miercuri, 20 noiembrie 2013

Viacom preia controlul MTV de la parteneri locali

Viacom International Media Networks (VIMN) va prelua înapoi activitățile operaționale ale MTV din Republica Cehă și Slovacia.

Un purtator de cuvant al Viacom a confirmat că revenirea va avea loc din ianuarie 2014.

Declarația confirmă zvonurile din presa locală, care au susținut că actualul operator al MTV din Republica Cehă și Slovacia, CET 21, nu a reușit să dezvolte mulțumitor licența celebrei televiziuni muzicale și că Viacom dorește să își consolideze prezența pe piața, prin preluarea controlului MTV, lansat pentru publicul ceh și slovac în anul 2009.

La inceputul acestui an, Viacom a relansat și versiunea rusa a MTV, după încetarea parteneriatului cu grupul mass-media local ProfMedia, la sfarsitul anului trecut.

Fiindcă Viacom pare pus pe fapte mari, ne intrebăm în ce țări va mai continua politica de preluare a controlului televiziunilor MTV de la partenerii locali ?


2 comentarii despre subiectul „Viacom preia controlul MTV de la parteneri locali”:
Anonim

Urmeaza MTV Romania de la PRO Tv mai mult ca sigur !

Anonim

Cam in intreaga lume mtv- urile sunt pe duca. Chiar si la noi cam toate posturile muzicale sunt in audiente peste mtv. Sa dus vremea cand mtv era cel mai tare in materie de muzica. Mtv- urile in loc sa difuzeze videoclipuri muzicale, baga tot felul de filme ieftine cu adolescentini si desene animate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile