miercuri, 27 noiembrie 2013

RCS-RDS a câștigat 3 licențe radio pentru Digi FM

Săptămâna trecută, RCS-RDS a participat la concursul CNA pentru a obtine 11 frecvente tematice de radio pentru postul Digi Sport FM, dar nu a câștiagt niciuna.

Ieri RCS-RDS a solicitat alte frecvente pentru postul de radio generalist Digi FM ( emisie 24/24 ore ), in localităţile Târgovişte, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Suceava, Reşiţa, Satu Mare, Tulcea, Târgu Mureş, Buzău etc.

Digi FM a câștigat doar 3 licențe din cele 14 pentru care a participat la concursul de programe radio generaliste, desfăsurat in perioada 25-27 noiembrie 2013, mai exact in Reșița (frecvența 89,90), Sibiu (frecvența 89,90) și Sighișoara (frecvența 94,00).

În caz că proiectul va demara chiar si cu doar 3 stații, Digi FM va difuza programe producţie proprie în procent de 60%, precum și producţii de la producători ( 10% ) și programe retransmise de la Digi 24 în procent de 15% ( de exemplu emisiunea lui Luca Niculescu de la televiziunea Digi 24) şi programe preluate de la televiziunea Digi 24 (15%).

60% din grila Digi FM va conține programe informative, 30% programe educative şi culturale, iar 10% programe de divertisment. Reprezentantii RCS-RDS au specificat celor de la CNA că ar fi dorit si o frecventa in București, pentru o statie de radio care să transmită și stiri si productii locale.

Sume de 150.000 - 350.000 euro vor fi investite pentru staţie, postul de radio Digi FM fiind conceput ca o reţea naţională, ce va fi pusă în funcţiune în maxim o jumătate de an.


Un comentariu despre subiectul „RCS-RDS a câștigat 3 licențe radio pentru Digi FM”:
Anonim

Sa nu aiba digi fm asta soarta pe care a avut o 10 tv. Nu cred in proiectele rcs rds. In ultimele sondaje a iesit ca fiind cea mai neserioasa companie romaneasca

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile