miercuri, 13 noiembrie 2013

Dan Diaconescu promovează în direct la OTV instalatorii de antene satelit

Pentru a crește numărul de telespectatori care receptionează prin satelitul Eutelsat 16A televiziunea OTV ( cea cu licența din Italia ), Dan Diaconescu promovează pe un ticker derulant, în partea de sus a imaginii, prenumele si numărul de telefon al instalatorilor de antene satelit care sunt dispusi să monteze sisteme de recepție pentru cei care doresc să vizioneze televiziunea amintită.

Probabil pentru a fi afișat numărul de telefon, numele si regiunea în care își desfășoara activitatea (din România sau din străinătate), instalatorii trebuie sa trimită un mesaj către emailul afișat pe ecran.

Taxele de instalare le alege și încasează instalatorul. De asemenea, eventualele echipamente de recepție le recomandă, le achiziționează și le revinde tot instalatorul.

Numărul de telefon al instalatorului este afisat atât în transmisia prin satelit, cât și în transmisa online a OTV de pe website-ul televiziuneapoporului.ro.


21 de comentarii despre subiectul „Dan Diaconescu promovează în direct la OTV instalatorii de antene satelit”:
Anonim

Am gasit o lista foarte buna de firme si persoane fizice care fac instalari de antene de satelit pentru focus sat. Nu am nici o legatura cu aceasta firma, dar ma gandesc ca o firma daca instaleaza pentru focus sat poate instala pentru oricine vrea sa vada OTV pe satelit.

http://www.focussat.ro/map-593

Repet nu am nici o legatura cu aceasta firma si n-am nici un interes legat de ea, pur si simplu doresc sa fiu util celor care doresc sa-si cumpere si/sau sa instaleze o antena de satelit.

Eu personal cand am cumparat un echipament complet de receptie pe satelit dintr-un supermarket la199 RON, n-am reusit sa instalez antena. Nu stiam pe atunci nimic despre acest domeniu si am platit 100 RON la un instalator din Galati recomandat de magazin pentru a-mi regla antena. Daca stiam pe atunci de aceasta lista de instalatori de la focus sat sigur nu dadeam atat si nu apelam la cineva din Galati ci din Braila unde locuiesc eu.

De asemenea o lista iarasi de instalatori de antene de satelit pentru toata tara poate fi gasita la:
http://www.freesat.ro/vreau_freesat.php undeva jos in stanga pe judete.

Asta apropo de instalatorii de antene de satelit, si ca lumea sa nu ramana frustrata ca la ei in judet ori oras nu exista instalatori. Acum nu stiu daca cei promovati de DD au vreo legatura cu PPDD ori platesc pentru reclama.

Anonim

buna idee m-am inscris si eu
cum ar veni e dublu avantajos - ei au mai multi instalatori de antene, noi care instalam ne face reclama gratis la un post prin satelit !!
eu instalez cu 40 RON plus benzina in functie de distanta din municipiu pana la locatie

Anonim

Si uite asa apar si " hienele"

Anonim

Oamenii care muncesc nu sunt hiene.
Hiene sunt insa cei care jignesc.

Anonim

salut sunt din Braila si asi dori o colaborare,instalari antene satelit ,de orice gen DTH,referitor la Anonim
13 noiembrie 2013, 08:39

Unknown

pentru Grecia, ,mai exact insula creta , orasele Iraklio,Alkalahori,Ksteli,Timbaki,pot apela la numaru de telefon 00306942718592 -00306996850020,montam orce tip de antena ,pe toti sateliti,care se doreste?

Anonim

pt cei care vor sa monteze antene sa contacteze echipa OTV la datele de contact afisate in print-ul de mai sus

Anonim

Pentru cel care zice de hiene. Anonimule nu te obliga nimeni sa apelezi la hiene. Daca stii tu sa instalezi antena atunci fa-o singur!

Imi aduce aminte de o povestioara:

Un rege cheama un pictor sa-i faca un tablou. Ala vine face intr-o ora un tablou extrem de frumos.
Regele intreaba: Cat costa acest tablou? Si pictorul ii spune o suma destul de mare. Si regele exclama: Pai tu intr-o ora vrei atat de multi bani cat altii ii castiga intr-o luna? Si pictorul ii zice: Marite rege, eu am facut tabloul intr-o ora, dar cati ani am muncit sa invat sa pot face un asemenea tablou doar intr-o ora?

Asa si cei carora li se pare ca vine nu stiu ce meserias si ia o gramada de bani pentru aparent putin timp. Pai oameni buni de ce-i chemati pe aia si nu faceti voi?

Anonim

am si eu o antena montata,pe astra 19,dar vreau sa schimb satelitu,ma poate ajuta cineva ? bine inteles contra cost,sunt din Hunedoara

Dani

Instalator cu experienta in zona Madridului si imprejurimi, Dani - 672.555.555 (www.itrepair.es)

Romanian Dreambox Info

Chiar nu imi vine sa cred cati doritori au aparut in urma anuntului meu aparut pe bentita de la OTV! impresionant, cred ca, nici Orange nu are atatea solicitari intr-o singura zi pe o anumita locatie.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1398471_365485623588320_854472357_o.jpg

Anonim

sunt instalator cu experienta de 8 ani pe judetul constanta,gigi 0760186892

Anonim

instalez antene de orice fel in judetul constanta,george 0724562803,0762728100

Romanian Dreambox Info

Trebuie sa trimiti email la adresa afisata pe sigla OTV daca vrei sa apari pe bannerul promo la OTV anonom Constanta!

Unknown

Firma instalare si reglaje antene fixe sau mobile in Bucuresti,Ilfov,Dambovita,si Vaslui pentru detalii sunati la numarul nostru de telefon 0762.109.417

Anonim

-DORITORII POSTULUI DE TELEVIZIUNE OTV SI ALTE PROGRAME ROMANESTI POT APELA LA NUMERELE DE TEL . 0741455320 , 0767014723 , 0727614723 . OFERIM TRANSPORT SI CONSULTANTA GRATUIT .

ANTENE SATELIT BUCURESTI

INSTALARE ANTENA SATELIT 0724.285.600 .DIGI TV FOCUS SAT, DOLCE TV, ORANGE TV, SERVICE Instalari antene satelit fixe, mobile, Dolce tv 0765.522.987 Digi tv, 16.0°E Eutelsat 16A, OTV, Focus, Nilesat, Arabsat,Turcsat, Hotbird, Astra.Astra 1H 19.2°E, Astra 28.2E, Hispasat 30.0°W, Hot Bird 13.0°E, Badr26.0°E satelit, Instalari, reparatii si intretinere in Bucuresti, Ilfov Solutii de vizionare gratuita. Receptoare HD sisteme de antena digitale terestre satelit motorizate,H-H fixe multifocus// www.antenasatelitbucuresti.ro // OFERIM SERVICII DE MONTARE, REGLARE DE ANTENE PE ORICE SATELIT DORIT,SI PT RECEPTOARELE: DIGI TV,DOLCE TV,FOCUS TV.DISPUNEM DE ORICE MODEL DE ANTENE SI ACCESORII NECESARE MONTAJULUI;CABLU,ANTENA,LNB SIMPLU SAU CU MAI MULTE IESIRI,SUPORT DE ANTENA,ETC..BUCURESTI-ILFOV
www.antenasatelitbucuresti.ro

Unknown

Firma autorizata pentru a putea incheia si instala antene satelit orange tv instalarea fiind gratuita pentru abonati orange voce in judetul Ilfov si Bucuresti 0751204205 , Firma noastra va poate oferi urmatoarele servicii:instalare antene satelit Digi ,Dolce,Focusat,Freesat , instalarea antene cu motor ,instalare de antene fixe pentru programe libere de pe satelit romanesti si internationale ,reglaj antene Digi ,Dolce,Focus,Freesat,orange si orice tip antena fixa sau mobila . 0751204205

Anonim

http:/instalaresat.pagininoi.ro

Anonim

INSTALARE ANTENA SATELIT - 0724.285.600-REGLAJ ANTENE SATELIT 0724.285.600 - BUCURESTI - ILFOV http://www.antenasatelitbucuresti.ro REGLAJ ANTENA SATELIT Digi Tv-Dolce Tv (0724.285.600) REGLAJ ANTENE SATELIT - INSTALARI ANTENE SATELIT Tel:(0765.522.987) - INSTALATORI PROFESIONISTI - SERVICE ANTENA SATELIT SERVICE Antene Parabolice REGLEZ Antene Satelit Instalari Antene Satelit Bucuresti . Reglaj Digi Tv, Dolce Tv, Focus Sat .Montaj Antena Parabolica .Reglaj Antena Parabolica Bucuresti .Instalari Service Antene Fixe, Mobile, Toroidale .Service Antena Parabolica Bucuresti. "Antene Satelit cu sau fara Abonament". "ANTENA SATELIT TOROIDALA". INSTALARI-REGLAJ-SERVICE in BUCURESTI si Ilfov. - DERANJAMENTE DIGI TV - DERANJAMENTE DOLCE TV 0765.522.987 - DERANJAMENTE ANTENE SATELIT "FIXE SAU MOBILE"

INSTALARI ANTENE 07242856oo

INSTALARE ANTENA SATELIT - 0724.285.600-REGLAJ ANTENE SATELIT - BUCURESTI - ILFOV REGLAJ ANTENA SATELIT Digi Tv-Dolce Tv ,REGLAJ ANTENE SATELIT - INSTALARI ANTENE SATELIT Tel:(0765.522.987) - INSTALATORI PROFESIONISTI - SERVICE ANTENA SATELIT SERVICE Antene Parabolice REGLEZ Antene Satelit Instalari Antene Satelit Bucuresti . Reglaj Digi Tv, Dolce Tv, Focus Sat .Montaj Antena Parabolica .Reglaj Antena Parabolica Bucuresti .Instalari Service Antene Fixe, Mobile, Toroidale .Service Antena Parabolica Bucuresti. "Antene Satelit cu sau fara Abonament". "ANTENA SATELIT TOROIDALA". INSTALARI-REGLAJ-SERVICE in BUCURESTI si Ilfov. - DERANJAMENTE DIGI TV - DERANJAMENTE DOLCE TV 0765.522.987 -

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile