vineri, 4 octombrie 2013

RCS-RDS va oferi viteză la internetul fix mai mare de 200 Mbps ?

RCS-RDS a invitat presa la o conferinta care va avea loc saptamana viitoare, in care va anunta cea mai mare viteza de internet fix din Romania.

Conferinta are titlul "Digi Net, cea mai mare viteza la internet fix din Romania", conform hotnews.ro.

Intrucat relativ recent UPC a lansat o ofert[ de viteza de internet de 200 Mbps, este logic ca noua oferta pe care o va anunta compania RCS-RDS sa depaseasca 200 Mbps.

Conform invitatiei RCS & RDS,la conferinta vor fi prezenti Valentin Popoviciu - Director Dezvoltare, Silviu Georgescu - Director Tehnic si Florin Nemes - Marketing Manager, mai anunta hotnews.ro.

De asemenea, tot privind oferta de internet, in contul dvs. de client la RCS-RDS, in tabul SERVICII - "Comandă echipamente" puteti comanda la pretul de 5 lei lunar echipamentul CPE Router H218N (ZTE), pentru care RCS-RDS anunță configurare gratuită, suport 24 ore din 24, control parental si "utilizare gratuită DynDNS".

De asemenea, RCS-RDS a lansat in acelasi meniu ( dar în tabul SERVICII, butonul Fiberlink ) si setări Dinamic DNS pentru conturile din reţeaua FiberLink. Din această secţiune aveţi posibilitatea de a asocia un nume de DNS pentru conturile de fiberlink din reţeaua RCS&RDS. Noua setare a functiei are efect doar in conditiile restartarii conexiunii la internet, dupa circa 15 minute de la activarea acesteia. Nu sunt necesare setari suplimentare pe echipamentul terminal (PC, Router Wifi etc). Propagarea înregistrărilor se efectuează în maxim 60 de secunde de la restartarea conexiunii.

Tot în acea zonăse gaseste si butonul "Control Parental".

Poti restrictiona acum peste cateva sute de mii de site-uri cu divertisment pentru adulti sau cu continut violent. Copiii tai nu vor mai fi expusi acestui tip de informatie; poti fi sigur ca vor naviga mai in siguranta pe internet. Nu mai este nevoie sa supraveghezi permanent joaca lor pe internet. RCS-RDS foloseste o lista actualizată permanent de URL Blacklist.com, ce contine si site-uri si portaluri cu continut pentru adulti si continut violent.

Daca un website va fi blocat prin aceasta opțiune, poate fi verificat dând click AICI.

Avantaje:

- serviciul este GRATUIT
- serviciul este disponibil pentru toate adresele la care ai instalat internet fix de la RCS-RDS
- poti activa si dezactiva rapid si usor aceasta functie
- activarea/dezactivarea sunt disponibile oricand, 24 din 24

Precizări:
- Imaginile afisate de motoarele de cautare nu pot fi blocate
- Restarteaza conexiunea dupa fiecare activare/dezactivare a functiei Control Parental. Noua setare a functiei are efect doar in conditiile restartarii, dupa circa 15 minute de la efectuarea setarii.

Activarea functiei "Control Parental" se face separat, pentru fiecare dintre adresele la care ai instalat un internet fix Digi Net. Pentru setare la o anumita adresa, selectezi adresa la care vrei sa utilizezi Control Parental.

Ca o informatie suplimentara, din zona SERVICII se poate comanda, pentru cine doreste, si abonament la Voyo.ro, indiferent ca aveti deja un cont sau nu creat la Voyo. Important sa nu fie abonamentul la Voyo activ. Astfel administrarea contului Voyo se va face prin interfața Digi Care de la RCS-RDS.

UPDATE 8 octombrie 2013: Noua ofertă de internet RCS-RDS a fost anunțată: 1 Gbps la 59 lei și 500 Mbps la 49 lei. Detalii aici: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/noua-oferta-de-internet-rcs-rds-1-gbps.html


16 comentarii despre subiectul „RCS-RDS va oferi viteză la internetul fix mai mare de 200 Mbps ?”:
Anonim

Nu cred in nimic din ceea ce promite rcs rds. mai repede l asi crede pe dan diaconescu direct :-) . Drept dovada a iesit si find printre cele mai neserioase firme.

George GSLink

salut
Daca vor mari banda la utilizatori ? Da au cum pana la 1gbps atat le permtite tehnologia actuala ... dar daca vor face aceste lucru se va alege praful de ei deja la 100mbps per client seara, sunt congestionati apar loss`uri la clienti si asa mai departe .... Sursele nu au confirmat o inlocuiere a gpon`ului cu 10gpon .
tehnologia actuala este gpon care permite 2.488 gigabits per second (Gbit/s) downstream si 1.244 Gbit/s of upstream bandwidth, unde ei ai conectati per port gpon 256/512 clienti :| asta la case ca sa nu vorbim de clienti de la bloc



cris

2488 x 1028 Mbps = 2557664 Mbps.

La 256 clienti pe Gpon = aproape 100 Mbps

La 512 clienti pe Gpon = aproape 50 Mbps

Eu daca am doar 40 Mbps maxim, inseamna ca la mine sunt conectati peste 600 clienti pe Gpon ?

Anonim

si la bloc cum va fi ?

Anonim

nefericita poza

Anonim

ABURELI, sa nu plece lunea la UPC foarte BUNI la ora actuala

Anonim

Eu downloadez cu 11 MB real pe Fiberlink 2 de la RCS-RDS. Nu pica netul niciodata ( daca sunt defectiuni au un sistem de avertizare probabil si rezolva singuri fara sa sun eu la deranjamente), am ping pe pagini de 5-6 milisecunde. Nu am nevoie de pareri, eu vad ceea ce mi se ofera real pe banii care ii platesc si sunt foarte multumit. Singura problema la viteza RCS e pentru cei care nu au netul direct in pc si folosesc routere vechi si proaste care nu au putere sa redistribuie viteza reala ce ajunge la abonat. Dar asta nu depinde de RCS, ci de abonat si banii pe care e dispus sa îi investeasca intr-un router cu retea de 1 GigaByte.

Anonim

in timp ce altii asteapta hd prin satelit...

Anonim

Eu sincer 90% din timpul liber petrecut cu electronicle stau pe net, pentru mine e mai impotant internetul decat televiziunea prin cablu sau satelit de la RCS.

Anonim

Nu activati noua functie de Control Parental pentru ca veti ramane fara net! Aceasta noua functie se afla in implementare pentru cateva zile si nu functioneaza corespunzator!

Anonim

merge foarte bine noua functie control parental chiar acum 2 min am activato si nu a picat nimic cine stie poate intre timp au imbunatatito :D bv rcs-rds cei mai buni ca intotdeauna cel putin la mine :D

Unknown

pai intai au de mutat telefonia pe alt fir ca acum folosesc doar 4 fire din utp (adica 200Mbps/full duplex) si abia pe urma sa sarim la 1Gbps, oricum asta e vrajeala :))

Anonim

Pai si la cei care au GPON cum le merge ?

Anonim

Salut! Ce diferenta/schimbare este daca
activez DNS Dinamic din DigiCare?
Ce trebuie sa fac pentru activare DNS Dinamic?
Multumesc!

Anonim

o sa poti defini un subdomeniu pe domeniul go.ro care va avea tot timpul ip-ul alocat calculatorului/routerului tau de acasa, astfel ca poti sa ti-l accesezi din internet mult mai usor si fara batai de cap cum e cazul celorlalte servicii de tip dyndns unde trebuie sa ai un client care ruleaza in permanenta si iti face update.

Anonim

Eu stau la bloc si de doua ori am avut viteza de 1Gbps ( 1 Gigabite pe secunda ) , si chiar mergea bine , adica nu era o eroare .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile