vineri, 1 noiembrie 2013

Discovery anunță rezultate financiare internaționale în continuă creștere

Discovery Communications a raportat o creștere de 59% a veniturilor din divizia de televiziuni internaționale, în al treilea trimestru al anului 2013 ( in comparatie cu anul 2012 ). Aceste venituri cumulează pe cele din publicitate și taxe de distribuție.

Compania a declarat că veniturile rețelei de televiziuni internaționale au ajuns la 620 milioane dolari pentru al treilea trimestru din 2013, comparativ cu 390 milioane de dolari pentru aceeași perioada a anului trecut. Aceste venituri provin din canalele internaționale și nu includ si veniturile din televiziunile dedicate Statelor Unite ale Americii. Pentru acestea din urmă, veniturile au ajuns la 733 milioane dolari.

De asemenea, veniturile totale ( care mai includ si alte operațiuni conexe mai mici ale Discovery, de exemplu magazine online, distribuție discuri video etc ) au crescut cu 28% față de trimestru al treilea din anul 2012, ajungând la 1.375 miliarde de dolari. Venitul net a crescut cu 24% față de trimestrul al treilea 2012, fiind de 255 millioane dolari în trimestru trei din acest an.

Discovery Communications a anunțat că pe plan internațional veniturile din publicitate au crescut cu 127%, iar veniturile provenite din taxele de distribuție au crescut cu 29%.

"Aceste evoluții pozitive se datorează în primul rând creșterii audienței în Europa de Vest, dar și datorită taxelor de distribuție mai mari în Europa de Vest și America Latină. Rezultatele extraordinare din al treilea trimestru al anului 2013 demonstreaza încă o dată forța mărcilor noastre și a multitudinii de servicii distribuite la nivel mondial", a declarat David Zaslav, CEO Discovery.


Un comentariu despre subiectul „Discovery anunță rezultate financiare internaționale în continuă creștere”:
Anonim

Normal ca disvovery au rezultate in crestere, in materie de documentare sunt taticii lor. Pe urma sunt cei de la bbc. Testul sunt mici, mici de tot

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile