vineri, 13 decembrie 2013

Flota de sateliți AMOS, de vânzare

Spacecom a transmis o notificare oficială către Tel Aviv Stock Exchange, în care precizează că așteaptă oferte de cumpărare sau fuziune a companiei sale de sateliți. Spacecom operează flota de sateliți Amos, care deservesc în principal piața israeliană.


Vestea a surprins mulți observatori din industrie, mai ales că recent CEO-ul Spacecom David Pollack anunțase cu entuziasm extinderea activitații companiei la nivel global, iar un nou satelit Amos ( Amos 6 ) era programat pentru lansare în 2015.

Spacecom a angajat firma JPMorgan pentru a oferi consiliere cu privire la această intentie de vânzare. Cu toate acestea, bursa de valori Tel Aviv a anunțat că procesul este într-un stadiu incipient și nu există nici o certitudine că o ofertă va fi făcută.

Presa locală sugerează că este posibilă o vânzare la prețul de 500 - 600 de milioane dolari.

Spacecom este controlată de Shaul Elovitch prin Eurocom Holdings Ltd. Elovitch, care are în mod indirect și participații semnificative în Bezeq Israeli Telecommunications.


Niciun comentariu despre subiectul „Flota de sateliți AMOS, de vânzare”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (477) Focus Sat (237) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (195) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)