marți, 15 octombrie 2013

Televiziunea Română a relansat siteul TVR.RO

Site-ul tvr.ro se transformă începând din 14 octombrie, dintr-un site de organizaţie într-o colecţie de site-uri care pun în valoare toate canalele TVR, inclusiv pe cele teritoriale, aducând în prim plan programele şi prezentatorii TVR, anunta TVR.

„Obiectivul imediat pe care ni-l propunem cu această schimbare este să acordăm o atenţie mult mai mare promovării conţinutului produs de TVR în mediul online. În plus, pentru prima dată, studiourile teritoriale ale TVR au parte de suport virtual consistent”, declară Claudiu Săftoiu, Preşedintele Director General al TVR.

Pe lângă o promovare amplă a conţinutului programelor TVR, scopul remodelării tvr.ro este acela de a interconecta site-urile TVR şi portalul virtual TVR+ cu platformele social media (paginile Facebook şi canalele YouTube ale Televiziunii Române), pentru a crea comunităţi virtuale active.

Actuala versiune a site-ului tvr.ro a fost pusă la punct de echipa care a realizat, la sfârşitul anului 2012, expoziţiile dedicate Revoluţiei Române în cadrul unui proiect global al Institutului Cultural Google şi „Decembrie Roşu: Revoluţia Română ON AIR”, primul proiect major, exclusiv online, al TVR.

Canalele TVR pot fi vizionate online pe site-ul tvrplus.ro.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea Română a relansat siteul TVR.RO”:
DTH romania

Si www.focussat.ro a schimbat site-ul.

Anonim

da asta e tot ce a facut focus sat in intregul an 2013 .atatsi a scos cateva canale.felicitari

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile