asta daca e pricepi bine la linux, ca altfel, mai bine las-o balta.

Anonim

Eu am asa ceva, cumparat si instalat de cativa ani. Merge sa-l foloseasca si altcineva care are softul, dar parola de admin e la admin, normal; un alt utilizator are nevoie doar de parola de conectare. Merge semnal de la cablu, camera video, satelit (cel mai frumos, nu sunt pierderi ca la cablu, si sa ai si viteza buna la net). Eu am instalat softul si pe un Mio P550 si se vede perfect. Luat din SUA printr-o firma dirn Romania ( o fgasiti pe net), si pretul actual este in jur de 1.000 RON.

Anonim

Pai merge doar un sigur canal. Privitorul nu poate schimba canalele, ci vede doar canalul ce e setat sa intre pe HDMI si sau alte intrari. Mai e o firma care fabrica dispozitive de acestea, se numeste Hava sau Monsoon Multimedia. cu modele Vulkano Flow, Vulkano Lava si Vulkano Blast, De mers merge foarte bine, dar daca nu poti schimba canalele, e cam egal cu zero.

Anonim

@ "Pai merge doar un sigur canal..."

Nu mai vorbi daca nu stii. Atat eu ca admin, cat si orice user, putem schimba pe care canal vrem. Doar ca nu putem foloi softul simultan.

Anonim

Pai tu daca conectezi sursa prin RCA sau HDMI sau pe ce o ai, cum da aparatul comanda de schimbare a frecventei tunerului conectat la intrarea respectiva? Prin mufa RCA? Nu am mai auzit asa ceva. Poate doar daca are intrare intrare RF acest aparat si asadar si tunner DVB-C sau DVB-S integrat, atunci ai putea schimba canalele. Deci ?

Anonim

@ Anonim ... Pai tu daca...

Crede-ma ca am asa ceva, dupa cum am zis. E instalat in tara si eu vad programele in strainatate, fara ca sa-i deranjez pe cei ce se uita la tv in tara, si fara ca tv-ul sa fie deschis. Aparatul are tuner incorporat. Schimbarea posturilor se face prin telecomanda de la soft.
Uite aici specificatiile: http://www.slingbox.com/go/slingbox
Ca de-aia zic, intai citesti, te informezi, si apoi zici daca-i bun sau nu...

Anonim

Eu nu te contrazic, spun ca atata timp cat nu are tunner nu poate schimba canalele. Eu nu vad conectorul de RF ( de tunner ) in specificatii si nici in poze. De unde sa stiu eu ca are tunner, cand producatorul nu specifica asta:

http://www.slingbox.com/go/slingbox-500-techspecs

Care este dintre conectori cel de RF? Ca nu vad in poze niciunul.

Nu te intreb cu rea-vointa, te intreb fiindca nu vrea sa dau banii pe el pana nu vad intr-o poza sau undeva scris oficial ca are tunner si mufa aferenta.

Anonim

Uite aici se vede mai clar:

http://www.engadget.com/gallery/slingbox-500-0/517988/#!slide=517988

Care e mufa de RF. unde bagi cablul de tv cablu ?

Anonim

Aha, de-aia....acuma inteleg...

Uite, eu am SlingBox HD, cu intrare pentru antena TV (cablu TV), prin mufa RF,
http://www.slashgear.com/slingbox-pro-hd-available-today-first-reviews-glowing-2517339/.
Cele doua mufe RF de pe spate sunt In si Out. Din soft dai o cautare ca la TV (care poate fi si inchis), si gata.
Intr-adevar, la modelul asta nu vad cum cauta programe (cu scuzele de rigoare).

Anonim

...adica la modelul prezentat in articol....

Anonim

Hai ca m-am lamurit, am intrebat pe cine stie, si a zis asa: acest model nu are intrare RF ci HDMI in care vine de la receptorul (HD) de la firma de cablu. Cealalta intrare HDMI Out merge la TV. Restul descrierii functionarii ramane la fel.

Anonim

Ok, m-am lamurit, multumesc mult. Deci acesta din articol ( modelul nou ) face streaming doar la un singur canal tv, cel care vine pe intrarea HDMI sau pe alta intrare. Deci daca il cumparam, nu se puteau schimba canale, ci mergea doar canalul tv care venea pe HDMI de la receptorul de cablu sau satelit. Trebuie sa cumpar model ca al tău, dar care nu cred ca se mai fabrica. Noile modele sunt un downgrade prost de facilitati. Multumesc inca o data pentru lamuriri !

Anonim

Nu, nu, e la fel ca celalalt, doar comunicatia intre receptorul de satelit si SlingBox e prin HDMI. Deci traseul e: cutia (receptorul de cablu), SlingBox, TV. Deci cablul trece prin SlingBox si intra in TV. E ca la mine.

Anonim

Deci comanda receptorul de satelit HD sau cablu HD prin tehnologia CEC (Consumer Electronics Control) ?
Ar fi interesant.
Asta presupune sa fie compatibil neaparat receiverul de cablu sau satelit cu tehnologia CEC.

DTH Fan

Interesanta discutie aveti. Daca e nevoie de CEC, trebuie cablu HDMI minim 1.3a, ca sa fii sigur ca ai toate functiile "telecomenzii virtuale". Insa atentie, obligativitatea de a avea CEC este doar pentru constructia cablului HDMI. E foarte posibil sa receptorul folosit pentru receptie sa nu fie compatbil cu CEC. De aceea, iti asumi un mare risc daca il cumperi si te vei trezi apoi ca desi Slingboxul si cablul sunt compatibile, receptorul operatorului nu e compatibil partial sau chiar deloc cu CEC.

Anonim

vad ca toata lumea vorbeste, unii sunt specialisti, altii au, altii sunt interesati, dar nimeni nu explica cum se schimba canalele.
Uitati-va cu atentie pe poze, exista un conector IR. Aparatul vine cu un cablu IR, practic o extensie a unei telecomenzi, care se pune in fata sursei, a decodoruli Digi, de de exemplu. Prin soft, online, cand esti conectat la slingbox, ai o telecomanda pe ecran (in setari se alege modelul decodorului) - la mine merge cu HUMAX - code 1 - si apoi se schimba canalele, e ca si cum ai controla o telecomanda de la distanta, prin internet. ma gasiti pe okazii - "melody1" sau pe softpedia forum "melody" daca aveti nevoie de alte detalii.

alexe

Multumesc anonim, foarte buna explicatia !

Anonim

Daca trimit un slingbox 350 din SUA in Romania, trebuie sa schimb power supply, sau ii atasez un univesal converter???

Anonim

eu nu inteleg daca toti cunoasteti problema de ce nu faceti un filmulet doua si sa le postati pe youtube si se termina cu toate discutiile astea inutile. Slingbox pentru RDS spre exemplu ca sa poata si altii verifica ca merge si a avea posibilitatea de-a le pune in practica

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile