miercuri, 6 noiembrie 2013

Digi 24 dorește consolidarea poziției față de celelalte televiziuni de știri din România

Compania RCS-RDS a anunțat încetarea colaborării ( începând cu 1 noiembrie 2013 ) cu managerul de proiect al televiziunii de ştiri Digi 24 ( lansată pe 1 martie 2012 ), întrucât contractul dintre Digi 24 și George Orbean a încetat ca urmare a finalizării perioadei inițial convenite între cele două părţi.

Deja din ultima lună s-au preluat gradual sarcinile de către echipa de management Digi 24, iar în perioada următoare o nouă formă de management a televiziunilor va fi stabilită, mai ales că Digi 24 va intra într-o etapă de evolutie diferită, mai exact una de consolidare a poziţiei față de celelalte televiziuni de ştiri românești.

Ca o primă etapă a dezvoltării, RCS-RDS a solicitat săptămâna aceasta modificarea licenţelor locale în licenţe regionale pentru Digi 24 Iaşi, Digi24 Timişoara, Digi24 Cluj, Digi24 Braşov, Digi24 Galaţi, Digi24 Constanţa, Digi24 Craiova și Digi24 Oradea, licențe pe care le obținuse pe 15 martie 2012, dar a primit de la CNA aprobarea pentru a deveni regionale doar pentru televiziunile Digi24 Timişoara, Digi24 Oradea, Digi24 Constanţa, Digi24 Iaşi, Digi 24 Craiova, din cauză că televiziunile din Braşov, Galaţi şi Cluj nu au împlinit un an de emisie sau nu au început emisia.


10 comentarii despre subiectul „Digi 24 dorește consolidarea poziției față de celelalte televiziuni de știri din România”:
Anonim

Cea mai echilibrata si profesionista televiziune din Romania Digi 24 HD a demostrat asta deja in mai putin de un an si jumatate. Un post curat si profesionist care merita toate felicitarile. Este ceva rar in peisajul media autohton din Romania, profesionisti pana la capat.

Anonim

Felicitari RCS-RDS si echpei Digi 24 HD pentru profesionalismul de care dau dovada, Cea mai curata televiziune din peisajul media din Romania.

Anonim

Sunt tare curios ce audienta are digi 24. Oare exista cativa care se uita la el? Nu l am auzit niciodata citat de catre nimeni, nu l vad in audiente, nu l vad nicaieri, nu prea aud vorbinduse despre el. Dar el exista. Hmmm, oare cum?

Anonim

Daca doreste consolidarea pozitiei atunci sa intre si la alti operatori de cablu ori sa lase transmisia pe satelit necodata. Nu cred ca-si trage cineva RCS-RDS doar pentru Digi24 (poate cu exceptia politicienilor care vor sa stie ce se vorbeste despre ei).

In plus ar cam trebui sa-si schimbe numele. Eu am alergie la tot ce incepe cu Digi sau RCS/RDS.

Anonim

Foarte bune decizie. Oricum, dupa parerea mea, dintre toate televiziunile, sunt cei mai echilibrati in programele de stiri.

Anonim

E cel mai bun post de stiri. Impartial si profesional. Ceilalti care au interese normal ca il denigreaza. Rupeti-va o secunda de interesele care va macina si priviti-l ca pe un post de stiri si atat.

Anonim

Anonim 16:38, ai perfecta dreptate in tot ce ai scris. Bravo

Anonim

SIngurul post de stiri fara barfe si stiri ,,vopsite,, in functie de influente politice. Felicitari DIgi 24

Anonim

Eu nu inteleg de ce nu lasa postul la Liber pe satelit.Daca tot vor Audienta,mai ales ca este un post de stiri.

Anonim

bine ar fi daca postul ar fi inclus si in grila celorlalti operatori de catv si dth!asa cu circuit inchis(doar in reteaua rcs rds )e mai greu sa aiba audienta!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile