luni, 7 octombrie 2013

Fostul DTH Digi Tv Croația ( acum Vip Sat Tv ) se relansează pe satelitul Eutelsat de la 16 grade Est

Telekom Austria va lansa săptămână aceasta noua sa platforma DTH  Vip Sat Tv în Croația, anunță compania Vipnet printr-un comunicat.

Initial, acest DTH a apartinut de RCS-RDS Romania ( Digi Tv Croația ), dar a fost achizitionat in luna martie 2013 cu suma de cu 0,9 milioane euro de către Telekom Austria prin filiala sa Vipnet, dupa cum HD Satelit a anuntat in articolul de aici.

În aprilie am discutat despre zvonurile care anuntau ca Digi Tv Croatia se va muta se va muta de la pozitia orbitală 0,8 grade Vest la pozitia 16 grade Est, dar reprezentantii Digi Tv Croatia au infirmat partial informația.

In luna mai 2013, Digi Tv Croatia si-a schimbat numele in Vipsat Tv.

Acum câteva zile fostul DTH Digi Tv Croația ( acum Vip Sat Tv ) a precizat oficial se relansează pe alt satelit.

Folosind satelitul Eutelsat 16 A de la pozitia orbitala 16 grade Est ( pe care transmite și Freesat, DTH-ul românesc lansat anul acesta), Vip SAT Tv a anunțat abonații că vor beneficia de un serviciu mult mai bun decât până în prezent.

În afară de posibilitatea suplimentară de a receptiona canale FTA europene, până sfârșitul lunii noiembrie 2013 toate receptoarele abonatilor Vip Sat Tv vor fi înlocuite gratuit cu noi receptoare HD de satelit.

Vip SAT TV poate fi activat atât cu contract, cât și fără contract.

Daca nu doresc contract, abonatii vor plati pachetul de bază ( 40 de canale ) cu aproximativ 10.4 euro pe lună si pachetul suplimentar ( 19 canale ) cu 5 euro / lunar.

Dar cei care încheie un contract vor beneficia de promoții. De exemplu, pentru contract de 2 ani, primele 6 luni ambele pachete vor fi gratuite, iar pentru cei cu contract pe 1 an, primele 3 luni ambele pachete vor fi gratuite.

Pachetul suplimentar va fi extins cu noi canale atractive, cum ar fi HBO, Nat Geo Wild , Discovery World, Discovery Science, 24Kitchen , Boomerang și CineStar Premier HD , precum și Fight Channel, Kreator Tv / Extreme Sports / Motors Tv.

Vip Sat Tv va oferi în curând si un pachet premium de 7 canale HD ( majoritatea dintre acestea sunt transmise deja in teste pe Eutelsat 16A ), pe frecventa de la baza articolului.

Pe noul satelit, Vip Sat Tv va folosi un alt sistem de codare decât cel utilizat Digi Tv, mai exact va inlocui Nagravison cu Conax.

In prima fază, frecventele de receptie vor fi urmatoarele:

11554 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK ( 36 de canale SD )

11637 Polarizare Orizontală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK ( 24 canale SD, 5 HD si unul 3D HD pentru adulti ).


4 comentarii despre subiectul „Fostul DTH Digi Tv Croația ( acum Vip Sat Tv ) se relansează pe satelitul Eutelsat de la 16 grade Est”:
Anonim

sa vedem ce va face digi cu un tp liber

Anonim

De ce Digi Tv? Îl pot lua si altii de pe Thor.

Anonim

Si cand dth- ul digi tv de la noi va fi cumparat de cineva? Am auzit ca cei de la rcs rds fac profit pe cablu, pe net, si pierd puternic pe digi satelit. Cum a cumparat romtelecomul boomul si max tv, asa ar trebui sa se incoarde putin si sa achizitioneze si pe digi

detrax

Te-ai gândit și la varianta ca RCS-RDS nu are în plan să vândă Digi Tv România ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile