luni, 28 octombrie 2013

Paramount Channel România, o nouă televiziune de filme

Viacom International Media Network (VIMN), compania clasată pe locul 1 în Europa la cele mai mari venituri pentru grupuri de televiziuni internaționale, a anunțat că va lansa în România începând din prima jumătate a anului 2014 o televiziune de filme denumită Paramount Channel. În Ungaria, Paramount Channel se va lansa pe 14 februarie 2014. Nu se stie cand se va lansa pentru Romania, desi e clar ca se va lansa si pentru țara noastră.

Compania mai deține canale precum cele MTV ( Grupul Pro TV SA realizează și distribuie pentru Viacom varianta locală a televiziunii MTV România ), VH1, MTV, dar si recent introdusele canale la Digi Tv ( Nickelodeon Europe și Comedy Central Extra).

Informațiile au fost dezvaluite de către Tematic Cable ( care asigură distribuția televiziunilor Viacom în România ) în cadrul unei întâlniri a cabliștilor de acum 10 zile, de la Poiana Brașov.

Paramount Channel va difuza peste 2000 de filme Paramount, adresându-se publicului masculin cu vârsta de 18-49 de ani, anunță Forbes România citând Media Expres. Filmele difuzate vor fi de toate genurile, incluzând și cele mai de succes 150 de producții ale Paramount, dar si filme de categoria A produse în ultimele două decenii de cele mai renumite studiouri de la Hollywood. Vor fi difuzate de asemenea și filme europene.

Update 1 octombrie 2014: Paramount Channel a intrat în grila Focus Sat. Detalii găsiți AICI.


14 comentarii despre subiectul „Paramount Channel România, o nouă televiziune de filme”:
Anonim

la rds va fii?

gean

Deci nici nu s-a lansat si unii intreaba daca va fi la RDS :)))))) Poate ca va fi , poate ca nu... Fac pariu ca nici RDS si nici Viacom nu stiu asta.

Anonim

sper sa vina direct cu versiune HD si sa nu fie ceva gen TV 1000 care nici pana in ziua de azi nu are nici macar 16:9 real ...

Anonim

Daca va fi la rcs rds? Voi chiar intrebati serios? Va fi si la rcs rds dar peste ani buni. Prima data va fi la romtelecom, la focus, si peste ani buni, dupa cum spune am va ajunge si la digi

Anonim

Nu va fi la niciun RCS... concureaza cu DigiFilm.

Anonim

unde sa fie la focus? ba esti turmentat nu vezi ca astia inchid pravalia

BANI

Anonim, 12:33, focus sat nu va inchide "pravalia", focus sat sigur va introduce acest canal. Dar pana atunci mai e. Le-am trimis eu prin email acest articol, sa vada, si le-am spus ca ar fi bine sa fie la focus sat.

Anonim

Daca nu va fi in format HD,tot degeaba !,s-au pentru noi Romanii merge si alb negru: )))))))

bogdan

a aparut pe satelit

DTH Fan

Bogdan, pe ce satelit a apărut si pe ce frecvența ?

Anonim

Pe intellsat 10-02 frecventa 12226 V 27500 pe T.P. de la Viacom

Anonim

codat va fiii,bineinteles

Anonim

O noua frecventa Thor 6 1°W T.P. 11747 H 28000

Anonim

a intrat in grila digital cabel rds de azi la tg mures

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile