miercuri, 16 octombrie 2013

OTV emite din nou

Dan Diaconescu a relansat televiziunea OTV, transmițând prima emisie pe 15 octombrie 2013 pe internet, dar si digital terestru in Italia pe frecventa Romit Tv.

Televiziunea OTV se poate receptiona online si in România, accesând linkul de AICI.

Transmisia a fost efectuată din Bucuresti. În curand vor fi difuzate si duplexuri cu Italia ( realizate fără delay sesizabil, conform DD, probabil legatură directă prin fibră optică), cu program 24 din 24 ore, realizat și in studioul din Vatican.

De asemenea, Dan Diaconescu a anuntat ca va lansa o aplicatie pentru telefoanele smart, prin care telespectatorii vor putea transmite diverse materiale, cu posibilitatea chiar ca unele dintre aceste materiale sa fie plătite de către OTV.

In zilele urmatoare va fi activat si SMS-ul, in seara aceasta interactivitatea cu telespectatorii fiind realizată printr-un numar de telefon din Italia, precum si prin email. Majoritatea telefoanelor primite au fost din partea telespectatorilor români din Italia.

De asemenea, OTV va emite si prin satelitul Eutelsat 16A de la pozitia orbitală 16 grade est, conform lui Dan Diaconescu. Uplink-ul se va realiza din Anglia. Patronul OTV a declarat in emisiune ca in lantul de transmisie se afla si o stație din Padova.

UPDATE 18 octombrie 2013, ora 22:30:

Emisia prin satelit a OTV este efectuată pe frecvența urmatoare:

Satelit - Eutelsat 16A 16.0°E
Frecventa - 12575
Polarizare - Verticala
FEC 3/4
SR - 4356
DVB-S2

Continuarea articolului o găsiți AICI.

UPDATE 8 noiembrie 2013, ora 09:00

OTV a început sa emită din nou pe același satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, de data aceasta direct sub sigla OTV ( fără sigla DDTV ).

Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.


13 comentarii despre subiectul „OTV emite din nou”:
silviu30

au aparut deja zvonuri ca nu are licenta propie pt ca refuza sa zica frecventa propie....

silviu30

sa speram....nu vreau sa cred zvonurile ca otv nu are licenta si frecventa propie si totul a fost o gogorita si emite doar pe frecventa romit tv

ROmanul

Nici acum nu este pe satelit. Oricum este cel mai slab semnal de pe eutelsat 16. Cu antena mea de satelit grupul de canale de pe aceasta frecventa merge cel mai slab de pe eutelsat 16. Cand ploua ori sunt nori imediat dispare semnalul. Restul TVR-uri sau antenele merg. Chiar si Favorit tv care e slabut tot merge dar etno, taraf, vacant tv, ddtv si tti dispar una doua. Am reglat antena perfect cu tv-ul langa antena si urmaream semnalul sa fie maxim. Degeaba. N-am obstacole etc. Antena e de 80cm offset.

Anonim

salut
da asa este si la mine foarte greu am prins frecventa
la un moment dat am crezut ca nu mere pe receptorul meu dar este model nou
ma miram sa nu mearga
si dupa indelungi chinuieli :))la-m gasit totusi !!!hahaha chiar aveam si pt ce posturi
dar na o sa intre si otv chiar nu ma-m chinuit dejeaba :))))))

imparatul

asa am patit si eu cu antena de 80 cm acum am una de 1,20 metri si prind totul perfect

silviu30

sa inteleg ca ati gasit otv pe satelit??

Anonim

imaginea este in bucla transmisa ... pe acest tp ddtv probabil aici va fii introdus

Anonim

silviu39, nu vezi ca scrie in articol clar si conturat ( bold ) ca NU se receptioneaza pe aceasta frecventa in acest moment ?

Aici va fi introdus OTV, in locul lui DDTV. Asa spune DD, dar probabil il dezinformeaza cineva si ii spune ca emite si in realitate nu emite prin satelit.

Anonim

Chiar acum a spus DD ca e transmis pe satelit si nu e. :-) Intradevar, nu se pricepe omul la tehnica, dar cineva de la tehnic il minte ca e transmis OTV prin satelit :-))

Am verificat si eu, e o imagine alb-negru cu un vapor si cu sigla DDTV.

Anonim

CICA ABIA ACUM SE VEDE OTV PE SATELIT .....A VERICAT EL PERSONAL SI SE VEDE BINE

Laurentiu

Intradevar,,acum emite:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/otv-emite-din-nou-prin-satelit-vezi.html

Anonim

Semnal negru pe DDTV / OTV la aceasta ora pe satelit. Iar nu se mai transmite nimic, desi canalul il gaseste la scanare.

Anonim

CNA a decis suspendarea temporară a preluării semnalului postului DDTV, singurul post cu care a rămas Dan Diaconescu în România. În plus, instituția a decis sesizarea Parchetului în legătură cu retransmisia OTV, considerat post fără licență, confirma Paginademedia.ro.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile