sâmbătă, 5 octombrie 2013

Premier League va lua măsuri împotriva operatorilor care nu își securizează transmisiile tv?

Premier League a anunțat măsuri împotriva DTH-urilor ale căror televiziuni ce transmit meciurile de fotbal ale competitie sale pot fi accesate prin metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată. Primii anuntati au fost cei de la CanalDigitaal.

Barclays Premier League din Marea Britanie și Fox Sports au solicitat expres furnizorilor de servicii olandezi să își îmbunătățească securitatea, pentru a preveni abonații să aibă acces prin metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată la canalele de sport ( fără abonament).

Fox Sports a contactat radiodifuzorul prin satelit CanalDigitaal, solicitându-i să ateste că foloseste un modul CI+ certificat sau un receptor HD care nu permite facilitarea vizionării neautorizate a canalelor. Nu s-a specificat dacă in caz de neconformare, drepturile de redistribuție a meciurilor vor fi retrase.

Însă imediat după avertisment, M7 Group, proprietarul CanalDigitaal, a informat operatorul olandez de servicii de televiziune digitală TotaalTV ca televiziunea Fox Sports va fi disponibilă de acum înainte doar prin intermediul unui receptor sau modul certificat impotriva metodelor neautorizate de acces la servicii tv cu plată.


Top 5 articole în ultimele 7 zile