marți, 29 octombrie 2013

Ce site-uri de filme și seriale au intrat în atenția autorițăților

Motion Picture Association of America (MPAA ) a oferit către US Trade Representative ( USTR ) o listă detaliată a site-urilor cele mai cunoscute din lume pentru distribuția ilegală de filme și seriale în afara Statelor Unite.

Lista MPAA include rețele peer-to-peer, portaluri Bit Torrent, hub-uri de streaming si download continut piratat, site-uri de filme si seriale online hostate sau incorporate prin cod HTML, grupouri de discuții cu linku-ri donload sau download direct, pentru piețe situate în Ucraina, Australia, Canada, China, Indonezia, Irlanda, Brazilia, Rusia, Thailanda, Mexic și India.

Președintele și CEO MPAA, senatorul Chris Dodd, a declarat că industria de filme este un angajator important din SUA, care oferă aproximativ 2 milioane de locuri de muncă și salarii totale de peste 104 miliarde dolari, în toate cele 50 de state.

"Site-urile ilegale subminează munca oamenilor care crează filme și seriale tv și aduc prejudicii de miliarde de dolari, care ar trebui să contribuie la economia Statelor Unite. MPAA salută angajamentul USTR de a proteja și a asigura respectarea drepturilor de proprietate intelectuală în străinătate și deci de a proteja locurile de muncă din SUA", a concluzionat presedintele MPAA.

De obicei, aceasta listă reprezintă site-uri ce vor fi atacate de autorități în perioada următoare. Nu au fost nominalizate astfel de siteuri in limba română. Totusi, 4 dintre acestea sunt hostate în România sau definite ca aparținând de România. O lista mai detaliată găsiți aici.

Dintre aceste site-uri internaționale ( împotriva cărora autoritățile internaționale e posibil să demareze în curând actiuni ) amintim:

- Site-uri peer-to-peer / bit-torrent: Extratorrent.com ( Ucraina), Kickass.to (Canada),  Rutracker.org ( Rusia ), Thepiratebay.sx ( Suedia ), Torrentz.eu ( Canada )

 - Site-uri de upload sau huburi de streaming: Extabit.com ( Olanda ), Netload.in ( Germania), Nowvideo.sx ( Olanda ), Putlocker.com ( Marea Britanie ), RapidGator.net ( Rusia ), Uploaded.net ( Olanda ), VK.com ( Rusia )

- Site-uri de filme online care nu hosteaza filmele, dar le incorporează prin cod HTML, prin Flash sau Java: Cuevana.tv ( Argentina ), Primewire.ag (Estonia ), Filmesonlinegratis.net ( Brazilia ), Megafilmeshd.net ( Brazilia ), Seriesyonkis.com ( Spania ), Solarmovie.so ( Lituania ), Telona.org (Suedia )

- Newsgroup download filme : Usenext.com ( Germania )


7 comentarii despre subiectul „Ce site-uri de filme și seriale au intrat în atenția autorițăților”:
Anonim

Multumim MPAA. Exista vreun newsletter, sa stim cand se actualizeaza lista? :)))

Anonim

Poa sa inchida 100 din aceste situri de filme online, si luna viitoare vor aparea alte 150 de situri de filme online noi. Si uite asa stau si eu linistit in fotoliul meu de acasa si ma uit gratis la aproape orice film vreau eu online. Nu trebuie sa astept ca nustiu ce program tv sa mi dea nustiu ce film. Bravo pentru toti baietii care tin asemenea situri cu filme online. Aveti tot respectul nostru.

Alexandru M.

Cândva nu va mai funcționa și sper ca atunci se le duci sufertașul cu mâncare la pușcărie. Mie de exemplu, care lucrez într-un cinematograf, astfel de acte de piraterie îmi periclitează jobul și la fel și celor care lucrează în industrie, investesc bani, muncesc și nu fură. Sper ca într-o zi să ajungă aplicată și în România legea, iar toți mucoșii care își fac siteuri cu firme piratate, dar nu știu nici măcar să scrie corect trei cuvinte, să înfunde pușcăriile.

Dark

Dincolo de animozitatile si interesele dintre voi,cei care comentati fara sa fiti atenti, ar trebui sa priviti mai atent ce siteuri sunt vizate: cele mai mari surse de torrente din lume, cele mai mari siteuri de hosting video gratuit din lume ( inclusiv vk.com ). Daca astea pica. va fi mai greu de procurat materialul video pentru siteurile alea 150 pirat despre care zici ca vor aparea imediat ca ciupercile în Romania dupa ce inchid altele 100 mai vechi, iar toate siteurile de filme online din Romania care au hostat la acestea fisiere video vor ramane niste pagini goale, fara filme functionale, doar un titlu acolo... Nu sunt prosti astia de la asociatia americanilor, vor sa taie de la radacina.

Anonim

Si cu toate astea...ei platesc actorii buni cu zeci de milioane pe an daca nu si sute,si pe ceilalti actori foarte bine,ca sa nu mai zic si de regizori,producatori..etc.Deci treaba le merge,ei sunt pe profit mare,dar vor totul.Ca niste calici au inceput sa bage in fata chestia cu locurile de munca,asta din apartamentele lor luxoase din zgarie nori,unde isi cheama avocatii sa mai puna de o descindere.

Dark

E afacerea lor. Tu dacă ai avea o afacere, ai fi încântat dacă ești furat?
Eu înțeleg că e mai simplu .. gratis, dar nu înțeleg de ce ții partea celor care fură și nu cauți solutii alternative, de bună-credință ?
Eu văd altfel o soluție: vrei să vezi un film online nou ? Să creeze siteuri cu filme noi la care plătești o sumă modică de 50 centi și ți se oferă 24 de ore vizionare pentru acel film, la calitate HD, subtitrat în limba română. Sau plătesti 1 euro pe zi si poti vedea in ziua aceea câte filme doresti. Ar avea astfel mai mult de câstigat decât în cinematografe, iar site-urile de filme pirat de calitate indoielnică a imaginii și cursivității filmului s-ar desființa singure.

Anonim

Poate va veni vremea sa citim o carte... sau un teatru radiofonic???
Video kills the Radio starr...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile