marți, 8 octombrie 2013

Noua ofertă RCS-RDS: 1 Gbps la 59 lei (Digi Net Fiberlink 1000) și 500 Mbps la 49 lei ( Digi Net Fiberlink 500 )

RCS-RDS a anuntat in sfarsit noua viteza pe care o oferă: bandă de 1 Gbps la 59 lei și 500 Mbps la 49 lei.

Noile oferte vor fi disponibile pentru clienti de la 1 noiembrie 2013 in 150 de localitati, inclusiv zone non-urbane. Asadar, este cea mai mare viteza la internet din Romania, cu acoperire natională. Nu putem confirma daca viteza va fi doar in reteaua RCS-RDS sau si pe internet extern retelei RCS-RDS. Vom face update cu aceasta informatie cand se vor efectua primele teste efective cu downloadul din retea externa RCS-RDS.

Banda de upload la noile abonamente va fi de 100 Mbps.

Serviciile Fiberlink 500 si FiberLink 1000 vor fi disponibile in rețelele FTTB ( Fiber To The Building ) si FTTH ( Fiber To The Home ).

Daca sunteti abonati atat la TV cat si la telefonie costul abonamentului de 1 Gbps este mai ieftin cu 10 RON, adica un pret de 49 RON.

Abonamentele Fiberlink 1 si Fiberlink 2 răman la aceleasi preturi si viteze.

Noile abonamente vor presupune resertizare, placi de retea de 1 GBps si eventual routere cu viteze Gigabit ( pentru cei care vor sa foloseaca internetul la mai multe calculatoare ). Recomandabil este bineinteles si computere mai puternice, cu hard SSD.

RCS-RDS are in oferta două tipuri de routere ZTE, de 100 Mpbs şi de 1 Gbps, la pretul de 5 lei lună.

Compania a declarat ca are 600.00 de clienti cu stick wifi si 2.000 de hotspoturi, iar numarul acestor spoturi Wi-fi va creste.

RCS-RDS spune ca are posibilitatea sa ofere chiar banda de 100 GBps, dar nu vede deocamdată scopul unei astfel de oferte.

Precomenzi la noile abonamente se pot face incepand cu 15 octombrie 2013, iar RCS-RDS va introduce un test de viteza nou pe site-ul companiei, cu capacitate de măsurare până la 1 Gbps..


RCS-RDS a anuntat si un comunicat oficial privind aceasta nouă ofertă:

Incepand cu luna noiembrie, RCS & RDS, furnizorul numarul 1 pe piata de internet din Romania, va oferi abonatilor sai internet cu viteze de pana la 500 Mbps si 1 Gbps (1000 Mbps), in abonamentele Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000, in valoare de 49 lei, respectiv 59 lei, TVA inclus.

Prin aceasta oferta, RCS & RDS este liderul incontestabil al vitezelor de Internet pe piata din tara noastra, oferind, cu o acoperire semnificativa, internetul fix cu:
- cea mai mare viteza de download si de upload;
- cel mai mic pret pentru astfel de viteze;
- cea mai buna acoperire la nivel national.

Abonamentele se adreseaza clientilor persoane fizice si pot fi oferite de catre companie in retelele sale din toata tara, in peste 150 de localitati, in zonele urbane, dar si in cele periferice si rurale, ca urmare a investitiilor continue in noi tehnologii si in extinderile permanente ale retelelor de fibra optica.

"Cu aceasta oferta vrem sa pregatim utilizatorii pentru viitor. Informatia ajunge in dispozitivele utilizatorilor de pana la 10 ori mai rapid decat pana acum, iar internautii au practic acces, in acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale si viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 si Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de pana la 500 Mbps, respectiv pana la 1000 Mbps, abonatii Digi se conecteaza astazi la viteza viitorului!", spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.


90 de comentarii despre subiectul „Noua ofertă RCS-RDS: 1 Gbps la 59 lei (Digi Net Fiberlink 1000) și 500 Mbps la 49 lei ( Digi Net Fiberlink 500 )”:
Anonim

adevarul este ca nu ma asteptam la asa mare viteza, ci undeva la 200-250! daca vin si pe partea de televiziune cu canale HD atractive (intre care eScape, si eurosporturile) ar incepe sa ma faca sa ma gandesc de 2 ori pe cine aleg :)

Anonim

Cumva in aceasta oferta mentioneaza si care este viteza de extern pe care ti-o ofera?
Daca se rezuma sa spuna doar ca pot oferi viteze de 500mbps sau 1Gbps majoritatea ce vor crede?
Pana la urma ce intelegeti voi prin INTERNET?
Cati dintre cei care citesc stirea, sau isi fac contract stiu ce viteza de internet au? ( si aici nu ma refer la metropolitanul celor de la RDS&RCS anuntat cu surle si trambite ).

Ps: pentru a oferi servicii de retea asa cum promit ( ca pana la urma ei ofera viteza de 500mbps sau 1Gbps in propria retea, nicidecum in INTERNET ) ar trebui sa schimbe si toate switchurile pe care le au in acest moment.Daca lasa aceleasi switchuri cu porturi 10/100mbps si iti pun un router de 1GBPS, si normal ca iti arata viteza de 1 gbps insa tu primesti 10/100mbps pentru ca echipamentul din fata routerului nu stie viteza de 1gbps :))

Multa vrajeala la Rds&Rcs. si multa necunoastere din partea urilizatorului.

cris

Mare oftică din partea ta, asa e ?

Anonim

Tinand cont ca va fi utila in special la fisiere mari, iar ca RDS are probabil milioane de clienti la net, viteza va fi reala, cel putin pe torrente, fiindca vei lua cu viteza de la ceilalti din RDS.

Anonim

da la sate pe digi tv nimic??

cris

Depinde de care sate. Eu stau la sat si am de la RCS modem GPON la casa, cu fibra trasa direct in casa.

Anonim

Din partea mea nu este oftica.
Am un provider care imi ofera la 20lei - 100mbps metropolitan si 10mbps extern ( suficient pentru mine sa imi satisfaca experienta de navigare pe internet ) in conditiile in care stiu exact pe ce dau banii.
Ma deranjeaza insa, ca RDS nu mentioneaza care va fi viteza de internet de care va putea sa beneficieze utilizatorul.Asa inseamna de fapt o informatie incompleta, in care RDS iti spune numai ceea ce vrea el sa sti.Mai mult, RDS mizeaza pe utilizatorii care confunda viteza pe RETEA cu viteza pe INTERNET. ( asa ca tine ).
De aceea am ridicat intrebarea : "Care este viteza de internet pe care o ofera?" pentru ca tu sa sti la fel ca si mine :) , ce servicii primesti.
In plus, consider ca ar trebui facuta si o educare a utilizatorilor de internet.Insa bineinteles ca acest lucru nu se doreste, pentru ca altfel... cine mai ofera viteza de 500mbps sau 1 Gbps?

cris

Pai nu intelegi tu.Eu folosesc viteza mare pentru torrente. Si iau de pe torrente la alti tot din retea RCS. Si voi lua cu cel putin 30 de MB real pe torente. Nu crezi asta? Pe mine asta ma intereseaza: torrenti, ca pentru pagini oricum merge si net ca al tau. Cine ia net de 1 Gbps pentru pagini ? Nu frate, il ia pentru torrente.

Anonim

Hai mai, despre ce vorbim aicea. Bine ca va dat net de mare viteza, voi vreti si hd- uri pe digi dth? Ia mai puneti va pofta n' cui. Daca vreti hd- uri sunt romtelecom sau focus sat. Voi nu vedeti ca rcs rds nu mai investeste in digi. Doar in net si cablu

nicu

Nu vrem HD-uri de la Digi, deja prindem sute de canale HD pe satelit si vreo 10 pe cablu de la Digi. Altceva ce nu iti mai convine? Asta e, a spart RDS pe toti.

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Tu ce intelegi de aici :

RCS&RDS va pune in vanzare incepand din luna noiembrie servicii de internet cu viteze de descarcare de date de pana la 500 Mbps si 1 Gbps.

""Pana la" asta e interpretabil , acum sa nu te astepti sa descarci cu 1 Gbps din Africa de exemplu .

Anonim

goanga rds .....teapa....

Anonim

e foame de bani, foame de bani

Anonim

Buna seara,recunosc faptul ca la ora actuala RCS-RDS este cel mai tare la viteza de internet,dar la capitolul televiziune prin cablu si satelit sunt varza!Au doar 16 canale HD,in timp ce ORANGE TV atentie!!!!are 42 canale HD!!Plus ca au eliminat intreg pachetul DISCOVERY CHANNEL plus ANIMAL PLANET!!

Anonim

Daca doriti televiziune de calitate,alegeti ORANGE TV,FOCUS SAT sau ROMTELECOM!!!!Evitati pe cat posibil DIGI TV sau RCS-RDS CABLU!!!!

Adi

Dupa parerea mea nu conteaza asa de mult numarul de canale HD ,ci ceea ce transmite acel canal HD (filme ,sport,muzica ) ,nu sunt interesat de canale HD care sunt doar moda sau reclame etc.
Deci prefer mai putine canale ,dar de calitate super buna ,si as fi dispus sa platesc si pentru canale codate , gen movie chanel, Unii operatorii de tv din Romania au multe canale HD dar multe sunt aiurea .
Asta este parerea mea de operatorii de TV ,de la noi

detrax

In articolul de aici nu se discuta despre televiziune prin cablu si canale HD.

Cineva la un comentariu a deviat intentionat discutia de la noua oferta de INTERNET a RCS-RDS. Deci sa revenim la internet.

Stie cineva vreo oferta de internet fix NATIONALA mai buna la ora actuala decat cea de la RCS-RDS? Vreau un raspuns simplu. DA sau NU.

Ar fi bine sa recunoasteti voi cei care tineti cu concurenta lor ca asta e adevarul. Restul sunt doar discutii offtopic care sa devieze importanta anuntului RCS-RDS, care este un adevarat eveniment. Si nu ma luati ca sunt angajat de la RCS, ca am dovedit aici in comentarii pe blog ca nu sunt, criticand aspru RCS-ul cand a fost cazul, la fel ca si pe ceilalti operatori si flameri.

George GSLink

da stiu eu o oferta adevarata nu aburelile Dl.RDS 1gbps conexiune internet download/upload la 100ron in cta

detrax

Am spus acoperire NATIONALA, am si subliniat cuvantul cu CAPS LOCK, nu ma intereseaza firma ta locala. De exemplu in Craiova se pot abona clienti la firma ta? Sau in Arad ? Sau in Iasi? Timisoara? Bucuresti ? Targu-Jiu ? Oradea? Covasna? Mehedinti ? Olt ?Tu nu stii ce inseamna cuvantul national ? Adica să ofere serviciile in cel putin un oras din toate judetele tarii, altfel e seminationala sau locala.

George GSLink

nu am observat detrax scuzele de rigoare

George GSLink

relaxativa oameni buni .... inca nu aveti calculatoare care sa duca 100% o conexiune gigabit ..... poate doar cei pe care ii dau bani afara din casa ... in rest nu cred .. pe un hdd normal nu functioneaza mai mult de 30sec 1gbps ...hdd`urile vor da overload ....

Anonim

Corect, dar ma multumesc cu o crestere la 30 MB/s reali. Iti garantez ca nu crapă hard-discul.

Anonim

Eu nu voi folosi harduri clasice si nici SSD-uri :)))) Hardurile clasice vor da overload, iar SSD-urile nu sunt recomandate pentru torente.

De aceea, eu voi folosi memoria RAM :)))

Cautati AMD RAMDiSK si veti afla cum !!!

Deja vreau sa imi instalez 32 Gb RAM (am doar 16 momentan), 8x4 placute (placa mea de baza suporta 32 gb doar).

Toate bune !!!

Anonim

Salut! Ce diferenta/schimbare este daca
activez DNS Dinamic din DigiCare?
Ce trebuie sa fac pentru activare DNS Dinamic?
Multumesc!

DTH Fan

Iti dă un fel de IP fix virtual, pe care il poti folosi sa iti vezi de exemplu mai usor cand esti la serviciu camera de supraveghere IP montata acasa. De obicei, IP-ul IPV4 de la RCS-RDS este dinamic, se schimba. Daca vrei sa accesezi de la serviciu camera IP montata acasa, trebuie sa stii IP-ul din acel moment de acasa, altfel nu ai cum sa o accesezi de la serviciu. Iti vei activa de fapt o mască a ipului tau dinamic, o porecla fixă a IP-ul tau in continua schimbare Serviciul DNS va vedea cand se schimba adresa ta IP ( de exemplu la restart router ) si va asocia noul IP cu masca DNS. O adresa DNS va fi de forma george69.dyndns.org ( sau altfel, nu stiu ce DNS foloseste RDS ). Daca nu faci experiente de genul acesta, nu iti trebuie DNS Dinamic.

Anonim

CIT DE MULT SA FIEE

Anonim

macar de ar avea si banda externa de 100/100 mb nu sa bage doar vrajala cu 1gb down metropoltan ar fi bn

Anonim

Pai eu am banda externa de 100 Mb chiar la Fiberlink 2, de ce nu ar fi si la 500 Mbps si 1gbps ?

Anonim

Deci tapa tuturor de la romtelecom si upc


nuff said


plus ca in america google fiber de 1gb costa 70 de DOLARI, si nu vezi in alte tari viteze gb la asa un pret

Anonim

Pentru prietenul cu switch si netul de 100 de retea.Prietene rds nu lucreaza pe switch rds lucreaza pe fibra optica in statie se face acel semnal optic care pleaca pana in casele oamenilor la ont sau pana in scara blocului in cutie,diferenta este ca se lucreaza fara amplificare switch.uri de la stalpi etc e numai semnal optic trimis impachetat(catv,net,tel) fara alimentare totul vine din statie,diferenta intre rtc upc si firmele de cartier este semnalul optic,nu cum fac ei transmitere de date banda si amplificari cu pierderi de semnal.Acel ont are port lan de 1 gb el transforma semnalul optic si crede.ma il au majoritatea abonatilor.Deci nu va fi un impediment sa nu poti lua netul de 500 sau 1000 placa de retea de 1000 sa ai.

Anonim

Tzeapa marca RDS, sa dea 1 g in net nu metropolitan si mai vorbim.

Anonim

Asa si ? Te roade oftica ? Chiar daca ar fi doar metropolitan, iau de pe torrenti de la milionul celalalt de abonati RCS-RDS. Metropolitan la RCS inseamna toata Romania.

Anonim

Salutare, eu mi-am upgradat nodul de retea local sub forma unui Tp-Link n600-wdr3600 Gigabit legat la pc cu un cat6 pe o placa onboard Realtek RTL8211BL gestionata de un driver nvidia nforce cu banda alocata dinamic in functie de request.Pe fiberlink2 obtin constant pe www.speedtest.net server digi 11MB/s DL/UL ,cu UPC 9MB/s DL 3MB/s UL si Adnet telecom 6MB/s DL si 2MB/s UL.
Acestea pe un hdd 7200rpm sata2 WD640 caviar blue (deci un entry level) si voi credeti ca nu suporta scriere de 50MB/s cand pe HD tach obtine 110MB/s sustained si 190MB/s rafala ?
Sunt de acord ca poate da overload pe clientul utorrent dar asta e o problema de management al acestuia (utorrent) dar nu s-a mai intamplat pentru bittorrent si activarea managementului din control panel pentru placa de retea onboard.
Toate bune, eu voi face upgrade la 500Mbps cel mai probabil.

gean

Super ! Sa ne spui si noua cand faci abonamentul ce download si upload ai pe speedtest.net pe servere externe RCS-RDS ( de exemplu pe serverul UPC). Chiar suntem curiosi. Sa nu uiti sa pui si o poza cu rezultatele testului, iti dau ei la speedtest.net linkul la poza cu rezultatele testului.

Cristian

Voi pune si link la rezultate dar cred ca mai dureaza pana se misca la mine sa imi lege macar un cat5e pentru WAN fiindca la ce rapandula de cablu mi-au pus la conectarea initiala nu cred ca atinge 20MB/s.
Peeringul cu UPC sta foarte bine deocamdata, chiar si cu Vodafone dar s-ar putea sa scada odata ce dau drumul la Gigabit, ca deh e putina concurenta.
Dupa data de 1 noiembrie revin cand intra in vigoare.
Toate bune!

Unknown

HA , nu imi vine sa cred, eu platesc 39 de euro pentru uluitoarea viteza de 7Mb aici in Italia si se chiama super internet , cand sun la ei si vorbesc cu un operator se simnte mandria in vocea lor ca pot oferi viteza asta ,este incredibil, GATA MA MUT ACASA. HA HA HA

Anonim

Intreb si eu ! Daca un abonat aduce un fisier de 1G din Antartica :)) in reteaua RDS cu viteza de download de 10k intr-o luna si eu al iau de la el intr-un minut, credeti ca nu merita 10RON in plus abonamentul ?

detrax

Prietene, lasa misto-urile. La fel ar fi situatia si in alte retele: UPC, Romtelecom etc. Deja mi-e scârbă de ofticati ca voi. Viteza de download depinde de viteza de upload maxima a celui care trimite un fisier sau date. E o regula universala in lume. Asa ca du-te frate in Antarctica si plimba-te cu vrajelile tale de doi printre gheturile de acolo, poate le vrajesti pe ele.

Anonim

La net RDS bate tot fara indoiala si cei care ma contrazic habar nu au ce zic punct. Am net de 5 ani de la ei si de 5 ani am dat jos orice de pe net cu 12MB/sec, binenteles daca serverul de pe care trag e si el de calitate, nu vreun server din Spania sau stiu eu ce amarati din astia cu infrastructura de 2 lei. Cei care chicotesc ori stau prin vreun sat amarat ori au calc de 2 lei ori cablul care ajunge la eu e vai de el.

Anonim

salutare , abonamentele noi rds au 500/1000 mbps download , 100 upload in reteaua rds si 30 extern. sper va ajute informatia pe care am aflat-o de la un rep rds.

gean

Ok, multam. Doar 30 upload pe extern ? Downloadul pe extern e tot 500/1000 mbps ? Sau doar in rețeaua RDS e downloadul 500/1000 mbps ?

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown

Este cea mai mare teapa posibilia! M-au omorat cu noul lor net, tocmai am terminat de testat vitezele (azi au venit astia de la tehnic sa schimbe un cablu…)
Viteza de upload este de 30 in reteaua RDS si de 10 MB in international (testat pe Speedtest pe nust cate servere!) Nu imi vine sa cred! In momentul asta uploadez ceva pe VPS-ul meu din state cu 102.4 KB, in conditiile in care pana acum urcam cu 2-3 MB, La uTorrent, de 2 ore de cand l-am pornit nu am vazut viteza mai mare de 7 MB. Cred ca e teapa secolului… Nici nu trebuia sa ma astept la mai mult de la ungurii astia!
Fratilor, daca aveti Fiberlink 2, ramaneti pe abonamentul ala, nu va faceti miraje. cu gigabitu lor, a fost marketing anti netu ala cu 200 MB

Unknown

Am sa revin cu poze de la speedtest

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Sau router ca limiteaza viteza... Nici eu nu cred... Sunt probleme de la tine... Conecteaza PC-ul pe direct, fara router.

Anonim

ma bucur sa vad aici .... o gramada de ingineri.... ba ca merge , ba ca nu merge ...schimba switch-ul ... nu il schimba :)) e destul de greu in telecominicatii ... rds nu minte ...si acum ar trebui sa faca si un mic curs de telecomunicatii la fiecare abonat sa inteleaga ce inseamna gpon fttb ftth etc etc si care e treaba cu 1gbs .....

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Eddie

Tocmai am probat. 424 si 92 (download / upload), testat pe serverul lor. :)

O sa testez mai tarziu si pe speedtest.net...

Laurentiu

Eddie, sa postezi te rog si linkuri la poze de la teste de pe speedtest.net, atat pe serverul RCS-RDS din Bucuresti, cat si pe altele din retele externe si sa ne spui daca ai facut testele prin router sau direct cu cablu din convertorul lor de fibră optică. Sa ne spui si daca ai luat abonament Fiberlink de 500 Mbps sau Fiberlink de 1 GB. Multumesc ! :)

Miniatus

Router wireless TP-Link TL-WDR3600 N600 Dual Band Gigabit (http://playtech.ro/2013/tp-link-tl-wdr3600-dual-band-si-gigabit-la-un-pret-fara-concurenta-review/) acesta va fi routerul distribuit de RCS&RDS pentru cei ce au facut comanda online la abonamente Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 cu router inclus (+5lei/luna chirie).

Anonim

Foarte tare router.

Anonim

Teste postate pe softpedia de diversi membri:

Fiberlink 500Mbps:

http://www.youtube.com/watch?v=PwN6af06NF0

Fiberlink 1Gbps:

http://postimg.org/image/htep8q5uh/

http://postimg.org/image/x3ekfx1cp/

Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/947487-rcs-rds-diginet-teste-500mbps-1000mbps-tp-link-wdr3600/

Anonim

daca nu schimbi routeru degeaba.
si un router de 1g wifi cam greu si cam scump.
am trecut la banda de 500 si cu netgear 3700v2 nu se vede nici o diferenta.

gean

Pai routerul , daca nu e suficient de potent tehnic, reduce viteza, este un lucru stiut. Nu e vina operatorului, e vina routerului. În aceasta situatie, ori iti cumperi sau inchiriezi un router corespunzator tehnic, ori conectezi pc-ul fara router. In ambele situatii vei avea viteza apropiat de cea oferita de abonament, cum se observa si in imaginile postate de anonimul din 13 noiembrie 2013, ora 12:53 .

Anonim

Bre cei care tot guitzati ca nu e bun RDS 1000mbps - este posibil sa nu aveti acces la RDS, sa nu aveti echipamente , sa nu aveti minte , sa fitzi carcotasi etc etc .Eu am si 3g nelimitat cu 3 euro . Daca nu va convine stati pe facebook pe vdf 3g si platiti de 5 ori mai mult

Romanian Dreambox Info

Cine are ab. DigiNet FiberLink 500 doresc si eu sa aflu niste rezultate pe urmatoarele servere, ma intereseaza doar upload:

New York, Houston, Budapesta,Hanover si Paris, multumesc.

Anonim

Daca ai cablu CAT 5 cum vrei acces la GB? Mergi si cumpara frumos cabluri CAT 6 si dupa vezi diferenta

Unknown

Deci acum 3 zile au venit cei de la rds si am trecut pe conexiune gigabit nu e exact ce zic si mai ales uploadul ramane la 100mb

mai jos sunt linkurile cu testele efectuate

http://www.speedtest.net/my-result/3107797277

http://www.speedtest.net/my-result/3107810008

RDS http://imageshack.com/a/img36/397/c1dc.jpg

Anonim

Super, foarte buna viteza. De 10 ori mai mare decat a mea la alt operator . Insa ping-ul pare mare pe OKLA...

Anonim


Şnep Mihai Alexandru eu spun ca hdd tau nu duce mai mult. Am testat cu un hdd facut virtual in ram (am pus 32 gb ram intr-un Dell PE T110 v2) si am atins peste 880 mb/s.

Anonim



Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 500 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu:

Procesor: Intel I5 2,5Ghz (2 CORE) sau echivalent
Memorie RAM: 2GB
Hard Disk: SATA 3 - 7200RPM
Placa de retea gigabit
Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS
Router care sa suporte trafic sustinut de 500 Mbps (optional)

Precizare: pachetul Fiberlink 500 functioneaza si pe PC-uri cu o configuratie inferioara celei descrise mai sus, dar poate atinge viteze mai mici de 500 Mbps.


Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 1000 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu:

Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent
Memorie RAM: 4GB
Hard Disk: SSD
Placa de retea gigabit
Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS
Router care sa suporte trafic sustinut de 1 Gbps (optional)

Precizare: pachetul Fiberlink 1000 functioneaza si pe PC-uri cu o configuratie inferioara celei descrise mai sus, dar poate atinge viteze mai mici de 1000 Mbps.
MULTI DINTRE VOI NICI MACAR NU VATI DOCUMENTAT SI DATI CU PAREREA
NORMAL DACA AI O CARUTA DE PC E NORMAL SA NU AI 500 SAU 1000 MBS

Anonim

Vrajeala pentru nestiutori Rds au in scarile de blocuri swiciuri primitive care suporta maxim 100Mbs degeaba las eu placa pe 1.0Gbs pentru ca swiciurile lor ieftine de doi lei nu stie 1.0Gbs sunt din bucuresti daca aici nu au swiciuri bune dar in alta parte uitati dovada aici am net de la rds am placa profesionala de server si inca una gigabite tot de server nici una nu se conecteaza in 1000Mbs pentru ca ei au swiciuri proaste vechi de doi lei nu puneti botu la vrajeala lor romanu tot roman tepar ramane va vinde iluzii dovada in poza mea http://s23.postimg.org/mi3gtxdzv/Untitled.jpg

gean

Anonim, nu toată lumea locuieste la bloc sau in blocuri cu componente de retea invechite.

Anonim

Salut.M-ar tenta să trec la RDS Gigabit, dar am o nelămurire: Până la urmă externul e bătut în cuie la toată lumea la 30 Mb/s pe partea de upload sau variază până la 100 Mb/s în utorrent pe trackerele externe? Mulţumesc.

Anonim

Pe trackere faci upload cu 11-12 MB si download cu SUTE de MB ( daca te tine pcul ). Uploadul e de 100 Mbps, incepand cu Fiberlink 2.

Anonim

Nu o sa va mearga internetul cu 1 Gb/s pana zboara porcii. Reteaua da (de la client RDS la alt client RDS). Am fost constient din momentul in care am semnat abonamentul ca e o teapa nationala,... asta e,... macar scot de pe torrenturi prin wi-fi cu viteze intre 2-15 MB/s constant (presupunand ca are cateva zeci de seeduri). De la UPC cu abonamentu ala a lor de 150 Mb/s imi mergea in bataie de joc maxim 2 MB foarte rar in mijlocul zilei cand reteaua lor e goala. Seara si in weekenduri scoteam si cu kb/s chiar doar zeci de kb/s,... Acuma nu stiu ce viteza de OZN va trebe la un abonament de 13E,... Am un amic neamt care se minuneaza de cat de bine merge netul de la UPC (la el merge ceva mai bine decat mergea la mine cam cu 1-2 MB/s) si spunea ca la ei asa ceva nu vezi,... Abonamentele de 500-1000 mb/s sunt raspunsul lor la o mai mare teapa nationala a UPC-ului. Nu va convine cum merge netul,... denuntati contractul la OPC (specificati clauzele care le considerati abuzive), nu mai platiti (nu am auzit de cazuri date in judecata doar de fraieri speriati de firme de recuperari) si gata,...mare filozofie

florin

Prietene anonim, vorbesti prostii. Eu iau constant de pe torrente cu abonament RDS 1GB cu minim 50-60 MB /s real. Probabil daca as avea un pc mai bun, as lua si cu mai mare viteza, cum iau un vecin, cu 80-100 MB real / secunda. Tu cum vrei sa iei, prin Wifi ??? Conecteaza prietene cablu pe direct intr-un pc care sa nu fie antic si fa un test, fara routere si alte jafuri de aparaturi care nu fac față unui trafic la asa mare viteza.

Anonim

si eu am rds-rcs si max cu 2 mb descarc....

gean

Pai ai computer Pentium 1? Eu tot RCS-RDS am si descarc cu 11 MB real pe secunda la abonament Fiberlink 2. Nici eu nu suport RCS, dar hai sa nu exageram, anonim.

dan

360 Mbps dl / 160 Mbps ul cu firul direct în calculator si 160 Mbps dl / 110 Mbps ul prin router D-Link Dir-825 care are IPv6 deci nu e jaf!!! Problema este că am un QuadCore din 2008 care probabil nu face față, altfel stăteau lucrurile cu un i7 mă gândesc.. și am 8 gb ram (maximul suportat de "mobo"), ssd v300 120gb cu win7 x64 pe el. Am uitat să menționez: m-am abonat la netu de 1000, nu de 500 !!! Băieții de la RCS au făcut testul la mine acasă cu firul băgat în laptopul lor și le mergea cu aprox 800 Mbps dl deci de suportat suportă conexiunea... Nu știu ce să zic, sunt oarecum în dubii... după ce am cercetat toată ziua să văd cum pot să îmbunătățesc conexiunea de net mi-am dat seama că sunt două soluții:
1. (varianta mai puțin costisitoare) iau o placă de bază care să suporte mai mult RAM, undeva pe la 32 sau 64, pun ram pe ea și folosesc undeva pe la jumătatea din memorie pentru un RAMDisk care are viteze de scriere/citire mult peste SSD-uri și astfel pot să ajung la viteza de un 700-800 Mbps cât prindeau băieții cu testele lor.
2. Iau cu totul alt calculator alt procesor de ultimă generație, rami grămadă, SSD nici nu mai trebuie menționat e obligatoriu, și așa clar o să obțin viteze mult mai mari decât în prezent.

Ca și observație, am făcut niște teste pe servere din Lyon (Paris n-avea) și Budapesta cum cerea un băiat mai sus în postări și am exact aceleași viteze de DL/UL ca pe serverul de RDS din România!! Deci... contează și ce server din străinătate e.. dacă e vreo varză călită de server cu maxim 50 Mbps upload capacitate, degeaba dai vina pe RDS că nu ai download bun pe extern, astea țin de host nu de RDS...
Concluzia: dacă aveați înainte Fiberlink 2 și vreți să dați 2 mil jumate în plus pe an (plus costurile unei noi configurații de PC dacă nu aveți una suficient de bună acum), be my guest. Eu personal cu ce configurație am acum nu cred că se merită încă..

ioan gusa

nu stiu cum este la altii, dar la mine, de cand au introdus aceste abonamente de nerefuzat, mi-a scazut viteza maxima de la 8MB/s la 6MB/s, ca simplu fapt divers. [eu ramanand pe abonament clasic]. probabil este doar o coincidenta, dar am testat suficiente conditii diferite incat sa imi dau seama ca este evident de la ei, insa nu stiu daca este intentionat sau pur si simplu pentru ca e romania si bad stuff always happens.

Anonim

Digi Wi-Fi. O NOUA TEAPAAAAAAAA. Bucuresti strada 1 Decembrie 1918 Terasa SAVI, o antena destul de puternica conform datelor de la RDS(Hotspot outdoor). De undeva de peste strada incerc sa ma conectez si nimic fara rezultat. Fac o sesizare la ei si imi spun sa merg in acea locatie si sa verific semnalul. Am fost si aveam 2 linii reusind cu greu sa ma conectez. La cateva ore primesc un nou telefon prin care ma anunta ca de fapt este antena acelei terase si ca numai in incinta se poate conecta nu la maxim 200m unde sunt eu. Intrebarea mea este: ce facilitati a facut abonatilor? Sau au mai castigat ceva de la acea terasa? Concluzie: RDSSSSSSSSSSSSS dati drumul la semnalllllllll nu il mai gatuiti. Mai am si un digi net mobil si la ala e semnalul foarte mic dar la o verificare la ei mi-a zis ca asa este normal.Ne prostesc ca pe niste copii. FACETI CEVA CU SEMNALULLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim

Aici e vorba de Digi prin fibra optica, nu esti in stare sa faci diferenta ? Lasa-ma cu strada aia a ta si semnalul Wifi, ca ala nu e prin fibra optica.

Anonim

MARE TEAPA CU FIBRA OPTICA

Anonim

Corect, baga-ti net prin telefon fix :)))))))))

Anonim

nu va mai plangeti ca tot mai bine decat dial-up :)

Camere de supraveghere

Ceea ce este OK la Rds este ca au redus preturile la ip-urile fixe. Acum poti folosi un sistem de supraveghere compus din camere ip cu un cost mai redus pentru internet.

Anonim

Nu stiu la voi cum a fost dar sa va spun patania mea cu "teapa" numita "internet mobil oferit gratuit" de la RDS. In 2013, prin februarie, am hotarat sa fac abonament de internet si la RDS, cu toate ca aveam de la Romtelecom, pentru ca doream viteza mai mare (pe care Romtelecom nu o poate asigura in orasul meu). Am studiat oferta si am vazut ca la "Digi Net Fiberlink 100" (era cea mai mare viteza oferita de RDS la acel moment) se ofera si "internet mobil gratuit". M-am prezentat la sediul RDS pentru încheierea contractului unde domnisoara care l-a intocmit mi-a spus ca voi fi conectat in max. 7-10 zile, ocazie cu care voi primi si stick-ul "bonus" pentru internet mobil. Au trecut 10 zile - nimic, au trecut 15 zile - nimic, iar dupa 20 zile de asteptare am sunat la RDS. Ii explic unei doamne ca astept de 20 zile sa fiu conectat iar ea imi raspunde "a..., poi nu avem aparate domnule... si nici nu stiu când o sa avem". Afost primul "dus rece". Noroc ca pastrasem si internetul de la Romtelecom. Dupa 7 saptamani, când imi luasem gândul ca voi mai fi conectat, a venit o echipa si m-a bransat. Ii intreb despre stick-ul promis iar ei zic "pentru ala trebuie sa va duceti la sediu". Bun, a doua zi dupa conectare ma prezint la sediu pentru ridicarea stick-ului "bonus". Aceeasi domnisoara care imi incheiase contractul imi spune, pe un ton foarte respingator: "a..., poi stick-uri nu avem in stoc" iar la întrebarea "când veti avea ?" raspunde "nu stiu..., oricum sunt altii inaintea dumneavoastra, ... va vom anunta noi când va vine rândul". Am plecat indignat si am facut o sesizare la RDS central. Nu am primit nici-un raspuns si dupa un timp m-am resemnat si am uitat de stick. Mi-am dat seama ca este doar o "pacaleala" pentru atragerea de clienti. Dar, surpriza, când mai erau aprox. 2 saptamani pana la expirarea contractului (contract pe 1 an) primesc un mesaj: "pentru ridicarea stick-ului comandat de dvs. va rugam sa va prezentati la sediul nostru". Cu toate ca uitasem de stick, am zis: in sfarsit dupa 1 an "mi-a venit si mie rândul". M-am prezentat la sediul RDS pentru ridicarea stick-ului unde o (alta) domnisoara imi spune "pentru ridicarea stik-ului trebuie sa prelungiti contractul cu cel putin 1 an" . La care eu zic: "pardon ???!!!... eu m-am prezentat sa ridic stick-ul aferent incheierii contractului nu prelungirii lui... nu vreau sa fiu luat de fraier pentru a 2-a oara". Si am plecat din nou indignat. Nu mai prelungesc contractul, il las in "deriva" pentru ca acum sunt eu la "butoane"- il pot rezilia oricând. Sa mai fie si RDS la "mana mea" ca pana acum am fost eu la "mana lor" Astept sa vina "nemtii". Din septembrie vine T - mobile (in loc de Romtelecom) si sper sa bage fibra optica si la noi in oras.

Anonim

Esti mare ghinionist. La mine in zona de fiecare data cand merg sa platesc factura ma roaga sa imi dea stick, au o gramada. Eu nu iau ca pur si simplu nu imi trebuie, am router wireless pt telefoanele mobile, iar laptopuri nu am, ca sa folosesc stikul wifi la ele. Cred ca depinde de zona unde locuiesti si ce oameni din orasul tau sunt angajati acolo, cum isi dau interesul sa respecte clientii. Iar acei oameni dela RCS din zona ta sunt din acel oras angajati. Se reflecta caracterul mediu al orasului in asta....

Anonim

energydot ofera in Bucuresti de 2 ani de zile gigabit la 59 ron. in speedtest imi arata 900 Mbps oriunde in RO. am inteles ca ar mai fi o firma si in Constanta.

Anonim

ce va mai plangeti, eu descarc cu maxim 800 KB asta prim modem vodafone si doar noaptea de la ora 11 pot ddescarca cu viteza maxima de 800=))

BOGDAN

AR TREBUI DATA O LEGE PRIN CARE UPLOAD-UL SA FIE LIMITAT LA MAXIM 10Mbps , ceva asemanator cum are UPC-ul viteza de down mare si up-ul mic , in fond si la urma urmei pirateria porneste de la upload nu de la download

Anonim

Pentru toti utilizatorii de pc am urmatorul mesaj: beneficiez de Digi 1000 mbs si doar la instalare am beneficiat de viteza aproape de cea care ei sustin ca o ofera la un an dupa mai exact vitezele scad surprinzator iar de sarbatori va va merge prost ei ai facut statistici si au vazut ca doar de sarbatori vezi doamne nu pot sa sustina viteza oferita dar chiar si in restul anului fac acelasi lucru deci CONCLUZIA SAME THING MORE MONEY
MENTIONEZ ca AM I7 3960x 16gb ddr3 2X250gb ssd 2tb hdd
Router e cumparat de la ei

**********

Comentariu modificat de moderator, conform Regulamentului comentariilor (a fost eliminat sau modificat limbajul licentios):

http://hdsatelit.blogspot.ro/p/regulamet-comentarii.html

Cosmin

Prea putin imi pasa de mesajul unuia care injura. Eu am 1GBps si de sarbatori am avut viteza excelenta, lumea era acasa, foarte multi parteneri de torrenti, zbarnaiai downloadul, iar paginile se deschideau instant.
Am eu un mesaj pentru tine: nu iti convine un operator, muta-te la altul. Sau.... nu prea iti convine, ca n-ai alternative, eventual la pretul asta ? Daca ai alternative, muta-te si lasa-ne pe noi cu mesajele tale cu injuraturi. Eu in locul moderatorilor iti stergeam mesajul, chiar am fost curios sa intru sa vad daca l-au sters, mare greseala ca l-au editat la cate injuraturi avea in el.

Anonim

Anonim cu router cumparat de la ei ( RDS ) tocmai de aia nu ai net bun , scapa de routerul ala si iati un TP Link wr1043ND si vei vedea diferenta !!!! Asa ca degeaba ai tu i7 , credema eu am HP Proliant 2 CPU Intel Xeon 24 Core 24 GB RAm tot full SSD si fara 980 Mbps nu scap iar upload 540 Mbps , deci sigur e devina routerul , aceasi problema am avut si eu , insa stiam de problema si am schimbat imediat ia rezultatele au fost pe masura ... deci schimba routerul

Anonim

Din propria experienta va spun si nu am 1 abonament de 1 Gbps ci 3 abonamente , si toate au cate 540 Mbps upload in INTERNET NU METROPOLITAN , ADICA IN FRANTA OVH & ONLINE.NET .

Deci , inainte sa vorbiti face-ti teste fratilor !

si cand spun ca pot oferii 100 Gbps asa e , curand o sa vedeti viteze de 2,5 Gbps / user o sa vedeti si tare ma gandesc eu cum o sa ofere Telekom si Orange 2 Gbps pe retea cand ei inca au cupru , iar reteaua de FO este prea mica , daca nici in Bucuresti nu o au acoperire totala si ei vor sa dea 1 Gbps

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile