vineri, 8 noiembrie 2013

OTV emite din nou, pe o nouă frecvență de pe Eutelsat 16A 16 grade Est

OTV a început sa emită din nou pe același satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, de data aceasta direct sub sigla OTV ( fără sigla DDTV ).

Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.

Transmisia poate fi acum recepționată cu receivere digitale standard SD, care permit recepția televiziunilor necriptate.

Rezoluția imaginii este 544 x 576 pixeli ( 4:3 ), sunet pe două canale ( 128kb /s ).Pe același satelit este transmis și DTH-ul românesc Freesat, ai cărui clienți pot recepționa și ei televiziunea OTV, dacă vor scana frecvența amintită.


25 de comentarii despre subiectul „OTV emite din nou, pe o nouă frecvență de pe Eutelsat 16A 16 grade Est”:
Anonim

E foarte bine ,au incurcat si ei standardele de lea gasit dracii

Anonim

Cred ca e pe licenta din Italia acum.

Anonim

aici live http://www.otv.com.ro/live/#tolink

George

Nu are DDTV.

Unknown

Astea de la Romania tv spumega ca tu emiti din nou,BRAVO!

silviu

DD este in Italia de pe 28 oct si sta acolo pana duminica 10 noiembrie... se pare ca a rezolvat toate probleme tehnice sau a depus toata documentatia firmei care ridica semnalul

Romanian Dreambox Info

Si acum urmeaza instalari la greu, doritori sunt multi!

Anonim

Merge mult mai bine decat pe vechea frecventa a DDTV. Semnalul e mai puternic si calitatea ca transmisie digitala mai buna.

Acum urmeaza sa mai dea la romani cele doua milioane de antene si receptoare de satelit...

Anonim

Saracutul dd, oricum vechii lui fani/ telespectatori pe care i avea nu i mai poate aduce inapoi. Sunt bine infipti unii pe la romania tv, altii acasa, acasa gold. Deci audienta nu va mai avea nici daca o aduce pe elodia live si in direct. Apropo, se sesizeaza cna ca otv emite din nou si i inpusca iar o amenda cat casa

Anonim

nu mai are de ce sa il amendeze ....prima oara la amendat pt ca sa bagat cu otv peste DDTV acum e diferit

Anonim

Bravo vrem antene satelit ,suces otv bafta PPDd

mircea

Sunt antene de vânzare câte vrei în magazinele online. Sistemul de recepție costa 2 milioane ( cu receiver digital SD, LNB si antena). Anonim, tu esti "fan" DD pentru emisiunile lui sau doar pentru posibile gratuități ? :)

Anonim

Transmite din italia sau macar aici plateste drepturi de transmisie(impozit) si aici vad la televizor ca sunt si liberi la expresie televiziunile italiene nu stiu daca au un CNA cum este la noi ca aud in ziua mare si la rai si mediaset injuraturi si baieti traduc exat cum este limbajul in film nu ca la noi la si copii pun in practica limbajul ca asa au vazut la televizor ca asta inseamna .bravo dane nu te lasa!..... flutur salerno

Nick

Cu ce e facut sanul din printscreen, ma refer cu ce program, merci

Administrator

Cu tasta PrintScreen de pe tastatura PC-ului. Receptia e realizată cu tuner de satelit de pc ( Technisat Skystar 2 HD ), iar programul utilizat este unul gratis ( SmartDVB ), tot pentru PC ( Windows ).

Anonim

cei ce sunt abonati la freesat poate sa-l vada si are avantaj ca poate sa prinda mai multe posturi rominesti cu o cheltuiala minima bravo OTV dai inainte multi o sa se oftice e loc pt toti sub soare

Anonim

acum mai este OTV pe satelit?? uni zic ca nu il gasesc

Anonim

Verificat acum, merge perfect pe satelit pe frecventa din articol ! Aia care spun că nu îl gasesc sa mai încerce sau sa mai invete meserie.

Anonim

ok...multumesc

Anonim

Merge pe satelit eutelsat 16 grade est se vede foarte bine claritate sunet semnal bun Ok in Romania Bravo Otv Italia

Anonim

Vrecventa 11366 sr30000DVB-S semnal foarte bun claritate foarte buna in Bucuresti receptor HD Anten de 80

Anonim

am auzit ca se cauta instalatori pentru antene fixate pe eutlesat 16 pentru Otv
cat se plateste pe instalare, stie cineva ?

Anonim

tu iti pui cat vrei taxa de instalare ...otv te promoveaza pe post ca instalezi antenele

Anonim

Eu am scanat aceasta frcventa si nu am gasit OTV.

cristi7

Pai tu ai scanat aceasta frecventa pe 14 noiembrie 2014. Articolul e scris pe 8 noiembrie 2014. Mai e si poza in articol care arata canalul receptionat pe frecventa respectiva, in data de 8 noiembrie 2014. Concluzia e simplă logică de clasa a IV-a. Cand a fost scris articolul era OTV pe aceasta frecventa, acum nu mai e.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (531) Focus Sat (248) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (214) Telekom (302) UPC (275) Vodafone (76)