luni, 11 noiembrie 2013

Playere Blu-ray 3D GRATUITE pentru clienții centrelor de închiriere video

Din această lună până la Crăciun, asociația națională de distribuție video ANEMSEVI a lansat o campanie de promovare a formatului Blu-ray în toate centrele partenere de închirieri video din Spania.

Partenerii participanți la campanie vor oferi clienților GRATUIT un Blu-ray player 3D marca LG pentru fiecare abonament încheiat pentru închirieri de filme pe Blu-ray disc-uri, dar și televizoare LG 3D la preturi reduse, dacă doresc să cumpere.

Pentru a sprijini campania, ANEMSEVI a conceput afișe care au fost amplasate în magazinele de electronice și centrele de închiriere video, plus 500.000 de pliante.


Campania a fost lansată în ideea că telespectatorii se vor obișnui cu calitatea sunetului și a imaginii Full HD 1080p a filmelor de pe suport Blu-ray și vor renunța la a viziona titluri video piratate, downloadate de pe internet în format .mkv sau .avi ori vizonate pe site-uri de filme online.


Niciun comentariu despre subiectul „Playere Blu-ray 3D GRATUITE pentru clienții centrelor de închiriere video”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (468) Focus Sat (234) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (193) Telekom (285) UPC (257) Vodafone (53)