miercuri, 16 octombrie 2013

Sky Deutschland a achiziționat global drepturile de televizare a meciurilor din Bundesliga

Sky Deutschland a achizitionat drepturile de televizare la nivel aproape mondial pentru meciurile de fotbal din Bundesliga, in scopul de a le revinde în întreaga lume.

Practic, din sezonul 2015-2016, Sky Deutschland va deține drepturile pentru transmisiile meciurilor de fotbal inclusiv în America de Nord și de Sud, pe lângă cele mai importante state dintre Asia si Europa.

Desi datele tranzactiei nu au fost precizate, presa locala din Germania a anunțat că acordul va dubla în numerar veniturile Ligii de Fotbal din Germania (DFL), ajungandu-se la aproximativ 140 milioane euro anual.

James Murdoch, presedintele adjunct al 21st Century Fox ( companie care detine 54,5% din Sky Deutschland, la care tot James Murdoch este director general), a declarat:

"Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Liga de Fotbal Germană, dar și să oferim pe canalele noastre de sport bucuria vizionarii meciurilor Bundesliga, care vor avea astfel o audiență și mai mare."


Niciun comentariu despre subiectul „Sky Deutschland a achiziționat global drepturile de televizare a meciurilor din Bundesliga”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile