marți, 8 octombrie 2013

Canalele Filmbox își vor schimba siglele și grafica ?

Distribuitor de conținut tv și de televiziuni, compania SPI International schmbat logo-urile televiziunilor sale, precum și look-ul canalele FilmBox din Europa Centrală și de Est.

SPI International a declarat că decizia a fost luată pentru "o poziționare mai bună a FilmBox ca un brand", dar și pentru a-i crea o o reprezentare grafică mai "conceptuală", asociată cu un "portofoliu extins de diverse filme și canale tematice".

"Dorim ca noile sigle să aducă mai multă energie look-ului canalelor noastre", a declarat Berk Uziyel, director FilmBox la SPI International.

Noul look pentru grafica Filmbox va avea un fundal alb, în loc de nuantele de negru sau intunecate anterioare.

De asemenea, noile logo-uri și de ident-uri au fost concepute si dezvoltate chiar de către departamentul de marketing al FilmBox, împreună cu echipa departamentului de creație din Varșovia, Polonia.

De asememea, Media Broadcast a încheiat un acord de capacitate pentru platforma DVB-S2 de pe Astra 23,5 grade Est.

Furnizorul de servicii mass-media va distribui astfel international prin satelit trei canale HD, dar și programe SD ale Filmbox.

Acordul cuprinde distribuția programelor DocuBOX HD, EROX HD, FightBOX HD, FashionBOX SD, 360TuneBOX SD si EROXXX SD pe Astra 23.5 grade est, in special pentru platforma DTH SkyLink, precum și pentru gospodăriile care beneficiază de televiziune prin cablu în Republica Cehă și Slovacia.

Datele de receptie sunt urmatoarele: Frecventa 11934.00 Polarizare Verticală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.


14 comentarii despre subiectul „Canalele Filmbox își vor schimba siglele și grafica ?”:
Anonim

SLABE CANALELE FILMBOX ...CEL PUTIN CE SUNT IN ROMANIA. RAR VEZI CATE UN FILM BUN SI ALA RELUAT A 1900 OARA!

Anonim

Pai asa e si la Digifilm oricum sunt canale foarte bune filmboxu nasol ca nu-le avem si noi la rcs&rds

Anonim

DE CE NU ESTE FILM BOX LA RCS RDS?

detrax

Din acelasi motiv pentru care nu sunt la RCS sau alti operatori majoritatea dintre miile de canale transmise prin satelit si de care probabil multi nici nu ati auzit. Fiecare operator isi face grila cum crede de cuvinta, iar tu, in functie de oferta lor de programe, te abonezi la ei sau nu. Dar unii suferiti de CAPTIVITATE LA OPERATOR si va rugati sa bage nu stiu ce canale, cand puteti pleca. Eu am schimbat 4 furnizori de internet si tv cablu, inclusiv Boom Tv, Digi Tv, Romtelecom, Max Tv, mai multe firme de cartier. Acum sunt iarasi la RCS pentru net stabil, dar va promit ca nu ma opresc aici, voi incerca si altii operatori, prima data cand RCS-RDS ma va dezamagi in servicii.

mario

Eu sant la rtc , am film box, film box 1 , dar ce ma supara e faptul ca sant momente cand film box nu-I titrat , si ai naibii numai la filme bune se intampla, oricum cred ca sant canale bune , fata de rds care au numai nimik, am stat la ei aprape 4 ani, mai mult pentru fotbal, si dupa ce m-am gandit mai bine , nu vroiam ca familia mea sa sufere la capitolul canale filme, a fost mai greu cu alegerea jucatorului, deocamdata ii cald la astia suparator ii ca au in grila 9 canale unguresti, in rest ok.

Anonim

Adevarul ca e mult mai bun FilmBox decat HBO di DigiFilm de la RCS, deci nu avea cum sa se bucure familia ta de filme bune la RCS, asa cum transmit FilmBox. :))))

mario

:)))))))))))))) mai dat pe spate frate, mai incearca, ce zici de pachetul discovery?ha ha

Anonim

Ce e cu pachetul Discovery? Egal cu zero pentru mine, Aceleasi emisiuni repetate lunar, plus cateva noi. E tot ca HBO, odata ce l-ai urmarit cateva luni, poti sa tragi pe dreapta vizionarea cateva luni. Exista programe pe satelit de documentare foarte tari ( la DTH-uri de care poate nu ati auzit ), inclusiv canale Discovery de care nu ati auzit. Problema e ca sunt in engleza, o problema foarte mare pentru iubitorii de educatie si stiinta care nu cunosc limba engleza. :)

Anonim

Sa schimbe continutul canalelor, nu siglele. Mica schimbare ... audineta pe masura

Anonim

Digi Film si HBO sunt cele mai bune canale de filme.Digi film a difuzat filmul Jack si Uriasii care nu avea nici 7 luni in cinematografele din Romania.Hbo ce sa mai zic doar stiti este super.Film Boxurile sunt niste umpluturi ca sa zic

Anonim

Interesante film boxburile astea, m am uitat pe ele de o gramada de ori doar niciodata pin la capat la vre un film

mario

Mai terminati mai baieti cu digi film si hbo, inseamna ca nu aveti echipamente de ultima generatie, eu filmele de pe aceste canale si care sant bune nu orice panarama , le-AM VAZUT la o saptamana dupa premiera, nici americani nu sant pregatiti sa dea 8 dolari pe bilet, asa ca ciocul mic anonimilor.

Anonim

FILM BOX este un canal urat de filme.UMPLUTURA

Anonim

NICI NU AM VAZUT NICIODATA FILMBOX DESI E IN GRILA. DIGI NU PRIND. HBO E CU RELUARI.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile