vineri, 15 noiembrie 2013

Licențe pentru televiziuni, supuse aprobării CNA

1. S.C. Media Sud Europa SA București a solicitat licență pentru televiziunea GDS TV Craiova. CNA a hotărât cu 7 voturi pentru și 2 voturi împotrivă (Florin Gabrea, Valentin Alexandru Jucan) amânarea luării unei hotărâri. Se va cere punct de vedere Grupului pentru Dialog Social cu privire la denumirea postului GDS TV Craiova.

2. S.C. TV Oltenia SRL Craiova a primit licență pentru TV Oltenia+ Craiova. Consiliul a aprobat solicitarea cu 7 voturi pentru și 1 vot împotrivă ( Narcisa Iorga nu era prezentă în momentul votului).


3. De asemenea, S.C. Realitatea Media SA a solicitat modificarea denumirii serviciului de programe The Money Channel în RTV. Consiliul a hotărât cu 8 voturi pentru și 1 vot împotrivă amânarea luării unei hotărâri abia în următoarea ședință.

4. Televiziunea Română a obținut de la CNA o nouă licență de emisie prin satelit pentru canalul pe care urmează să îl relanseze în Republica Moldova. Noul canal, care se va numi simplu TVR, va fi lansat pe 1 decembrie în Republica Moldova. Pentru cererea de licență au fost prezenți la CNA Claudiu Săftoiu (președinte director-general) și Beatrice Comănescu (directorul postului).


Niciun comentariu despre subiectul „Licențe pentru televiziuni, supuse aprobării CNA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile