luni, 18 noiembrie 2013

Vindeau abonamente tv, adăugând abonați fictivi în serverele operatorului de servicii de televiziune

Șase persoane au fost arestate în provinciile spaniole Huelva, Barcelona și Valencia, fiind acuzate de furtul parolelor de la un operator de televiziune cu plată, în scopul de a vinde receivere pentru piratare tv.

Suspecții au avut acces la serverele operatorului, înregistrând abonați fictivi.

Cu parolele de abonat obținute au vândut receivere, permițâmd altor utilizatori să privească programele tv fără a plăti abonament.

Grupul a amânat emiterea de facturi pentru respectivele conturi de abonat create ( pentru perioade de 20-30 de ani), în scopul de a preveni activarea unor alerte cauzate de neplata facturilor, încât operatorul nu era conștient de aceste modificări de adaugare de abonați fictivi în baza de date.

Acești hackeri sunt acuzați de infracțiunile de fraudă, modificare ilegală a sistemelor informatice, descoperirea și divulgarea de secrete ale unor companii și fraudă electronică.

În timpul operațiunii, Poliția a păstruns în trei locuințe, de unde a confiscat 21 de hard-disk-uri, 34 de receivere și 12 computere cu mii conturi cu parole de abonați creați fictiv, conturi ce urmau să fie vândute împreună cu receptoarele aferente.


6 comentarii despre subiectul „Vindeau abonamente tv, adăugând abonați fictivi în serverele operatorului de servicii de televiziune”:
Anonim

si care e operatorul ala?

Administrator

Nu a fost specificat operatorul tv de către autoritățile din Spania. Operatorul tv a dorit să își păstreze anonimatul.

Anonim

DTH-ul spaniol este D+

Anonim

Nu se stie daca era DTH sau operator IPTV. oricum sigur de cablu nu era, ca asta ar fi insemnat ca aia sa le traga si cablu in casa de la operatorul acela, ceea ce clar nu era in intentia si activitatile lor.

Anonim

Este vorba de canal+ (fostul digital+).Este DTH-ul cu cei mai multi abonati din spania si cred ca unicul.

Anonim

Nu se stie daca e vorba de Canal+. E posibil, dar sunt doar presupuneri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile