duminică, 10 noiembrie 2013

Receivere cu design special, în ediție limitată

Creatori cunoscuți de modă și nu numai au realizat mai multe tipuri de design pentru o ediție limitată de receivere Sky + HD.

Aceste receptoare sunt din gama de vârf a operatorului Sky, oferind 2 TB de pentru stocare date, dar și o placă de rețea Wi-Fi inclusă.

Ediția limitată a fost pusă deja in vânzare și va putea fi achiziționată până la sfârșitul sărbătorilor de iarnă.

Receivere au un design cu teme romantice, natură, animație, fiind customizată atât carcasa, cât și telecomanda.Anterior, Sky mai realizase ediții cu design special a recieverelor sale din acel moment.


BSkyB a declarat: "Pentru a sărbători lansarea noului nostru receiver Sky+ HD, care oferă 2 TB de stocare și are și placă de rețea Wi-Fi, am încercat să reprezentăm în designul lui tematica disponibilă în titlurile video la cerere. Serviciul nostru VOD oferă câte ceva pentru toată lumea, inclusiv producții cu atmosferă romantică sau magică, o serie de filme Disney și documentare fascinante despre natură. Receptoarele cu design în ediție limitată reprezintă astfel varietatea fantastică de producții video pe care le puteți viziona prin Sky On Demand."


Niciun comentariu despre subiectul „Receivere cu design special, în ediție limitată”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (508) Focus Sat (239) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (80) Orange (204) Telekom (296) UPC (267) Vodafone (59)