vineri, 13 decembrie 2013

Giga Tv se relansează

Pe 20 decembrie 2013, televiziunea Giga TV isi va relua programele cu emisiunea "Tur de forță" ( începand cu ora 20:30 ), revenind cu o grilă nouă, aprobată astazi de CNA. Studiourile Giga TV se află la Casa Presei Libere.

După ce pe 17 septembrie 2013 rămăsese fără licență de emisie, pe 1 octombrie 2013 CNA i-a acordat dreptul de a emite din nou, după o perioada de 90 de zile de revizie tehnică, pe care Giga Tv o solicitase. Desi perioada expiră abia pe 30 decembrie 2013, emisia va începe mai devreme cu 10 zile.

Giga Tv este in tratative cu operatorii de cablu tv din România pentru distribuție, mai ales că de la anul speră să intre în lista must-carry.

Grila de programe va avea productii proprii în procent de 68%. Aproape 30% producții  vor fi externe si peste 2% din timp vor fi retransmisie Trinitas Tv. Programele de informare vor reprezenta 19,08%, programele educative, culturale si religioase vor fi in procent de 35,22%, iar filmele doar 8%. Divertismentul va ocupa 20,70% din programe, iar publicitatea şi teleshoppingul 17%.

Noul proiect Giga TV are deja investiții de 1,5 milioane de euro, inclusiv pentru standarde tehnice de generație nouă sau pentru externelizarea serviciilor de ridicare semnal.

UPDATE 14 Decembrie 2013: Giga TV emite prin satelit. Detalii în articolul de AICI.

UPDATE 20 Decembrie 2013Giga Tv s-a relansat. Vizionați prima oră de emisie, în care sunt prezentate noile planuri ale televiziunii Giga Tv, dând click AICI.


6 comentarii despre subiectul „Giga Tv se relansează”:
Anonim

pe unde transmite nu se scrie nimik

adrian

O tampenie. Nu apare o televiziune serioasa cu filme, seriale, generalista...doar tampenii de tv care se bazeaza pe talcsouri ( greseala intentionata), si povesti, barfe si abureli..

Anonim

Pai nu e televiziune de filme si seriale. Pentru filme si seriale uita-te la HBO, ca aia e televiziune de filme si seriale. Iar talk-show-uri au toate televiziunile generaliste. Chiar si cele din America si din Anglia.

Anonim

Pe ce satelit va transmite?

Anonim

Stirea nu e unde va transmite ( ca sunt in tratative, nu ati citit in articol ? ), ci ca va lansa emisa din nou. Probabil va transmite undeva, la niste operatori.

Anonim

teste pe 16est in pachetul digital sky

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile