sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Filmul "De la apus până în zori" devine serial

"From Dusk Till Dawn: The Series" va deveni primul serial original produs de către rețeaua de cablu El Rey a lui Robert Rodriguez.

Serialul din genul supranatural-acțiune va debuta pe micile ecrane în luna decembrie 2013 cu un episod pilot de o oră, urmând ca difuzarea efectiva a celorlalte episoade sa fie în primavara anului 2014.

Serialul va avea ]n total 10 episoade si va fi produs și regizat chiar de Rodriguez ( Sin City , Machete , Desperado ).

Scenariul, care se bazează pe deja clasicul film cu acelasi nume din anul 1996, creat pe atunci de Quentin Tarantino, va avea ca actor principal pe DJ Cotrona ( Dear John , GI Joe : Retaliation ) în rolul lui Seth Gecko ( personaj care l-a lansat în celebra sa carieră cinematografică pe George Clooney ).

Filmul original a mai avut două continuări: "From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money" ( 1999 ) și "From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter" ( 2000 ).

Subiectul filmului este centrat ]n jurul spărgătorului de bănci Seth Gecko ( Cotrona ) și a fratele său violent și imprevizibil, Richard "Richie" Gecko, care sunt căutati de către FBI, dar și de către Texas Rangers Earl McGraw și Freddie Gonzalez, după un jaf bancar în care au trimis în ceruri mai multe persoane. Alegând calea de scăpare a Mexicului, Seth și Richie îi întâlnesc pe fostul ministru Iacov Fuller și familia acestuia, pe care îi iau ostatici. În haosul creat, ajung la un moment dat într-un club care de fapt era cuibul unor vampiri. Ei sunt nevoiți să lupte pentru supraviețuire până în zori. Serialul dezvoltă acțiunea filmului original, adaugănd noi personaje și aventurile lor ]n aceasta lume fantastică.

Rodriguez a spus: "Dacă filmul este nuvela fantistică, serialul va fi romanul". El a adăugat: "Am strâns o distributie și o echipă uimitoare, iar spectatorii vor avea parte de o aventură sălbatică, atunci când serialul va fi difuzat în premieră în rețeaua El Rey".


Niciun comentariu despre subiectul „Filmul "De la apus până în zori" devine serial”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile