joi, 21 noiembrie 2013

Televiziuni dedicate sărbătorilor de iarnă : NOW Christmas, True Christmas și Blissmas

Televiziunea gratuită Now Music va aduce mai devreme, inclusiv în casele pasionaților de receptie satelit din România, atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Telespectatorii se vor putea bucura de cele mai frumoase colinde internaționale pe canalul Now Music, care va transmite temporar sub denumirea de NOW Christmas, până în data de 27 decembrie 2013.

Apoi televiziunea va reveni la numele original Now Music și va difuza cele mai cunoscute hit-uri muzicale din ultimele trei decenii.

După cum sugerează și numele, televiziunea intenționează să aducă mai devreme publicului spiritul de Craciun. Canalul difuzează în prezent cele mai cunoscute melodii din ultimii 30 de ani.

Canalul Now Music - NOW Christmas este rezultatul un joint-venture între Universal Channel și Sony Music, care oferă în întreaga lume o gamă largă de televiziuni de muzică, inclusiv Clubland TV, Planet Pop și Channel AKA.

Parametrii tehnici de recepetie gratuitî a televiziunii NOW Christmas sunt:

Satelit Eutelsat 28A ( 28.5 ° E ), frecvența 11.222 GHz, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

NOW Christmas este doar unul dintre canalele britanice muzicale cu un program dedicat exclusiv Craciunului.

Televiziunea Bliss, care a fost recent a fost redenumită temporar în Blissmas, transmite deja colinde și melodii internaționale de Crăciun.

În afară de televiziunile de muzică, tematică de Crăciun au și unele canale de filme.

True Movie 1 a fost redenumit temporar ca True Christmas ( transmis gratuit ), iar Movies 24 / Movies 24+ a fost redenumit Christmas 24 / Christmas 24+ (transmis criptat).

De asemenea si True Movie 2, chiar dacă nu își schimbă denumirea, va transmite gratuit tot filme dedicate sărbătorilor de iarnă, cu sunetul original în limba engleză, la fel ca True Christmas.

Televiziunea de filme True Christmas, dar si televiziunea muzicală Blismass pot fi receptionate gratuit pe acelasi satelit Eutelsat 28A ( 28.5 ° E ), ambele fiind transmise pe frecvența 11.307 GHz, polarizare verticală, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA


4 comentarii despre subiectul „Televiziuni dedicate sărbătorilor de iarnă : NOW Christmas, True Christmas și Blissmas”:
Anonim

La mine NOW Christmas nu merge. De fapt pe frecventa lui nu receptioneaza nimic.
Am antena offset 1m aluminiu. Am pus si amplificator pentru semnalul de satelit (cablul e cam lung) ca fara el nu prindeam multe alte posturi.

Administrator

E semnalul mai slab pe acel transponder, dupa cum se observa si din imagine. Insa eu am antena de 80 cm si il receptionez, dar cu reglaje la "milimetru". Oricum, mi se pare mai interesant Blismass, care e pe frecventa cu semnal bun.

Anonim

Multumesc de info si raspuns Administrator.
De fapt cred ca la mine problema e cablul cam lung. Langa antena prind multe posturi dar in casa 10 la suta se pierd. Am pus un amplificator de semnal de satelit pe cablu si au mai aparut multe posturi dar nu toate pe care le prind aproape de antena. E adevarat ca am antena montata pe un sistem motorizat de pozitionare a antenei care nu e reglat perfect. Am facut un compromis la semnalul tuturor satelitilor nu e pe maxim la toti. Cand o sa am timp si vremea o sa permita o sa incerc sa reglez si mai bine acel pozitioner. Am pus stalpul vertical perfect, am reglat ca la carte, am pus coordonatele din google map in setarile USALS dar sigur mai e loc de reglaj.
Oricum majoritatea posturilor vor avea si emisiuni legate de Craciun, nu mai zic de cele de muzica populara...

Am oprit si routerele wireless ca ele sunt pe 2.4GHz si frecventa superioara a semnalului de satelit daca nu ma insel se apropie de aceasta frecventa dar n-am observat nici o imbunatatire. Ma gandeam ca satureaza amplificatorul RF de intrare de la receptorul de satelit dar nu e de la asta. Sigur e de la reglajul antenei... si cablul care e cam lung. O sa incerc sa pun un cablu mai bun... cel putin afara unde pot sa-l schimb usor.

Catrina Nicolae

Teoretic amplificatorul ar trebui utilizat la un cablu de peste 50 metri si doar pentru a atenua pierderea pe cablu. Normal e de evitat, pentru ca poate creste "zgomotul" pe unele frecvente sau chiar pe toate. Eu am 15 metri de cablu, pozitioner, plus motor HH, plus spliter, si nu am probleme de acest gen si primesc semnal la 2 receivere.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile