luni, 25 noiembrie 2013

Payzone, o nouă modalitate de plată a facturilor RCS-RDS

Abonatii RCS-RDS pot plăti de acum facturile pentru serviciile Digi si prin sistemele de plata Payzone, ca urmare a parteneriatului incheiat intre furnizorul telecom si operatorul de tranzactii electronice.

Abonatii RCS-RDS au astfel acces la inca 3500 de magazine in care pot plati rapid si sigur factura Digi, utilizand datele inscrise pe factura. Plata se face in numerar cu factura, in magazinele marcate cu simbolul Payzone, iar chitanta primita va contine detaliile tranzactiei si reprezinta dovada platii.

"Prin parteneriatul cu Payzone, extindem substantial reteaua de magazine in care se pot plati serviciile Digi, oferind abonatilor inca o metoda sigura si rapida de plata. Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru noi, intotdeauna tinem cont de nevoile abonatilor nostri si, de aceea, venim in intampinarea lor cu cele mai practice solutii.", a declarat Serghei Bulgac, Vicepresedinte Financiar RCS-RDS.

"Aceasta noua colaborare, aduce beneficii reale atat companiei noastre, cat si companiei RCS - RDS, si, foarte important, tuturor clientilor platitori de facturi RCS - RDS. Prin acest nou parteneriat, Payzone isi extinde portofoliul de servicii de incasare cu un important furnizor de servicii national, RCS - RDS isi extinde in mod semnificativ reteaua de incasare a facturilor, iar clientii RCS -RDS vor beneficia de servicii de plata facturi sigure si rapide, prin reteaua nationala de peste 3500 de magazine partenere Payzone.", spune Cristina Constantin, Managing Director Payzone Romania.

Plata prin intermendiul Payzone se adauga celorlalte mijloace de plata oferite deja de RCS-RDS, compania punand la dispozitia abonatilor peste 250 puncte de prezenta, o retea de parteneriate cu peste 7.500 magazine si reteaua de plata a bancilor partenere.

Payzone SA a intrat pe piata din Romania in 2004. Incepand cu 2007, Payzone Romania face parte din grupul PAYZONE care ofera o gama variata de servicii de plata si incarcare electronica in tari precum Irlanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, Romania si Grecia.

Payzone detine in prezent cea mai mare retea de plati electronice cu numerar din Romania, operand in total peste 11.000 de terminale in intreaga tara care ofera servicii sigure si de calitate pentru utilizatorii finali si partenerii retail.

Payzone Romania ofera pe piata din Romania un portofoliu vast de servicii de plata, inclusiv: vanzarea de produse preplatite pentru retelele mobile, colectarea de plati ale facturilor pentru furnizorii de servicii si utilitati, credite si asigurari, vanzari de produse preplatite pentru plata prin Internet si transfer de bani.


Niciun comentariu despre subiectul „Payzone, o nouă modalitate de plată a facturilor RCS-RDS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile