sâmbătă, 26 octombrie 2013

Nickelodeon și Comedy Central Extra în grila de programe Digi Tv

Nickelodeon și Comedy Central Extra au fost adăugate în grila de programe a DTH-ului Digi Tv.

Compania Viacom International Media Networks (VIMN) anunțase acum o lună că a semnat un nou contract de distributie cu operatorul cu plată RCS-RDS, acord ce include distributia a trei televiziuni în România și Ungaria: Nickelodeon ( Romania si Ungaria ), Comedy Central  ( Ungaria ) si Comedy Central Extra ( Romania ).

Noul acord extindea canalele distribuite de Viacom cu Nickelodeon Europe și Comedy Central Extra in rețelelor RCS- RDS din România.

Canalul pentru copii Nickelodeon Europe va fi disponibil pentru 3 milioane de gospodării din România și 500.000 de gospodării din Ungaria.

Contractul extinde distribuția Comedy Central în Ungaria cu 30 %, în timp ce în România canalul Comedy Central Extra este distribut pentru pentru prima dată laî trei milioane de abonati RCS-RDS.

Bartosz Witak, CEO VIMN pentru Europa Centrala si de Est și Israel a spus:"RCS- RDS este unul dintre partenerii de distribuție noi din Europa Centrală și joacă un rol deosebit de important în succesul nostru regional. Prin urmare, credem că acordul nostru cu compania RCS-RDS este unul dintre cel mai mari reusite din acest an." 

"Comedy Central, Comedy Central Extra și Nickelodeon au grupuri țintă de audiență bine definite și sunt canale de populare. Toate cele trei televiziuni evoluează dinamic, având o creștere rapidă, dar și pe termen lung, a publicului. Este important pentru noi încheierea unui acord de cooperare comercială, deoarece principalul obiectiv este chiar livrarea de conținut la cât mai mulți telespectatori", declarat Anna Maria Kallai, Director Marketing si de Comunicare DIGI Ltd.

Comedy Central EXTRA este un post de televiziune american prin cablu și satelit ce difuzează în general programe de comedie. Nu este acelasi canal cu celebrul Comedy Central, ci un frate mai mic al acestuia. Comedy Central ( canalul original care deja este transmis pe satelit cu subtitrare in limba maghiara) va fi exista doar în grila Digi TV Ungaria, iar la noi a fost lansat la RCS-RDS varianta Comedy Central EXTRAcare are deja subtitrare in limba română.

Nickelodeon (scris stilizat ca "nickelodeon" sau adesea numit pur și simplu "Nick", avand numele original initial de "The Pinwheel Network") este un canal american difuzat prin cablu si satelit, deținut de către MTV Networks Kids & Family Group, o unitate a Viacom Media Networks, care la rândul său este, asă cum am mai mentionat, o divizie a Viacom.

Vizând în principal copiii, pre-adolescentii, adolescentii de 7-16 ani, dar si prescolarii cu varsta de 2-6 ani, din 1985, canalul a împătțit spațiul de emisie cu Nick at Nite, care difuzeaza si showuri si filme. În august 2013, aproape 99 milioane de gospodăriile americane (86.51% din gospodăriile cu televizor) receptionau Nickelodeon.

Datele de receptie sunt: Satelit Thor5/6 ( 0,8 grade Vest , Frecvența 11747, Polarizare Orizontala, FEC 5/6, SR 28000, DVB-S QPSK


41 de comentarii despre subiectul „Nickelodeon și Comedy Central Extra în grila de programe Digi Tv”:
Unknown

merge pe digi dth e free :)

Anonim

Sau introdus si pe cablu digital? Se vor introduce si pe cablu digital? Sau acordul nu ne permite distribuirea pe cablu?

Anonim

Vor fi si pe cablu.

Anonim

au scos AXN BLACK tipic pentru digi tv

Calafat Live

Ei când bagă canale noi, scot altele ! Din 3 AXN-uri, a mai rămas doar unul ! Programe cu filme au mai rămas doar 4, dar avem desene,7-8 programe ! Antenele nu mai sunt şi DIGI a devenit un DTH foarte monoton !

Admin
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

La mine inca nu sa intamplat nimic inca receptionez cele 2 axn-uri sper sa nu le scoata!

claudyu

AXN Black a fost scos dupa satelit. Doar AXN vad ca mai merge.

Anonim

claudyu, eu ma refeream la cablu digital.

BANI

Anonim, 07:47, ok, nu stiu pe cablu digital ce sa intamplat, daca a scos sau a bagat.

Anonim

O sa intre azi pe cablu ?

Anonim

Nu se stie. Cert este ca vor intra pana la sfarsitul lunii si pe cablu, daca RCS-RDS se tine de cuvant, altfel nu vad de unde cei 3 milioane de telespectatori.

BANI
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
BANI
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Claus

oricum nu mai este nimic interesant pe AXN SCI-FI/BLACK, nu ma deranjeaza. Imi plac cele două canale, sunt comedii mult mai bune decât la filmele noi. Eu urmăream Vânătorii de fantome, dacă Digi introduce Animax va fi exceptional, deoarece şi Animax au imbatabil banzuke, amazing race, vânătorii de fantome etc.

Claus

Animax are aceleaşi seriale ca si AXN SCI-FI, atunci nu se va simti lipsa AXN SCI-FI.

Anonim

Cu chiu cu vai au bagat digi 2 noi programe, acum voi cei abonati la dth digi ve ti mai avea programe noi cam peste 4 ani. Fara nici o exagerare. Si apropo, sa scoti axn sci fi si sa bagi in locul lui un post de desene mi se pare penibil rau

Anonim

Vreau sa intre mai repede pe cablu ! :(

Goos

N-au bagat nimic pe cablu digital.

Anonim

Au introdus Digi Cluj si au scos 6TV, Tv City si Giga TV.

Anonim

Cred ca in locul Tv City si Giga TV vor baga Nickelodeon si CCE !

Prestigio

A facut cineva o rescanare pe cablu digital?
Nick si Comedy Central au fost introduse?

Anonim

pe cablu cand vor fii introduse?

Anonim

Teoretic ar trebui cel mai târziu astazi, dar probabil ca se va amâna.

Anonim

Cei de la RDS sunt niste mincinosi

Anonim

sunt copii de mingi pe langa cei de la focus

Romanian Dreambox Info

Pe cablu nu au intrat inca, cel putin la mine nu apar dupa rescanare.

Anonim

Nu va omorati cu aceste canale, eu l-e am si nu-I nimik de ele, comedy e un post cu actori care spun ce ai visat , iar cei din sala rad aiurea, nici o emisiune nu m-impresionat, iar nick e pentru copii, mai bine v-ar baga pachetul discovery, canale de filme, se vede ca v-ati obisnuit cei de la rds , cu canale de umplutura, naspa rau, doar ca va da ci+, nu inseamna ca va da si canale bune, dar sa fiti fericiti ca ca aveti ci+.

Anonim

Tu macar il ai ! Noi inca asteptam sa le bage !

Anonim

In decembrie le baga

http://www.rcs-rds.ro/televiziune-digi-tv/canale_noi_in_decembrie.php

DTH Fan

Anonim, linkul postat de tine nu functioneaza, iar explicatia e simpla: e un link vechi din decembrie 2012, cand a fost anuntate canelele de documentare RCS-RDS gen Digi Animal World. Nu mai dezinforma.

Anonim

Nu dezinformez, acolo va fi postat anuntul de introducere a celor doua canele. Vei vedea! Pana acum 3 zile link-ul era de tipul "canale_noi" si continea anuntul despre Digi Animal World si BBC...acum link-ul e "canale_noi_in_decembrie" ... adaugarea lui "in decembrie" denota faptul ca atunci vor fi introduse.

DTH Fan

Si inainte era scris "în decembrie". Scria asa: "Din decembrie, in pachetul Baza

Cele mai noi documentare si emisiuni de la cele mai mari case de productie, cele mai interesante seriale, te vor tine cu sufletul la gura alaturi de noi, incepand cu luna decembrie.

http://www.rcs-rds.ro/televiziune-digi-tv/canale-noi-in-decembrie"

Dovada: un post de pe un forum din decembrie 2012 :

http://rdi-forum.info/index.php?topic=1066.0

Deci ? :))

silviu

DE aseara am Nickelodeon in loc ade axn scf ( bacau rds)

Romanian Dreambox Info

La fel si la mine, tot de aseara.

Anonim

si eu arad

Anonim

Au scos AXN Blake si in locul lui este Nickelodeon ... rescanat pe digital ieri, 8.11.2013

Anonim

la mine merge AXN Blake,dar nu mai merg celelalte 2,ce tot fac astia?

Cristy

La fel si la Onesti, au scos AXN Black si in locul lui au bagat Nickelodeon.

Cristy

Silviu, cate canele digitale iti gaseste Tv tau in Bacau? Mie 120, dar apare Neptun Tv de doua ori (pe 314 si 362 Mhz)

Unknown

S-a scos prigramul Nikelodeon?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile