luni, 28 octombrie 2013

Turner ( proprietarul TCM ) retrage canale din Europa

Turner Broadcasting Systems a decis sa retragă varianta olandeză a televiziunii sale TNT Benelux de pe piață din Olanda și Belgia.

Această decizie urmează uneia similare de acum o lună prin care a încetat difuzarea televiziunii TCM ( Tuner Classic Movies ) în Benelux .

TNT, care este disponibil în Belgia și Olanda atât în format SD, cât și HD, va înceta definitiv emisia pe 31 decembrie 2013.

TNT a fost lansat pentru prima data in Belgia la Telenet în aprilie 2012 . Canalul, care are sloganul "We Know Drama", a fost lansat cu unul dintre cele mai de virale clipuri postate vreodată pe Youtube, ajungând la aproape 48 milioane vizualizări ( vezi videoclipul aici ) .

Decizia de a înceta transmisia TNT Benelux si TCM pentru cele două țări nu va avea impact asupra altor versiuni ale TCM care sunt disponibile în Europa (inclusiv în România), iar acestea nu vor înceta emisia, precizează totuși Turner Broadcasting Systems.


10 comentarii despre subiectul „Turner ( proprietarul TCM ) retrage canale din Europa”:
Anonim

din partea mea poate sal scoata si din romania
oricum nu cred ca va mai dura mult

DTH Fan

Te-ai gândit mult anonim ? Uite că mai sunt si oameni carora le place TCM. Sper să nu urmeze trendul si in restul Europei, desi nu este exclus.

Anonim

Nu era cine stie ce de tnt, era de asteptat ca mai repede sau mai tarziu sa l inchida. Nu prea avea priza la public. Tnt era copilul mic a lui tcm. Si apropo, tcm va mai rezista mult de acum incolo, e vizionat/ e iubit

Anonim

TNT intoarce...

Anonim

vedeti cum sunt logo-uri... http://logos.wikia.com/wiki/TNT

detrax

Anonim, nu ma lasi frate cu logourile tale. Aici e vorba de niste canale care se inchid, nu de schimbarea logo-urilor. Si oricum cred ca alea sunt logo-urile.

Administrator

Detrax, logo-urile erau aceleasi, dar două dintre ele aveau alte culori oficiale. Le-am updatat in imagine. Mulțumim anonim pentru precizare.

detrax

Ahh, asta nu era in regulă ? :-)) Oricum, culorile le schimba si ei prin promouri, le-am vazut si albe, si negre, si albastre, si galbene... Nu e ceva obligatoriu sa pui exact culorile. Nici chiar ei nu le respectă.

George

Cartoon Network se inchide 31 decembrie 2013 devine Pro TV Kids. un desene animate: Animaniacs Aventurile ursului Yogi Ben 10 Casa Foster pentru prieteni imaginari Ce mai faci tu, Scooby-Doo? Curaj, câinele cel fricos Ed, Edd și Eddy Fetițele Powerpuff Gemenii Cramp Hi Hi Puffy AmiYumi Johnny Bravo Laboratorul lui Dexter Looney Tunes Mega XLR Nume de Cod: Clanul Nebunaticilor de Alături Scooby-Doo Scooby-Doo, unde ești tu! Scooby Doo și Scrappy-Doo Shaggy și Scooby-Doo fac echipă Tabăra lui Lazlo Tom și Jerry si Un cățel numit Scooby-Doo.

Anonim

pacat ca in Romania inca nu exista TNT

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile