luni, 7 octombrie 2013

OTV se relansează între 15 - 30 octombrie 2013 ?

Dan Diaconescu a declarat pentru Pagina de Media ca OTV se va relansa in jurul datei de 15 octombrie 2013, cel mai tarziu până pe 30 octombrie 2013.

Se va folosi aceeasi licenta din Italia despre care Dan Diaconescu a mai mai amimtit si in trecut, iar satelitul va fi Eutelsat 16A a de la pozitia orbitala 16 grade est, pe care emite si DTH-ul romanesc Freesat, dar si alte posturi tv romanesti necriptate.

Desi initial se zvonea ca Dan Diaconescu va oferi 2 milioane de antene membrilor partidului, Dan Diaconescu a precizat ca se vor amplasa antene de satelit doar sediile PPDD din Romania, unde românii vor putea sa vizioneze OTV, iar daca vor fi interesati, isi vor cumpara echipamente de receptie, daca nu detin deja.

Incercitudinea datei de relansare a OTV ar fi determinată de nefinalizarea discutiilor cu firmele de cablu mari din Romania.

Deocamdata s-ar fi semnat acorduri de redistributie a OTV doar cu aproximativ 300 de operatori mici de cablu, dar nici unul dintre acestia nu reprezinta furnizori mari de servicii tv cu plata, ci cumuleaza doar 10% din abonatii din Romania la televiziunea prin cablu. "Oricum, dacă nu e 15, e 30 octombrie, dar tot îi dăm drumul", a spus Dan Diaconescu pentru Pagina de Media.

Dan Diaconescu amai declarat că se afla in negocieri avansate cu RCS-RDS, de la care asteapta raspuns săptămâna aceasta, dar ca va incepe emisia OTV cu sau fără acordul de retransmisie in retelele companiei.

Acesta a mai spus că emisiunea sa va fi realizata intr-un sediu de 500 mp ( parterul de la "un fel de biserică", aproximativ cat avea OTV studiourile "înainte în garsoniera din Piața Romană" ) detinut din Vatican, iar celelate emisiuni vor fi produse în studioul din Bulevardul Preciziei, care vor fi "conectat cumva cu cel din Italia. Avem și o emisiune dedicată direct italienilor pe frecvența de care spuneam mai devreme, iar pentru ei, dacă se poate, am vrea să subtitrăm în italiană toate emisiunile OTV. Ceea ce facem în Italia sper să fie cu mai mult profit, pentru că TVA-ul e mai mic, la fel și impozitul pe profit, iar amenzile nu există. Legislația e mai permisivă aici. Am obținut și rezidență de Vatican", a ai declarat Dan Diaconescu pentru Pagina de Media.

Dan Diaconescu a mai spus ca a obtinut și o licență cu acoperire națională in Italia, iar OTV se va receptiona si in aceasta țară.

Sursa informatiilor si citatelor: Pagina de Media.

UPDATE 8 noiembrie 2013, ora 09:00

OTV a început sa emită din nou pe același satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, de data aceasta direct sub sigla OTV ( fără sigla DDTV ).

Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.


10 comentarii despre subiectul „OTV se relansează între 15 - 30 octombrie 2013 ?”:
Anonim

ha, ha, oteve revine,traiasca oteve !.din pacate nu o sa mai aiba aceasi audienta ca in tara...preferara lu mama mare...

George

Revine OTV. in Romtelecom. si dar inlocui Giga TV.

Anonim

No bun si? sa zicem ca ajunge sa fie cum zice el, sa emita, sa fie prin satelit si pe cablul din tara si pe toate cablurile din italia, ce o sa se schimbe? o sa fie un europa libera reloaded? hai sa fim seriosi. Va fi un mare mare fas. Vor vorbi ziarele 2 zile cum ca otv emite din nou si basta. Oricum babutele fane otv au migrat inspre acasa gold

Anonim

eu stiam ca nu exista cablu in Italia.

Anonim

Nu, nu exista cablu in italia. Au fost 3 dth- uri pina cand a aparut dth sky italia care a cumparat toate dth- urile din italia si le a transformat in sky italia. Acum in italia nu mai ai nici o alternativa, doar sky e pe piata si el dicteaza

Anonim

OTV e bine venit ,cui nui place are pe satelit DTH-uri Romanesti plus alte sute de programe FTA.Cu retransmisia prin cablu e mai greu aici va interveni CNA-ul ,ca daca il introduc au controale (mai ales ca ei fura programe)

Anonim

Mediafax spune ca Dan Diaconescu a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva unor actuali şi foşti membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), privind deciziile luate de instituţie de înjumătăţire a licenţei audiovizuale, în 2012, respectiv de retragere a licenţei audiovizuale, în 2013.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/dan-diaconescu-a-depus-plangere-penala-impotriva-unor-actuali-si-fosti-membri-ai-cna-11473007

Anonim

Uplinkul semnalului OTV se va realiza din Londra.

Anonim

Buna;eu recomand sa transmita pe 1grad vest ca mai sunt si alte canale de mare importanta si multi romanii mai ales in italia au antenele puse la un grad fie au digi sau focus saureceptor luat aici in italia.va spun din propria experienta ca instalator antene pe provincia salerno(zis flutur sau cristian ).da este posibila transmizie cum este si canalul dedicat romaniilor din italia Romit tv asa ca se poate alatura si otvul.sa fie intrun ceas bun si bun revenit

Anonim

Uite un zvon interesant de pe enational.ro: Cozmin Gusa a dat de inteles ca Realitatea TV are un plan de avarie, fara sa dea prea multe detalii pe tema. Anuntul a generat o serie de speculatii, in mediul politic avansandu-se ideea ca salvarea televiziunii va veni de la Dan Diaconescu. Nu prin motiunea simpla pe care parlamentarii PPDD au fost instruiti sa o depuna, ci printr-o ”infratire” intre Realitatea TV si OTV. Miscarea ar urma sa aiba loc undeva in jurul datei de 16 octombrie, imediat dupa ce postul lui Dan Diaconescu va incepe din nou sa emita. Potrivit zvonurilor, Diaconescu ar urma sa ocupe o ora din emisia Realitatii, evident in schimbul unui ”ajutor financiar”.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile